- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Igen okos volt előtte,meg nem várt meg a vétellel...vszleg próbáltam volna lebeszélni róla.Nekem az furcsa volt hogy egy fapados gépért annyit kértek mint egy klimás jobban felszereltért.
Ne kelljen,de azt hiszem ezentúl csak háztól veszek autót.Szerelők nagyrésze meg nem hajlandó elmenni autót venni ügyféllel.A motorba őkse látnak bele,elhoztuk az enyémet egy éve kb,jöttünk vele 100kmert,egy idegen szerelőhöz vittem el jóhiszeműen,mert az enyém tele volt munkával.Gondoltam csak papírosozni kell olajcsere stb.Másnap reggel hív hogy szart vettem,nem indul nem megy az egyik henger.Kereskedőt felhív,visszavihetem de a motorhoz ne nyúljunk.Mire szóltam volna a csávónak megbontotta.Nem tudom mit csinált vele de a végén hidrotőke,gyujtótrafó stb cserélve lett,holott mint kiderült sokáig állhatott a gép,egy motor mosás olajcsere helyre rakhatta volna.
No mind 1,azóta megy váltónál a műanyag kikopott,cserélve lett fémre.Generátor is generálozva lett,kapott téli meg nyári gumit,üléshuzatot tetőcsimagtartót.Lehet lesz rajta vionóhorog pusztán védelmi szempontból:p
Az autó vásárlás zsákbamacska kivéve ha közeli ismerősét veszi meg az ember szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- EVGA GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 256bit
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest