Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós kamerák
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
Declare
üzenetére
Nekem egy ismerősöm aki elektroműszerész azt mondta, hogy ezek a kütyük majdnem a varázslat kategória. Ezért, és mert mástól is azt hallottam, hogy nem az igaziak ezek a kondicionálók, valamint van teherautó is, inkább egy GZL-30-at vettem. Azzal szoktam rátölteni néha. Igaz csak mikor eszembe jut. Pedig 3-4 havonta jót tenne neki egy felpezsdítés.
Nekem egy 2008-as 2.0 Cdti Sports Tourer van, édesanyámnak egy 2015-ös évjáratú 2.0 Cdti 5 ajtós. Mindkettőben adaptív bi xenon. Ezekben nem csak fel-le hanem jobbra-balra is mozog a "lencse", sőt szerintem előre-hátra is, mivel mikor alagútban megyek, a fényt "hátrahúzza" annyira, hogy a szélvédő fölé és a tükrök vonaláig bevilágít oldalra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs