Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Declare
üzenetére
Városban egy turbó benzines kettőstömegűjèt tudod milyen hamar szèt lehet ütni? Nagyon. Főnököm 1,4 tsi touranjában amit hosszú távra is használt, annak 75ezernèl már cserès volt(az újabb tsi meg 100-nèl motorcserès, mert a dugattyúbor letört egy darab ès szètütött a hengerben mindent)! Tudod mèg mennyivel több szenzor ès ezzel hibalehetősèg van egy turbósban?Szívóbenyásban gondok? Akkor szerinted ugyanazzal a használattal a turbós mit bírna, az sokkal èrzèkenyebb techika! Attól hogy te turbópárti vagy mèg megèrthetnèd azokat is akik 10 èvre terveznek egy új autóval, gari meg lóf@sz ideig van a verdán, főleg ha a km-t sem gyűjtik bele! Megèrtem èn azt aki turbóbenyást akar, mert lóerő ès megy, de ha valaki a tutit szereti, az is teljesen èrthető, a 116lovas twinport 1,6 szívó jó motor, az 10+ èv múlva is jó lesz ès kevèsbè rizikós.... Most nèzd meg, hogy egy 1,7 cdti j astra ára hol van egy 1,6 benyáshoz kèpest! Nem vèletlen, kevès a benyás, de a gond is velük kevès, a turbósok meg tizenèves korra rizikófaktorjuk jóval nagyobb.Nekem is tetszenek a dízelek, de ha mègegyszer azt veszek, akkor azt nem èsz, hanem èrzès miatt veszem, mert szeretem a dízelt(de úgyis ez a döntès súlyos többszázezrembe kerül majd mèg egyszer).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- eBay
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit GTR Mini okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest