Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Én is azon voltam, hogy a GTC-m nem stabil pedig IDS+ sportfutómű, de mégis azt éreztem, hogy pattog csúszik az ívről,.. 225/45 ZR17 nem is volt vészesen nagy a gumi, a hiba ott volt, hogy ugyanabba a kanyarba vagy ívre 30-40-el gyorsabban mentem be és ez ráadásul könnyű autó is volt, és nagyon orrnehéz is ezzel a dízellel, gázadásnál ha keresztbe volt kicsit a kormány már elindult kifelé.. Szélesebb gumik miatt rossz úton az egyenesfutása is rossz volt, ide-oda tekerte volna a kormányt.
De ahogy nézem, már nincs fenn a használtautón a totálkáros roncsom reinkarnációja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Hétvégi akció! - ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- Űj baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest