Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Erre mondjuk én nem lennék olyan büszke, hogy vigyori fejjel beposztoljam egy topicba, mekkora Tufa vagyok. Saját kereset nuku, saját tulajdon pláne, de balesetet okozni, az bezzeg megy. Vagy ha se annyi eszed nincs, hogy a józan belátásoddal megértsd a kötelező biztosítás lényegét, se annyi, hogy a szabályokat betartsd, legalább olvasd el pár bejegyzéssel feljebb, mekkora kalamajkát lehet okozni egy ilyen felelőtlenséggel. És ha tegyük fel, kártalanít a biztosító (kártalanít egy lófaszt, olyan biztosítót még nem láttam, szóval kifizeti mondjuk az okozott kár 70%-át), és megjavítják a kocsit, akkor lesz egy olyan gépem, ami értékcsökkent, hiszen törve volt, nyomott áron tudom csak eladni. Szóval lehet itt jópofizni, de én se szartam azt a majdnem két és fél millió forintot, elég sokat kellett gürcölnöm érte, de hát te ezt úgyis tudod, hiszen se saját kereseted, se saját tulajdonod nincs.
Persze ha minden reggel idejössz, elviszed a gyereket óvodába, délben hazahozod, utána beviszel dolgozni, este 11-kor hazahozol, elintézed a nagybevásárlást, hetente elviszed a kaját és a gyógyszert a város másik felében élő nagymamának, a fennmaradó időben pedig a rendelkezésemre bocsátod a kocsit, akkor nem szóltam egy szót se.
Ideje lenne már felnőni.
(És akkor még egy esetleges személyi sérülés vagy halál szóba nem került, csak a közvetlen anyagi kár.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- nVidia tulajok OFF topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest