Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szada85
    aktív tag

Azért is betelhet a hét, mert vannak okményirodák, ahol nem mindennap intéznek minden ügyet, hanem bontásban dolgoznak. És ráadásul az időpontfoglalás is úgy működik, hogy általában hosszabb időszakot foglal le, mint amit valóban el fogsz ott tölteni.
    Az 5. kerületi régebben nagyon menő volt, normális, korrekt ügyintézőkkel.

Igen, nekem is ez Volt a gyanúm, mert egyszerüen nem hittem el, hogy pl. Útlevél intézéshez folyamatosan ennyien lennének, az autóátírásnál elhiszem, hogy sok ember van, nekem is megvolt a metódusom, 4-13-15. kerületi irodákat nézni, aztán ha ott lyukra futottam, akkor jött a többi. :)

Azt meg kell hagyni, hogy idekint is elég kemény tömegek vannak, viszont azt én pozitívnak látom, hogy ügytípusonkét vannak felosztva az irodák. Pl. a Zulassungstellén csak a jogosítvány és az autós ügyeket tudod intézni.
    Nyitás elött itt is ugyanúgy kígyózik a sor a bejárat elött, viszont mivel az egész épületben csak ezeket a fajta ügyeket lehet intézni, elég jól eloszlik, plusz pörgös is az ügyintézés. Két emelet, emeletenként 3-4 iroda, irodánként 2-4 ügyintézö, így azért egyszerre elég sok embert intéznek el párhuzamosan. :)

De, hogy ON is legyen.

Ki milyen helyzetjelzöre esküszik, aminek a Xenonhoz hasonló, fehéres-kékes színe van, és nem fotonágyú?

Ami picit zavar az összképben, hogy a helyzetjelzö Xenon mellett is megy, és annak ilyen meleg, sárgás fénye van, ami nekem nem tetszik a Xenon mellett, így cserélném valami színben harmonizálóra. Néztem Osram-nak is vannak ilyen csoda " LED Power " anyámkínjai, érdemes ilyen irányba menni, használ valaki ilyesmiket? Megelégszek egy hagyományos proletár izzóval is, aminek Xenon szerü a fénye.

Új hozzászólás Aktív témák