- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Igen okos volt előtte,meg nem várt meg a vétellel...vszleg próbáltam volna lebeszélni róla.Nekem az furcsa volt hogy egy fapados gépért annyit kértek mint egy klimás jobban felszereltért.
Ne kelljen,de azt hiszem ezentúl csak háztól veszek autót.Szerelők nagyrésze meg nem hajlandó elmenni autót venni ügyféllel.A motorba őkse látnak bele,elhoztuk az enyémet egy éve kb,jöttünk vele 100kmert,egy idegen szerelőhöz vittem el jóhiszeműen,mert az enyém tele volt munkával.Gondoltam csak papírosozni kell olajcsere stb.Másnap reggel hív hogy szart vettem,nem indul nem megy az egyik henger.Kereskedőt felhív,visszavihetem de a motorhoz ne nyúljunk.Mire szóltam volna a csávónak megbontotta.Nem tudom mit csinált vele de a végén hidrotőke,gyujtótrafó stb cserélve lett,holott mint kiderült sokáig állhatott a gép,egy motor mosás olajcsere helyre rakhatta volna.
No mind 1,azóta megy váltónál a műanyag kikopott,cserélve lett fémre.Generátor is generálozva lett,kapott téli meg nyári gumit,üléshuzatot tetőcsimagtartót.Lehet lesz rajta vionóhorog pusztán védelmi szempontból:p
Az autó vásárlás zsákbamacska kivéve ha közeli ismerősét veszi meg az ember szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest