Hirdetés
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- VR topik
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Computex 2026: szedd szét, javítsd, fejleszd!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Csakhogy ezek a mai nyomógombos telefonok semmire nem jók, minőségben és használhatóságban messze elmaradnak egy 2000-es évek eleji Nokiától. Azt figyeltem meg, hogy tipikusan két kategória van:
- ez az "5ezeré" amit említettél, ami lehet hogy egyszerű, még akár az is lehet hogy használható lenne, de minőségben übergagyi, nulla üzemidővel;
- meg a kicsit drágábbak (pl. új kínai "Nokia"), amik meg ugyanúgy agyonbonyolított bloatware-t futtató szemetek, mindent is tudnak aminek nincs értelme, gyakorlatilag okostelefonok csak érintőképernyő nélkül.Ezt már úgy általánosságban is megfigyeltem, hogy kihaltak (vagy erősen kihalófélben vannak) az egyszerű de jó minőségű termékek. Az alsó kategóriás gagyi csak a kispórolás miatt egyszerű, de szar is, a magasabb kategóriáknál meg kötelezően bejönnek az okos baromságok (pl. háztartási gépeknél elektronika, kijelző, hálózati kapcsolat, "AI"...).
Ami a családban van 5ezeré kategória az sok napig bírja egy töltéssel, hangos, (a 80éves apám is hallja) tisztán értem amit ő mond és ő is tisztán hall engem. Kb 5 éve gyepálja.
persze nincs benne ezerneves telefonkönyv
-
ddekany
nagyúr
Az szép. Ez csodás, mikor papíron tudnak valamit, de ha megvetted, akkor kiderül, hogy egyébként gyakorlatilag nem tudja. Hiszen a többség úgyse fog elállni ilyen árkategóriában, csak anyázik egyet, szóval... miért törnék magukat?
Ilyen "nagyifon" kategóriában pl. szívtam, hogy az egyszerűsített képpel hívás funkcióban (az egyik fő fícsör!) valami bagatel szoftveres UI bug miatt nem lehetett képeket megadni! A töltő bölcső meg úgy esetek harmadában valamiért nem kezdett el tölteni. Ezek csak a "kemény" hibák. De ott van az ostoba tervezés, ami mögött nincs élő tapasztalat, empátia. Pl. hogy ha a telefon lerakás gombot túl hosszan nyomtad, kikapcsolta az egész telefont. Ezt úgy heti 1x beszívta akinek vettem...

-
Tasunkó
őstag
Ez így van. Már az MS féle Nokiák is totál szarok voltak. De nem csak a Nokia termékek, hanem az összes többi. Butatelefonok, smik csak tekefonálásra vsnnak azokbak, akik egyszerűen kezelhető telefont keresnek. Miben voltak szarok az MS, majd HMD Nokiák, Alcatelek stb? A hangminőségben, mikrofonban, gsm erősségben, BT-ben, ja és a telefon kezelhetőségében. Az egyszerű funkciókat is 3-4 almenü rejtette.
Az egész butateló piac az eredeti Nokia bukása óta egy nagy szar. Szar minőségű termékekkel.Mind többé kevésbé ugyanazt a logikájú kínai menüt tartalmazza, ami a dzsunka filléres MP3 lejátszókban volt. Paradox módon az eredeti kínai telefonok menüje kicsit jobb, már szinte elfogadható, mintha dolgoztak volna rajta, a hangminőség persze kiszámíthatatlan , viszont fhising watsapp és más fhising softwaret, firmware tartalmazhatnak.
-
janeszgol
félisten
Nokia 130 amúgy, szóval S30+ rendszer. A régi S40-et meg S60-at sajnos dobták, és írtak valami gagyibbat. Visszafejlődés. Amúgy ez is még csak ilyen 4G előtti hálózati szabványokat tud. Persze 4GB RAM, így az Internet felesleges is lenne. De a VoLTE hiánya már hátrány, mert egyre általábosabban támogatott, és a beszéd érthetőségében bizony számít.
Én olyan Alcatelt vettem, ami dual sim standby, és mindkét sim 4G VoLTE. Persze ott más gondok voltak. (A benne lévő cpu nem tudta lekezelni a VoLTE hívásokat, sokszor érthetetlen volt a beszéd.)
-
janeszgol
félisten
Csakhogy ezek a mai nyomógombos telefonok semmire nem jók, minőségben és használhatóságban messze elmaradnak egy 2000-es évek eleji Nokiától. Azt figyeltem meg, hogy tipikusan két kategória van:
- ez az "5ezeré" amit említettél, ami lehet hogy egyszerű, még akár az is lehet hogy használható lenne, de minőségben übergagyi, nulla üzemidővel;
- meg a kicsit drágábbak (pl. új kínai "Nokia"), amik meg ugyanúgy agyonbonyolított bloatware-t futtató szemetek, mindent is tudnak aminek nincs értelme, gyakorlatilag okostelefonok csak érintőképernyő nélkül.Ezt már úgy általánosságban is megfigyeltem, hogy kihaltak (vagy erősen kihalófélben vannak) az egyszerű de jó minőségű termékek. Az alsó kategóriás gagyi csak a kispórolás miatt egyszerű, de szar is, a magasabb kategóriáknál meg kötelezően bejönnek az okos baromságok (pl. háztartási gépeknél elektronika, kijelző, hálózati kapcsolat, "AI"...).
Ez így van. Már az MS féle Nokiák is totál szarok voltak. De nem csak a Nokia termékek, hanem az összes többi. Butatelefonok, smik csak tekefonálásra vsnnak azokbak, akik egyszerűen kezelhető telefont keresnek. Miben voltak szarok az MS, majd HMD Nokiák, Alcatelek stb? A hangminőségben, mikrofonban, gsm erősségben, BT-ben, ja és a telefon kezelhetőségében. Az egyszerű funkciókat is 3-4 almenü rejtette.
Az egész butateló piac az eredeti Nokia bukása óta egy nagy szar. Szar minőségű termékekkel. -
ddekany
nagyúr
Érdekes, amit én néztem (nagymamámnak próbálkoztunk, de közben magamnak is gyűjtöttem az információt, ha esetleg lekapcsolnák a 2G-t és meg kéne válnom a 20+ éves Nokia 6310-től), ott a webböngészőtől elkezdve az anyám kínjáig minden volt
, ilyen 2D-ben joystick-kal minden irányban navigálható ikonos menü, és közben az olyan – régi Nokiánál legalábbis – alap dolgok nem működtek, hogy a telefonlerakás gombbal bármikor bárhonnan vissza lehet térni a kezdőképernyőre és ott is maradni.Nokia 130 amúgy, szóval S30+ rendszer. A régi S40-et meg S60-at sajnos dobták, és írtak valami gagyibbat. Visszafejlődés. Amúgy ez is még csak ilyen 4G előtti hálózati szabványokat tud. Persze 4GB RAM, így az Internet felesleges is lenne. De a VoLTE hiánya már hátrány, mert egyre általábosabban támogatott, és a beszéd érthetőségében bizony számít.
-
btprg
senior tag
a kicsit drágábbak (pl. új kínai "Nokia"), amik meg ugyanúgy agyonbonyolított bloatware-t futtató szemetek, mindent is tudnak aminek nincs értelme
Nekem van butafon Nokia, 10e-es kategróia. Üzemidő/stabilitás rendben van, anyag elmegy. A szoftver viszont rettentő spárati, és csiszolatlan. Szóval egyáltalán nem bloatware, inkább az ellenkezője, viszont szartak/szarnak is bele. Ilyen régen alap dolgok, mint stoppert/timer, hangosodó csörgés, nincs. Ébresztőben max 5 időpont lehet, meg még pár ilyen totál felesleges bosszantó dolog. Stb.
Jaaa, és a fényképezőgép... Annyi igényem lenne csak, hogy el tudjam olvasni amit lefényképeztem. Nem sikerült megugrani, olyan retró felbontása van ezeknek. (A sablon reklám szöveg persze mindíg az, hogy megörökíthesd a fontos pillanatokat...
)Érdekes, amit én néztem (nagymamámnak próbálkoztunk, de közben magamnak is gyűjtöttem az információt, ha esetleg lekapcsolnák a 2G-t és meg kéne válnom a 20+ éves Nokia 6310-től), ott a webböngészőtől elkezdve az anyám kínjáig minden volt
, ilyen 2D-ben joystick-kal minden irányban navigálható ikonos menü, és közben az olyan – régi Nokiánál legalábbis – alap dolgok nem működtek, hogy a telefonlerakás gombbal bármikor bárhonnan vissza lehet térni a kezdőképernyőre és ott is maradni. -
ddekany
nagyúr
a kicsit drágábbak (pl. új kínai "Nokia"), amik meg ugyanúgy agyonbonyolított bloatware-t futtató szemetek, mindent is tudnak aminek nincs értelme
Nekem van butafon Nokia, 10e-es kategróia. Üzemidő/stabilitás rendben van, anyag elmegy. A szoftver viszont rettentő spárati, és csiszolatlan. Szóval egyáltalán nem bloatware, inkább az ellenkezője, viszont szartak/szarnak is bele. Ilyen régen alap dolgok, mint stoppert/timer, hangosodó csörgés, nincs. Ébresztőben max 5 időpont lehet, meg még pár ilyen totál felesleges bosszantó dolog. Stb.
Jaaa, és a fényképezőgép... Annyi igényem lenne csak, hogy el tudjam olvasni amit lefényképeztem. Nem sikerült megugrani, olyan retró felbontása van ezeknek. (A sablon reklám szöveg persze mindíg az, hogy megörökíthesd a fontos pillanatokat...
) -
HantekDSO
aktív tag
Az okostelefonszektor a kínaiakat is beleértve érdekellentétben van azzal hogy legyen egy telefon, amivel csak telefonálni és szöveges üzenetet küldeni lehessen. Még véletlenül ilyen EDC dolog lenne, ami miatt nem lesz a tulajdonosuk aktív adatszolgáltató és a célzott reklámok számára, akárcsak egy kis időre, amikor a cél épp az hogy minden percében elérhető és kontrollálható legyen. Ez arra mutat rá, hogy a fogyasztói társadalom nem fogyasztói, tehát nem a saját igényét elégíti ki, hanem üzletileg rászabott igényeket kielégítva csatornázza a pénzt a gazdasági szereplők között. A humanizmus halványuló hagyatéka hogy ehhez még szükség van emberekre akik egy ideig maguknál tartják a pénzt és úgymond tisztára mossák ezzel, de a gazdaság működését egyébként feleslegesen akadályozzák.
Bennem ez már a mobil megjelenésénél nyilvánvalóvá vált, amikor elkérte a munkaadóm a mobil számomat. Mármint a 8 óra letöltendő után még miért kíván elérni valaki, mit nem tud elmondani egy átlag köcsög 8 óra alatt.Tökéletesen megfogalmaztad!
-
Ricardo
titán
-
Tasunkó
őstag
Az okostelefonszektor a kínaiakat is beleértve érdekellentétben van azzal hogy legyen egy telefon, amivel csak telefonálni és szöveges üzenetet küldeni lehessen. Még véletlenül ilyen EDC dolog lenne, ami miatt nem lesz a tulajdonosuk aktív adatszolgáltató és a célzott reklámok számára, akárcsak egy kis időre, amikor a cél épp az hogy minden percében elérhető és kontrollálható legyen. Ez arra mutat rá, hogy a fogyasztói társadalom nem fogyasztói, tehát nem a saját igényét elégíti ki, hanem üzletileg rászabott igényeket kielégítva csatornázza a pénzt a gazdasági szereplők között. A humanizmus halványuló hagyatéka hogy ehhez még szükség van emberekre akik egy ideig maguknál tartják a pénzt és úgymond tisztára mossák ezzel, de a gazdaság működését egyébként feleslegesen akadályozzák.
Bennem ez már a mobil megjelenésénél nyilvánvalóvá vált, amikor elkérte a munkaadóm a mobil számomat. Mármint a 8 óra letöltendő után még miért kíván elérni valaki, mit nem tud elmondani egy átlag köcsög 8 óra alatt. -
btprg
senior tag
-
scdlsc
senior tag
A kerék feltalálása óta, a legnagyobb ugrás az emberiség történelmében....Ez lenne a cikk címe, ha ezekkel az új dolgokkal az Apple állt volna elő.
Mellesleg, néha olyan érzésem van, hogy az oldal olvasóinak (és ezen hírportál szerzőinek) többsége a kőkorszakból maradt itt.Ez de szép! Googe hír alatt is Apple fika.
-
Fuxosbömis
tag
A kerék feltalálása óta, a legnagyobb ugrás az emberiség történelmében....Ez lenne a cikk címe, ha ezekkel az új dolgokkal az Apple állt volna elő.
Mellesleg, néha olyan érzésem van, hogy az oldal olvasóinak (és ezen hírportál szerzőinek) többsége a kőkorszakból maradt itt. -
DarthSun
félisten
Mindenképpen veszek új telót, friss utolsó Androiddal, úgy látni fogom realtime hogy a Skynet mikor lövi ki az atomrakétákat
-
Tasunkó
őstag
Ken Liu irt errol egy novellat, bar mondjak mar egy ideje, leragott csont a tema, de ez a jovo. Mar a randikat is az AI fogja A-Z-ig megoldani a masik adatainak kikutatasaval es elonybe kerulessel, nyomozassal, foglalasokkal. Izgalom megszunik, de a tech altal kinalt tudas szimpatiaba torkollik, ami gyors szexbe, kapcsolat meg nem fog mukodni. Welcome to the future...
Nyilván létrehozhatóvá válik, de ha jó lesz, akkor úgy lesz szétosztva hogy keveseknél fog jól működni, sokaknál meg olyan gányolt Brazil filmből ismert reklámbeordibálós lepukkadt kiszervezés lesz, amit majd mókolni kell hogy rendes nőt hozzon, ne valami vesekioperálóst.
-
mhydas99
őstag
Van itthon butatelefon is, nem jött be. Most egy sgs9 a fő telefonom, de már csereérett, és nem tudom, hogy mire.
Az egyik problémám az androidos telefonokkal, hogy erős a paranoiám, a másik, hogy szerintem mocskos drágák. Az sgs25 mostanában 300-400k, a flipflopp 400-600k, azért álljon már meg a nászmenet. Most külön megnéztem: az sgs26 16/1TB az 700k. Annyiból kijön 32 giga ram...
A butatelefonnal az a bajom, hogy rendszerint nem elég jó a rádiós része, a hangminősége, és a bt se mindig oké. Nekem a bt az must. De ha valaki gyártana például egy olyan telefont, ami kinézetre, méretre, szolgáltatásra pont ugyanaz, mint a 6230, csak modern rádiós chip és rendes bt van benne, azt megvenném. Jó sokat, hogy évtizedekig megmaradjon...
Vegyel Pixelt akar regebbit hasznaltan. Aksit cserelsz benne, feltolod ra a GrapheneOS-t, az lesz a te vilagod
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Aurig@
őstag
-
bambano
titán
-
bambano
titán
Van itthon butatelefon is, nem jött be. Most egy sgs9 a fő telefonom, de már csereérett, és nem tudom, hogy mire.
Az egyik problémám az androidos telefonokkal, hogy erős a paranoiám, a másik, hogy szerintem mocskos drágák. Az sgs25 mostanában 300-400k, a flipflopp 400-600k, azért álljon már meg a nászmenet. Most külön megnéztem: az sgs26 16/1TB az 700k. Annyiból kijön 32 giga ram...
A butatelefonnal az a bajom, hogy rendszerint nem elég jó a rádiós része, a hangminősége, és a bt se mindig oké. Nekem a bt az must. De ha valaki gyártana például egy olyan telefont, ami kinézetre, méretre, szolgáltatásra pont ugyanaz, mint a 6230, csak modern rádiós chip és rendes bt van benne, azt megvenném. Jó sokat, hogy évtizedekig megmaradjon...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
És egyikkel sem fogsz tudni mit kezdeni, muhaha. Googlebookom meg nincs, és nem is lesz.
Nekem egyébként az Euro Jackpot jövő heti nyerőszámaira és az örök élet titkára van szükségem.
-
mhydas99
őstag
Ezzel teljesen programozhatóvá válnék, figyelné minden mit csinálok és előre kiszámolná holnapután mit fogok, és napirendet lehetne összeállítani hogy minél kevesebb időveszteséggel megtegyem amit szokok, és több idő maradna, fantasztikus és a gazdaságban is a kiszámíthatóság előny, ha valami tudja mikor kapcsolom be a mosógépet augusztus 5-en vagy mikor veszem le a polcról a kávét, összehangolhatná a brazil kávészüretelőket és az atomerőművet, a mosóporgyártót, és pont akkor hozná a futár a mosóport amikor bele kell önteni, és minden mindennel és végre nem kellene gondolkodni, és bárkiből lehetne bármi ha felcsatolja ezeket a segédeszközöket.
Ken Liu irt errol egy novellat, bar mondjak mar egy ideje, leragott csont a tema, de ez a jovo. Mar a randikat is az AI fogja A-Z-ig megoldani a masik adatainak kikutatasaval es elonybe kerulessel, nyomozassal, foglalasokkal. Izgalom megszunik, de a tech altal kinalt tudas szimpatiaba torkollik, ami gyors szexbe, kapcsolat meg nem fog mukodni. Welcome to the future...
-
mhydas99
őstag
Ez mind szep es jo, de amennyi a hatranya a folyamatos google monitorozasnak, ugyanannyi az elonye is. Osszekoti a szolgaltatasait, nagymertekben konnyiti az atjarhatosagot es a felhasznalasai szokasaim alapjan allitja be mar a Gmailt is a Smart funkciokkal. Gereblyez, rendet tart hogy nekem ne kelljen.
Ha meg teljesen Privacy focused a murena, akkor ezek az elonyok elvesznek. Biztos sokaknak ez kell, nem ketlem, a kiberbiztonsagi szakemberek meg vagy GraphenOS-szeru rendszert hasznalnak teljesen csupaszon vagy butatelefont.
En mar megszoktam hogy minden csirkeizu, jo nekem a Matrix, kielvezem az elonyeit. Adatot meg igy is ugy is lop tolem barmelyik techceg, hisz ebbol elnek, illuzioim nincsenek.
Ha valamelyik azzal promozza magat, hogy teljes a transparency meg privacy focused service-t kinalnak mindig eszembe jut Rogan, aki azt mondta, nincs kulfoldon vagyona...
De mindenki abban bizik amiben akar. En csak a halalban.
-
arnyekxxx
veterán
-
Aljasvip
senior tag
Én is merentgem mostanában azon, hogy 2010-11 körül még havonta cserélgettem a ROM-ot a ZTE Blade-en, mert mindig volt valami új feature, amit ki akartam próbálni... Manapság pedig napokat töltök el azzal, hogy kiirtsam a kéretlen sz.rokat, mint a Digitális Jóllét, és a törölhetetlen gyári és Google appok.
Ha majd nem lesz Shizuku + Canta megoldás - mert most akarják éppen korlátozni a külső forrásból app telepítését -, akkor adok egy esélyt a GrapheneOS-nek, vagy irány a Jolla és hasonló halva született megoldások, amik nem akarják (még) a lelkedet is hitelre eladni.
Méghogy a sok Ai datacenter nékünk készül, és nem megfigyelő központok lesznek... Hát persze, majdnem el is hittem az elején, úgy 0,001 másodpercre.
ON: Eddig is követett 100% a Google.
Akkor ez most már hivatalos, és dedikált chip is jár hozzá?Most még annyi kihívás áll előttük, hogyan sajatítsák ki az adatot, és ne engedjék a kínai telefonok szoftvereit is kémkedni. A zsebünkben fog zajlani a következő cyber-háború.
-
Surfym@n
senior tag
-
ViZion
félisten
-
Oldfoksz
aktív tag
-
Tasunkó
őstag
Ezzel teljesen programozhatóvá válnék, figyelné minden mit csinálok és előre kiszámolná holnapután mit fogok, és napirendet lehetne összeállítani hogy minél kevesebb időveszteséggel megtegyem amit szokok, és több idő maradna, fantasztikus és a gazdaságban is a kiszámíthatóság előny, ha valami tudja mikor kapcsolom be a mosógépet augusztus 5-en vagy mikor veszem le a polcról a kávét, összehangolhatná a brazil kávészüretelőket és az atomerőművet, a mosóporgyártót, és pont akkor hozná a futár a mosóport amikor bele kell önteni, és minden mindennel és végre nem kellene gondolkodni, és bárkiből lehetne bármi ha felcsatolja ezeket a segédeszközöket.
-
ViZion
félisten
Akkuido ugyanaz lesz, mint most, mert a Google (is) mar evek ota monitorozza minden mozdulatunkat. Ahogy atgorgetek a Google Discoveryre bekapcsol a webcam. Lesi epp melyik hirre fokuszal a pupillam. Ha visszaterek a fokepernyore a szelfikamera leall...
Szoval nem lesz ez ujdonsag, csak vegre nekunk is segit majd egy kicsit...Nem ismerem a google discovery-t, nálam a telefon beüzemelés debloattal indul, rengeteg minden tiltható. A többinek meg a tűzfal vágja el az útját...
-
Graphics
Jómunkásember
-
jack982
senior tag
Akkuido ugyanaz lesz, mint most, mert a Google (is) mar evek ota monitorozza minden mozdulatunkat. Ahogy atgorgetek a Google Discoveryre bekapcsol a webcam. Lesi epp melyik hirre fokuszal a pupillam. Ha visszaterek a fokepernyore a szelfikamera leall...
Szoval nem lesz ez ujdonsag, csak vegre nekunk is segit majd egy kicsit...
-
mhydas99
őstag
"mélyen integrált, proaktív intelligencia-rendszer", hmmm... milyen szépen mondja, h bloatware
Az AI/asszisztens most is tetszőleges gombnyomásra indítható. Nem látom, h valaki szeretné ezt folyamatosan futtatni. Ha helyben dolgozza fel az adatokat, akkor az akkuidőnek reszeltek. Ha elküldi... akkkor minden OK, vigyáznak az adatainkra. Ugye?
Szoval nem lesz ez ujdonsag, csak vegre nekunk is segit majd egy kicsit... -
mhydas99
őstag
-
ViZion
félisten
"mélyen integrált, proaktív intelligencia-rendszer", hmmm... milyen szépen mondja, h bloatware
Az AI/asszisztens most is tetszőleges gombnyomásra indítható. Nem látom, h valaki szeretné ezt folyamatosan futtatni. Ha helyben dolgozza fel az adatokat, akkor az akkuidőnek reszeltek. Ha elküldi... akkkor minden OK, vigyáznak az adatainkra. Ugye?
-
jack982
senior tag
a winvista glass már mindenhova befurakszik.
-
HantekDSO
aktív tag
-
Segal
veterán
Csak be kell mellé rakni 1 "világmegváltó" faszságot és onnantól mindenki...
-
Dare2Live
félisten
Így elsőre ez vmi androidos "openclaw"nak tűnik abból a szempontból, hogy mindent is figyel, automatizálni tud... ami produktivitás szempontból zseniális tud lenni no de ki akarja ezt a telefonjára...?
-
Dare2Live
félisten
-
Graphics
Jómunkásember
-
bambano
titán
-
Graphics
Jómunkásember
-
bambano
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED TV topic
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Balu77: MS365 home family (6usr) kalandok, miért nem ér semmit az 5 csillagos értékelés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5-2320 Processor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512/12GB független
- Silent Night PC - Corsair, B250, i7-7700, 16Gb, GTX 1660 6Gb, 1,25Gb Tárhely - Windows 10
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey OLED G8 G85SU monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 100% Akkumulátor (126 ciklus) 6 hónap garanciával
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

, ilyen 2D-ben joystick-kal minden irányban navigálható ikonos menü, és közben az olyan – régi Nokiánál legalábbis – alap dolgok nem működtek, hogy a telefonlerakás gombbal bármikor bárhonnan vissza lehet térni a kezdőképernyőre és ott is maradni.
)