Hirdetés
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Igen, nekem is ez Volt a gyanúm, mert egyszerüen nem hittem el, hogy pl. Útlevél intézéshez folyamatosan ennyien lennének, az autóátírásnál elhiszem, hogy sok ember van, nekem is megvolt a metódusom, 4-13-15. kerületi irodákat nézni, aztán ha ott lyukra futottam, akkor jött a többi.

Azt meg kell hagyni, hogy idekint is elég kemény tömegek vannak, viszont azt én pozitívnak látom, hogy ügytípusonkét vannak felosztva az irodák. Pl. a Zulassungstellén csak a jogosítvány és az autós ügyeket tudod intézni.
Nyitás elött itt is ugyanúgy kígyózik a sor a bejárat elött, viszont mivel az egész épületben csak ezeket a fajta ügyeket lehet intézni, elég jól eloszlik, plusz pörgös is az ügyintézés. Két emelet, emeletenként 3-4 iroda, irodánként 2-4 ügyintézö, így azért egyszerre elég sok embert intéznek el párhuzamosan.
De, hogy ON is legyen.
Ki milyen helyzetjelzöre esküszik, aminek a Xenonhoz hasonló, fehéres-kékes színe van, és nem fotonágyú?
Ami picit zavar az összképben, hogy a helyzetjelzö Xenon mellett is megy, és annak ilyen meleg, sárgás fénye van, ami nekem nem tetszik a Xenon mellett, így cserélném valami színben harmonizálóra. Néztem Osram-nak is vannak ilyen csoda " LED Power " anyámkínjai, érdemes ilyen irányba menni, használ valaki ilyesmiket? Megelégszek egy hagyományos proletár izzóval is, aminek Xenon szerü a fénye.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest