Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lesaux

veterán

válasz lesaux #2962 üzenetére

Ma lett kész az autó, 1.201.814 forintnál állt meg a számláló. Lehet gratulálni annak kurvának, hogy a 30 ezres kis Polskival ekkora kárt tudott okozni.
    Másfél óra várakozás után kihozhattam a szervizből a kocsit. Tekerés közben a kormány suhogó hangot hallatott, mindig ugyanazon a ponton, mintha a forgó alkatrész szorulna a nem forgóval.
    Jobbra indexnél bekapcsolt a reflektor, ráadásul leoltani is nehézkes, mert maga a kapcsoló nem lendült előre, tehát hiába rángattam hátra, nem történt semmi. Na, mondom, messzire nem megyek vele, irány vissza a szerviz. Közben ugye kanyarodáskor megszokásból indexelek, ki is jött elém két oldalról két kamion, azt hitték, hogy azért reflektorozok, hogy menjenek. Bár nem zavartak, úgyis kanyarodtam.
    A szervizben beállítottak a kormánynak egy olyan magasságot, amin pont nem ad ki hangot. Azt mondják, nem a baleset miatt ilyen, valószínűleg már a kezdetektől jelen volt ez a hiba, de mivel nem állítottam a kormány magasságán, nem is vettem észre a bajt, csak így, hogy elállították, amikor belerakták a légzsákot. Szóval ezt majd garanciában vagy a szavatosság miatt cserélik, pár nap, meg kell rendelni a germánoktól.
    Az indexkapcsoló is hülyén viselkedik, ha lefele húzom, előbb kattan, aztán indexel. Remélem, cserélik azt is.
    A biztosító meg egy fasz, de ezt eddig is tudtuk. Szerinte a K&H-nak törlesztjük az autót. Szerintem meg lejárt a hitel október közepén, megvan a törzskönyv, lefénymásolta a szerviz, el is küldte a biztosítónak.

Új hozzászólás Aktív témák