Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
oliwire
üzenetére
ha adott oldal (akár jobb akár bal) és egy lámpád se villog akkor első körben én a relét nézném meg, mert onnan fut ki a lámpákhoz, és a műszerfalad ikonja pedig a lámpától kap vissza jelet (általában az oldal indexről) tehát azért nem villog. Relét nézd meg első körben. Kérdés hogy nálad egy vagy két relé van de ha csak egy oldal nem megy akkor valszeg két relés.
Vagy! Bekakilt az indexkapcsolód de multival pikk pakk ki lehet mérni, ez a két opció lehet szerintem.(#57561) trassher
nekem ez jobban bejön, a váltóhiba meg valszeg a rudazat vagy kulissza, filléres.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Lenovo P52s 15,6" i7-8650 32Gb ram, 512Gb Nvme, számla, garancia
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest