Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Ma lett kész az autó, 1.201.814 forintnál állt meg a számláló. Lehet gratulálni annak kurvának, hogy a 30 ezres kis Polskival ekkora kárt tudott okozni.
Másfél óra várakozás után kihozhattam a szervizből a kocsit. Tekerés közben a kormány suhogó hangot hallatott, mindig ugyanazon a ponton, mintha a forgó alkatrész szorulna a nem forgóval.
Jobbra indexnél bekapcsolt a reflektor, ráadásul leoltani is nehézkes, mert maga a kapcsoló nem lendült előre, tehát hiába rángattam hátra, nem történt semmi. Na, mondom, messzire nem megyek vele, irány vissza a szerviz. Közben ugye kanyarodáskor megszokásból indexelek, ki is jött elém két oldalról két kamion, azt hitték, hogy azért reflektorozok, hogy menjenek. Bár nem zavartak, úgyis kanyarodtam.
A szervizben beállítottak a kormánynak egy olyan magasságot, amin pont nem ad ki hangot. Azt mondják, nem a baleset miatt ilyen, valószínűleg már a kezdetektől jelen volt ez a hiba, de mivel nem állítottam a kormány magasságán, nem is vettem észre a bajt, csak így, hogy elállították, amikor belerakták a légzsákot. Szóval ezt majd garanciában vagy a szavatosság miatt cserélik, pár nap, meg kell rendelni a germánoktól.
Az indexkapcsoló is hülyén viselkedik, ha lefele húzom, előbb kattan, aztán indexel. Remélem, cserélik azt is.
A biztosító meg egy fasz, de ezt eddig is tudtuk. Szerinte a K&H-nak törlesztjük az autót. Szerintem meg lejárt a hitel október közepén, megvan a törzskönyv, lefénymásolta a szerviz, el is küldte a biztosítónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Villanyszerelés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest