Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Kínán kívül 7500 mAh!
-
Graphics
Jómunkásember
Egy darab túlhúzott Cortex-A715 van benne

Nem X1 és nem X2 mag, így kedvezőbb a fogyasztása a 8 Gen 3-nál.

Utóbbinak magasabb a gyári fogyasztási értéke is. A 8350 nevében Extreme.Dehogy fogyaszt többet.
8W a 8 Gen 3 fogyasztása és mindössze 6W a MediaTek fogyasztása.Van mindkettő itthon, így tudom, hogy a Snapi többet fogyaszt. Pont a Cortex X1 miatt, és nagyobb a teljesítménye is.
Szóval nem, ne állítsuk már, hogy a 8350 többet fogyaszt, amikor nem igaz. Bocs, de ez egy ilyen fura logikai bukfenc, hogy nagy fogyasztásúnak akarod mondani azt a MediaTeket, miközben nem az... Ezek valós adatok.
Ne vedd csesztetésnek, csak ne is ferdítsünk.
-
mhydas99
őstag
Nehez uzemidorol beszelni mert ezer es egy oka lehet meddig birja. Nekem most Mororola edge 60 prom van 6000 aksival, nem tulzok, multhet penteken 11 orat nyomogattam nagyjabol megallas nelkul, jatek is volt benne meg 2 ora mobilnetes utazas, zenehallgatas, youtube, netezes, netflix, excel. 11 ora utan maradt 28 szazalekom. Szoval ne csak az aksi meretet nezd. Ja es ebben Dimensity 8350 van, nem a legkisebb fogyasztasu CPU.
-
janeszgol
félisten
Specre és árazásra tök jó. Meglátjuk a teszteket.
-
Abban csak 6ezres aksi van, a mostani Nord 3-mal is csak az aksi miatt van bajom, nem bír ki 5 óránál többet akármit csinálok, persze ha kikapcsolnék mindent, képfrissítést legalacsonyabbra venném akkor lehet összejönne 6 óra, 6 és fél de nemár, hogy ez kell. Játék nélkül tudjon egy telefon minimum 8 de inkább 9 óra SOT-ot. Erre vágyom.
#9 abban van ekkora aksival szerelt változat?
-
mhydas99
őstag
Tok jo lenne ez a telefon, a Lytia 600-as kameraert kar csak. Sima 700-as szenzort raktak volna bele 5000-rel tobbert es mar a kozepkategoria egyik legjobb vetele lehetett volna...
-
Graphics
Jómunkásember
Hozzánk már sajnos nem fog megérkezni.
-
pusszycat
nagyúr
Az akku hajhászás miatt, eltűntek a kecses telefonok. Ennek speciel én nem örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- IPhone 17 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- IPhone 14Plus gyári független akku 90% ajándék + tokok!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pont erre vártam, csak ez érkezzen még meg hozzánk utána már nem érdekel... különben kénytelen leszek visszamenni a poco-hoz amihez semmi kedvem. A ColorOS/OxygenOS sokkal jobban bejön mint a HyperOS.