Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Hello emberek!
Tegnap megakasztott teljesen az omegám és sok ötletem nincs már, mihez tudnék kezdeni vele. Ha valaki tud olyan szerelőt, aki érthet egy 20se motorhoz, az kérem ne kíméljen! Fórumokat olvasva többször belefutottam Patyi László nevébe, aki esetleg róla tud több infót, azt is megköszönném

-
csaresz002
senior tag
na....most értem haza.... megoldódott a gond

a kátyú akkorát ütött az auton,hogy letiltott az üzemanyagszivattyú
csak megkellett volna nyomni a kis piros gombot a motortérbe 
jöttem haza,mondom beugrok megnézem hogy áll az autó....már épp a tankot szedték lefele.... oda megyek a motorhoz,nézem......nézem..... na mondom mi ez?(hozzá teszem hogy csak benzineshez írta a kézikönyv ezt a üzemanyag ellátás megsszakítót vagy mit).....megnyomom,kattan egyet,elindul a szivattyú
f@sza mondom. na tank vissza,légtelenítsük ki...... megvan minden, nem indul
hát mint utobb kiderült,ídösapám kivett egy biztosítékot belülről,és betette a motornál lévő bizt.táblába
biztosíték be, 2-t fordul és röff,már indul is

apropó.... ha esetleg vki tud autoba valo 1din-es dvd lejátszót (legjobb lenne hyundai) alkatrésznek,az szóljon már pls

-
TasiA
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Menjetek vissza, mintha most mentetek volna bele, hívjatok rendőrt, fényképezzen, helyszíneljen, majd a javítási költséget benyújtani az útszakaszért felelő szervnek.
Természetesen, csak, ha nincs kint tábla, ami jelzi a hibás útszakaszt. -
vallas
őstag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Na helló!
alakul a dolog?
-
_seth_
veterán
Sony MEX BT 3600U van nekem. Ezen is lehet sok mindent állítani és a remote szál valamint az antenna szálja nem ugyanaz, kihúztam az antennáét és már nem is tűnik el a dátum a kijelzőről
Tehát sikerült 
-
omcsi
csendes tag
igen ez nagyon szép kis járgány
-
omcsi
csendes tag
gratula nagyon szét szetted,nem semmi ,sok sikert hozzá !!!!
-
tomyoy
senior tag
Alakul a kocsi, már főképp csak az összeszerelés van hátra, kis festés, ajtó csap csere( 8asról 10-esre), ha guruló állapotban lesz, akkor megy szélvédőshöz.
Holnap reggel kérek időpontot, meg útvonalengedélyt(3.4e 3napos). Elviszem előzetesre, ha okés akkor megy élesben.
Gabesz és Atesz

-sajnos 1 db hidrotőke nem jött ki, pedig pattintós fogóval fogtam rá a házra, de nem indult meg, még ázik, de ha így sem jön ki akkor az marad úgy, a belseje az kijött, szépen megtakarítottam mindet, nagyon durván be volt sülve mind, olyan szinten, hogy kiskalapáccsal, sem lehetett benyomni, tehát egyeltalán nem működött egyik sem
most szépen jár mind, megyek rakom is össze.hf tömítés teljesen ép, szelepek is jók, benzint nem ereszti el, kapni fog komplett tömítés készletet. bízom benne, hogy nem fog puffogni mostmár.
össz visz 160e-et költök rá, előzetesen még kiderül, hogy a lengéscsillapítóim milyenek, ha nem megy át akkor még azokat is cserélnem kell.
-
csaresz002
senior tag
válasz
fero02
üzenetére
most beszéltem a szerelővel... nem megy a magasnyomás szivattyú. biztosítékok,relék,minden jó. holnap jön még egy szerelő aki jobban megnézi. mondjuk a computer is ott van a jobb első kerék felett. lehet az szált el az ütéstől. szivattyú szerelést 250ezer körül mondják

-
fero02
nagyúr
válasz
csaresz002
üzenetére
Az szép.
És ha ahhoz hozzá kell nyúlni, akkor ez zsebbe nyúlós téma. -
fero02
nagyúr
válasz
csaresz002
üzenetére
Hát ha azzal fogott kátyút, akkor igen. Az is Opel amúgy? Mekkora gödröt kapott el?

-
fero02
nagyúr
válasz
csaresz002
üzenetére
Nem működőképes Hewlett-Packard Thin Film Tranzistor kijelzős monitor.

Mi lett a kocsival?

-
fero02
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Értelemszerűen, de azért van egy halvány sejtésem, h a készülékek nem egy árkategóriába tartoznak...

Szolgáltatásokból nincs hiány, csak győzze megfizetni a Ph!araszt.

Kis off: nincs véletlen halott HP tft-d? Neon inverter MOSFET-je elszállt és elrántotta magával az induktivitást. Úgy néz csak az egyik oldali szállt el, de nem találok cseredarabot.

-
válasz
fero02
üzenetére
Fejegység függő az egész. Az én Pioneerom már szétválasztja a powered ant és a remote szálalkat. A remote a bekapcsolással indul, ezzel tudod kapcsolni a végfokot, a rádió antenna meg vezérelhető menüből, hogy csak rádióra kapcsolja az antennát, esetleg induljon az is a fejegységgel.
-
fero02
nagyúr
válasz
csaresz002
üzenetére
"csak az elektromos antenna ad pozitivat mikor kapcsolod a magnot (nem csak rádio módba)"
Akkor az mi, ha nem remote szál?

A telefon némítás nálam gomb nyomásra történik (dettó Sony), nem vezeték testelése.
Az sztem egy külső telefonos kihangosítóhoz lehetne kötni és az némítaná el, ha hívás érkezne. -
csaresz002
senior tag
válasz
fero02
üzenetére
sony-nál nincs külön remote szál. nekem legalább is (meg amit multkor betettünk sonyt,annak se volt)
van egy test, aksiról meg kulcsrol egy pozitiv,van az antenna, a telefonnémítás,meg a kijelzőhöz egy szál,hogy ha felkapcsolod a lámpát akkor elhalványul. csak az elektromos antenna ad pozitivat mikor kapcsolod a magnot (nem csak rádio módba),ugyhogy más vezeték nem lehet

_seth_: ha arra van rákötve,nem gáz. max ha elvágtad,ujra rákötöd

-
_seth_
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Passz... majd kiderül, tudom, hogy van annak is valami szál behúzva de, hogy a kettő ugyanaz-e azt nem tudom. Remélem nem.
-
csaresz002
senior tag
-
Daywalker
addikt
válasz
_seth_
üzenetére
Na ez engem is érdekel...dettó Sony

Olaj kérdés: Szerintem túlságosan meghülyítették az embereket ezzel a dologgal és mindenki mérnöki precizitással akar olajat választani. Szinte teljesen mindegy milyen olajat döntünk a motorba, csak ne legyen gagyi és teljesítse az elvárt minőségi szintet (ahol van külön ajánlás ott azt pláne) és megfelelő legyen a viszkozitás. Sokkal fontosabb, hogy időben legyen cserélve olajszűrővel és légszűrővel együtt. Arról nem is beszélve, hogy a régi motorok igényeit a mai olajok már messze túlteljesítik, hiszen 10-15 év alatt rengeteget fejlődött a kenéstechnika, csomó új adalék van stbstbstb.
.
Amiket én személy szerint próbáltam: Opel 10W40 (még nem GM volt akkor a flakonon), Castrol Magnatec 10W40, Valvoline 10W40, Mobil 1 Rally Formula 5W50
Utóbbi full szintetikus 5W50 és picit megcsipegette, de 12e km alatt kb. 6 decit evett belőle, ami úgy gondolom nem sok egy 13,5 éves autótól, illetve, az egyetlen dolog, ami érezhető volt, hogy hideg indításnál hamarabb elaludt az olajnyomás lámpa, tehát az 5W valóban és érezhetően gyorsabban szivattyúzható hidegen -- érdemes ezt vagy 0W-t tenni bele, ha sok a hideg indítás.Egyik szerelő ismerős Tesco olajat használ (mondjuk én nem tenném bele, hiába Made in England), szerinte kevésbé hígul fel a 10e km-es periódus végére, mint a Valvoline (ami megint akcióban van a madaras tecsóban).
Persze most nálam is ment a dilemma, hogy mit vegyek, de anyagi megfontolásból visszatérek 10W40-re...most Repsol lesz, mert sikerült jó árban szerezni. Már így is túlléptem az 1 éves csereperiódust

-
_seth_
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Aham akkor az nem az a vezeték. És akkor ha az ISO A csatin az 5-ös vezetéket elvágom elvileg nem fogja érzékelni a gyári kijelző a rádió módot?

-
wwhy
veterán
válasz
Calogero
üzenetére
a köv. olajok teljesítik a 2004 utáni gyári (GM-LL-A025/B025) előírást:
én 10-12e km-nél cserélek olajat, 80% vásrosi használat, és szerintem teljesen jó a gyári 5w30Mobil 1 New Life 0W-40
Castrol Edge 0W-30
Valvoline SynPower GM 5W-30
BP Visco 7000 M 0W-30
Addinol EXTRA LIGHT MV 038 0W-30
Castrol SLX Professional Longtec 0W-30
ÖMV BIXXOL SPECIAL G
Meguin Quality SAE 5W-30
Texaco Havoline Ultra G Longlife 5W-30
LIQUI MOLY Leichtlauf Special LL 5W-30
LIQUI MOLY Syntoil Longtime 0W-30
Statoil LaserWay G 5W-30
Fuchs Titan Supersyn Ecoflex 5W-30
Total QUARTZ ENERGY 9000 0W-30
Motul Specific LL A/B 025 5W-30
AGIP Formula LL G 5W-30
Shell Helix Ultra AG 5W-30
Selénia Multipower 5W-30
ARAL SuperTronic G 0W-30
Elf Excellium Full-Tech 0W-30
MOL Dynamic Synt 5W-30
Q8 Formula G Longlife 5W-30
Igol PROCESS 025A SAE 0W-30
Motul 8100 E-tech Lite 0W-30
GM Geniuine Motor Oil 5W-30" -
-
Calogero
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
Az jó ár csak kár hogy az én Opelembe az nem jó
-
csaresz002
senior tag
válasz
_seth_
üzenetére
pfúúú.. már vagy egy éve volt,de ha jól memorizálok,amikor betettem a magnot, és amikor bekapcsoltam,ha jól emlékszek ki kikapcsolta a kijelzőt a müszerfalon....ha arra szálra gondolsz,asziszem az elektromos antennának a vezetéke,az ad egy pluszt a kijelzőbe. próbáld meg lekötni,ha nem az akkor holnap kihuzom a magnot és megnézem melyik is volt az.
Castrol Magnetec 5W-40 4l: 7080 Ft 4litert 4300ért szoktam venni

-
_seth_
veterán
válasz
csaresz002
üzenetére
Nem tudod felidézni? Sokat segítene!
Vagy valahol nincs meg neten? Te hogyan találtad meg azt a kábelt? -
Calogero
addikt
Sziasztok
Olajcsere előtt állok és tanácsaitokra/véleményeitekre lennék kíváncsi.
Az autó most fog menni a 3 éves szervizre. A Opel Skorpió az év végén megszűnt így szakszerviz nélkül maradtam. Most az új szerelőm (nem szakszerviz) adott listát:Castrol Magnetec 5W-40 4l: 7080 Ft + 1980 Ft (1 literes flakon tartaléknak)
Castrol Magnetec 5W-30 4l: 9120 Ft + 2450 Ft (1 literes flakon tartaléknak)
Mobil Super 3000 X1 5W-40 5l : 9116 Ft
Mobil Super 3000 FE 5W-30 5l : 8988 FtEzek közül csak a Mobil Super 3000 X1 5W-40 olajnál találtam meg az Opel GM-LL-A025/B025-et a jóváhagyások között.
Illetve még ezeket a találtam a verdához (Opel GM-LL-A025/B025 jóváhagyás alapján kerestem)
Castrol Edge 0W-30 4l: 13000 FT + 3300 Ft (1 literes flakon tartaléknak)
Valvoline SynPower 5W-30 4l: 11000Ft + 2300 FT (1 literes flakon tartaléknak)
Mobil 1 0W-40 New Life 5l: 16000FT
Shell Helix Ultra AG GM LL A/B 025 5W-30 1 l: 3500 Ft
Total Quartz Energy 9000 0W-30 motorolaj 1l: 3000 FtIgazából az eddig használt GM 5W-30 olajjal nem volt problémám csak most szerintem 9000 Ft egész korrekt ár és azért a Mobil olaj valami csak jobb lehet mint a GM. Lesz valamilyen hátrányom hogy a 5W-30 helyett esetleg 5W-40 kerül, vagy 0w-30, vagy 0W-40?
Ti melyiket vennétek?Előre is köszönöm a segítséget.
-
_seth_
veterán
Ha már rádió: ki tudja, hogy melyik vezetéket kell elvágni ha nem akarom, hogy a sony xplod fejem TUNER módba azaz rádióra kapcsolásakor ne tűnjön el a BC-n a középső sor ami elvileg ugye a rádió kijelzése lenne de most csak eltűnik onnan minden ha rádióra kapcsolom. Ez is egy vezeték lenne de melyik?

-
helkis
veterán
válasz
Mulderpapa
üzenetére
szvsz, a C1, C2, C4 közül kell valamelyikre kötni a display-t.. de majd jön valaki aki megmondja, én saját kijelzős fejegységet raktam bele, így nálam nem látszott ez a csati..

-
helkis
veterán
válasz
Mulderpapa
üzenetére
annak a rádiónak kellene megkeresned a "pinout"-ját, ami gyárilag benne volt, a régebbi opelekben DIN szabványnak megfelelően van bekötve pl g astrában a car400-as blaupunkt rádió car400pdf 6.oldalon van a bekötés: A-B-C, az A felel a tápért/ fényerőért/ ki/be kapcsért, kormányvezérlésért, a B a hangszórókért, a C a kijelzőért...
az kulcsos indítási problémát az okozza, hogy az opeleknél fel van cserélve az A csatiban a 4-es és 7-es kanóc.. ha rosszul van kiválasztva, akkor elfelejti a rádiócsatornákat ki/bekapcs után..
ha nem akarsz vele szenvedni, akkor összekötöd a kettőt, hogy mindenhol a +12v jelenjen meg így kulcs nélkül is megy, de figyelni kell, hogy ha nincs kikapcsolva akkor lecumizza az akkut..
ha csak felcseréled, akkor csak akkor megy a rádió ha a kulcs el van fordítva, vagy még nincs kivéve, egyébként nem lehet bekapcsolni..
ha jól van bekötve, akkor kulcs nélkül is megy, nem felejt és megjegyzi az utolsó állapotot, tehát ha a rádió ment, és kivetted a kulcsot, akkor indításkor be fog kapcsolni magától, ráadásul nem kell szívja le az akku sem.. -
omcsi
csendes tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
szeva fero o2 elmonta a lényeget csak annyit tudok hozzá tenni,nézd meg az olajat nivópálca ki és tapintással mert ha van benne valami adalék anyag akkor nagyon sűrű és az állaga ,de ha autó takarsz venni el kell vinni egy állapot felmérésre ,mert ez az összeg töredéke az autó árának . és biztosra meg tudod lengés csillapító,füst ,fék stb,,,,,,,

-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne.
A minap vettem egy VDO CD441 XED rádiót a benne lévő régi kazettás Kenwood helyett. A rádió csatlakozoi természetesen össze voltak barmolva, úgy volt bekötve, hogy csak gyújtáson megy, simán el volt vágva a kormányról való vezérlés vezetékei, stb...
Próbáltam vissza állitani az eredeti állapotot, mert ugye ez a rádió kimondottan Opelekhez való, tehát gyári rádió csere esetében, csak a csatikat kellene rádugni.Jelen állapotában 'I' állásban működik, vezérelhető kormányról, viszont a kijelzővel nem kommunikál, ami eléggé gáz, mert a rádiónak nincs saját kijelzője. 1db piros vezeték, ami a csatlakozón egy szürkéhez van forrasztva, szabadon van és nem tudok rájönni, hogy mi célt szolgál.
Gyanitom, hogy én is rosszul kötöttem be, mert a másik Vectrában 'O' állásnál is ment a rádió, és bekapcsolásnál rögtön elindult a kijelző is.
El tudná valaki magyarázni a gyári helyes bekötést?

A másik, amire még gondolok... Ez a VDO egy TID kijelzős G Astrában volt, nekem viszont MID kijelzős Vectrába lenne, ami nem 8, hanem 10 digites. A gyári rádióknál ilyenkor át kell állitani a kijelző tipusát, 2 számgomb + bekapcsoló nyomvatartásával. Nem lehet, hogy ennél is valami ilyesmit kell csinálni?
-
fero02
nagyúr
válasz
Yushchenko
üzenetére
Hátsó sárvédő ívek, küszöb, a tankoló nyílás gumi borítása mögött szeretnek előszeretettel rohadni. Féktárcsát nézheted lámpával a felni lukai között, vagy ha ott benyúlsz, akkor érezheted, h mekkora válla van a tárcsának. Betétet csak szemrevételezéssel tudod, feltéve ha tudod mit kell nézned. Ami a km-eket illeti, sztem valós 130-150k alatt fehér holló találni, kereskedésben ezalatt gyanús lehet. Figyelj a kormánykerék, a váltógomb, az index karon lévő festés, az ajtó nyitó kilincs ill. kárpitok kopására. Árulkodó lehet még az ülések állapota is, bár nem feltétlen mérvadó...etc, etc
-
Yushchenko
őstag
Valaki tudna nekem segíteni, hogy mit kell pontosan néznem egy Astra F 10+ éves kocsi vételénél? Gondolok itt a kisebb, nagyobb, egyértelmű dolgokra? (Hogy lehet megnézni, mennyire kopott pl. a fékbetét?
) 
Mennyire érdemes a km óra állását nézni(mondjuk megbízható autóknak magánemberektől)?
Előre is köszönöm!
Üdv. Yush -
helkis
veterán
minden annyit ér amennyit megadnak érte+hogy miért vannak ilyen döntések

-
omcsi
csendes tag
el tudnák csúfóskodni ,egy ilyen kocsival !!!!!

-
Zewa
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Eddig úgy tudtam egy marha régi ezüst, cabrió (?) Rolls-Royce vitte a prímet ~40millio $ körül.

Durva hogy micsoda pénzeket érnek ezek a vasak..
-
-
-
-
-
-
_seth_
veterán
A kezdő kép egész jó pláne a leírás:
"FELSZERELTSÉG
Manuális (6 fokozatú) sebességváltó.
EGYÉB INFORMÁCIÓElső tulajdonostól, garanciális, garázsban tartott, keveset futott, nem dohányzó, rendszeresen karbantartott, szervizkönyv, törzskönyv.
LEÍRÁSJOBB ELEJÉN ERŐSEN SÉRÜLT, RENDSZERESEN SZERVÍZELVE VOLT, MAGYARORSZÁGI ELSŐ TULAJ, 2DB KULCS, TÖRZSKÖNYV"
Képeket elnézve van itt a törzskönyvön kívül bármelyiknek is már jelentősége?...
Egyébként nem sok használható alkatrész maradhatott belőle... ilyenkor még a csomagtérben is hajlik/törik minden...
Vannak itt érdekes autók még: [link]
A rend őrei is alkottak ám: [link]
Ez viszont nem is lehet olyan rossz vétel: [link]
5 törött új civic is van...
Így lehet olcsón lexus tulajjá válni na meg megszállott autójavítóvá
Keveset futott de azt is fának... -
VR6-Fan
veterán
válasz
fero02
üzenetére
viszont azt baromira irigylem ezekben a dízelekben hogy alul jól mennek, nem kell váltogatni, baromira kényelmes.
most is pont annyi előnye volt hogy neki 2000-nél nyomaték csúcs, nekem meg 4600-nál, volt emelkedő is lassan érte el azt a fordulatot ahol már érvényesül az hogy nyitva van rendesen a második torok is a fojtó szelepen. Nem baj kb 1 hét aztán jön a lendkerék, meg hajtókarok könnyítése meg a HF portolás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tegnap egy 180le-re chippelt B5 face liftes passattal kergetőztem, az is jójó alul jól megy de 3000-3500 elfogy én meg még bőven húzhatom neki 1-2-ben...
viszont szó ami szó 150 felett mind a kettő elment volna valószínűleg

köszi az infokat!
-
VR6-Fan
veterán
válasz
fero02
üzenetére
6-7% emelkedő, kielőzős emberünk 3. tájékáról indult 40-ről én szintén, amég 4500 alatt voltam elég kellemesen nyúlt azért el, 80-tól meg mire vissza sorolás volt fékeznem kellett.
ehh kettesbe kellett volna vissza rakni és megviccelni
de még is mennyi az annyi, meg akkor egy tömegre is kíváncsi lennék

-
VR6-Fan
veterán
Üdv!
egy ilyen Veci 1,9 cdTI felírattal hátul mennyi lovat és hány nyúlmókust tud?
-
omcsi
csendes tag
tisztelt urak ehhez mitszoltok ?????
-
MPowerPH
félisten
Miért van az az érzésem, hogy ez az új szuper Suzuki tiszta Insignia?!
-
-
#TOTTI
őstag
Sokan egyből töröttnek vélik az autót ha kicsit elüt a lökhárító.. De 8-10 év alatt azért máshogy fakul a festék, fémen mint műanyagon.. Ezt monták az én Astra G-ről is de vagy 10 éve volt törve vagy sose..
Ne értsd félre Atesz ezen nem látok ilyet.. csak erről jutott eszembe...
Nagyon szép és jó autó nem lennék ekkora egy majom köcsög akkor nem áhítoznák más autó után.. -
KrAt
veterán
válasz
Yushchenko
üzenetére
Köszi..Ennyiért baj lett volna otthagyni, tényleg nagyon rendben van, vasárnap megláttam, hétfőn reggel már hívtam is őket

-
omcsi
csendes tag
http://video.xfree.hu/?n=taenci|f263569 ... b#videoloc
-
omcsi
csendes tag
Mit tegyünk ne lopják el az autót?
-
omcsi
csendes tag

-
Yushchenko
őstag
Ja, akartam kérdezni, hogy valami jó szerelési tutorial nincsen F Astráról valahol a neten? Letöltöttem a szerelési kézikönyvét, de nem fogott meg túlságosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Batch programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Arc Raiders
- One mobilszolgáltatások
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Alakul a gép! Reméljük most már jó lesz...de hogy a rákba nem jön ki? Na mindegy, majd tájékoztass a fejleményekről
csak megkellett volna nyomni a kis piros gombot a motortérbe 
f@sza mondom. na tank vissza,légtelenítsük ki...... megvan minden, nem indul
hát mint utobb kiderült,ídösapám kivett egy biztosítékot belülről,és betette a motornál lévő bizt.táblába 
Tehát sikerült

Az sztem egy külső telefonos kihangosítóhoz lehetne kötni és az némítaná el, ha hívás érkezne.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)