Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
urban racer
senior tag
Hogyan szivattam meg saját magamat?
Mikor megvettem a fronterát, eresztett a kiegyenlítő tartály, forralta a vizet nagy terhelésen, nem indult el a venti, viszont normál terhelésen nem lett üzemmeleg sem. Tehát termosztát csere. (a melegedés-venti nem indulás oka egy szakadt vezeték volt).
Vettem bele Hans-preis/topran termosztátot, mondom jó lesz az is. Hát a f@$zt. Ugyanúgy nem melegedett be, de akkor még nem gondoltam arra, hogy a zsír új termosztát gyári hibás. Ipari célgépek készítésében veszek részt, tudom, hogy az ellenőrzés mennyire fontos dolog. Aztán el is felejtődött a dolog, meg kedvem se volt foglalkozni vele. De tegnap bedurrantam, vettem egy új termosztátot, most Behr/Mahle volt a választás, és nicsak..megjavult.
Olcsó húsnak híg a leve, 1500 Ftot akartam spórolni, 4 ezer+áfát buktam. Most gyönyörűen beállt középre a hőfok, a hőgombát meg meghekkeltem, hogy 110 fok helyett 95-ön induljon el.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)