Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
Sziasztok,
Tudja valaki esetleg, hogy az AI Brightness és az Energy Saving - Auto között mi a különbség? Illetve mi van, ha csak az egyik, mi van ha csak a másik és mi van ha mindkettő be van kapcsolva egyszerre?
Valahol néztem, hogy az Energy Saving auto csak lefelé módosítja az Oled light-ot a környező fénytől függően. Az AI Brightness pedig DV-nél emeli a sötét részeket, ha nagyobb fényben nézed, de akkor miért lehet SDR-nél is bekapcsolni? Vagy ez gyakorlatilag ugyanaz, mint az Auto - Energy saving, de felfelé is tolhatja az Oled light-ot?
Nekem zavaros a dolog. -
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok,
LG CX oled. Meg szeretném nézni mennyit ment a tv, ez nem a támogatás, tv információban van feltűntetve amúgy? Nem találom.
-
geya75
csendes újonc
válasz
Terenszhill
üzenetére
Hát lehet így van...mindenesetre amikor a 65oled805-öt rendeltem, felhívtam őket, hogy csak bontatlan új érdekel, arra mondták, hogy azt fognak küldeni. Végül átvétel előtt a boltban kinyitottuka dobozt, minden eredetinek tűnt.
-
polonic
félisten
Van egy B8-om. Nem akart bekapcsolni, a piros kis lámpa kialudt. Aztán nyomkodtam a távirányítót, nem reagált. Majd a piros lámpa kigyulladt.
Utána bekapcsoltam megint és kettő gyors egymás utána kattanás hallatszott. És rendben bekapcsolódott.
Ez mi lehetett? Kezdjek izgulni? -
geya75
csendes újonc
válasz
Terenszhill
üzenetére
Meg az is ott van, hogy "A bolti átvételre rendelt termékek kiszolgálása nem a bolti készletről történik."
Tehát ez alapján van nekik raktáron új, ha valaki rendelne. -
Elims
veterán
válasz
wallace 234
üzenetére
Köszi szépen!

-
Elims
veterán
válasz
wallace 234
üzenetére
Ebben a beállítás súgója van,hogy mivel mit állítok.Lcd-re van olyan amit vki hozzáértő kitalált,hogy szép -és tényleg szép élethű- és továbbadta a beállítást.
De köszönöm! :-)Celtis: Szappanoperás alatt a túl színes,elmosott képet értem.Vannak olyan brazil sorozatok,amiben agyonra van minden húzva.
Kényelmi funkció nekem mindegy,true motion és a társai nem nagyon kellenek.Minél inkább élethűbb képet szeretnék.
4k hdr tartalom is lesz bőven.Ps4 pro/ps5+néha egy-egy 4k-s videó. Megnézem újra az eredetet blu-ray-en.Kíváncsi leszek. -
Haart
addikt
válasz
Terenszhill
üzenetére
Jobb oldalt van hogy Budakalász Euronics és bemutató vagy utolsó darab.

-
AL
addikt
válasz
rodman73
üzenetére
Szia. Egyszerűen ellenőrizheted, hogy mennyit ment.
Az üzemidő ellenőrzése : a távirányító menü gombját megnyomva - a súgó sorra kell menni - itt a rendszerinformációra kell kattintani - majd az állapot 4 pontnál mutatja.
Itt írja az első számsor az üzemidőt és a második, pedig a ki - be kapcsolások számát mutatja.
Üdv. -
Jorgi Kormi
senior tag
-
rodman73
aktív tag
Euronicsben találtam egy Pana 1500-s modellt, 65-ös méretben. Jókat olvastam itt róla, csak sajnos utolsó darab, lehet hogy bemutató volt, ezért kicsit félek tőle. LG CX vagy ez a Pana lenne jobb vétel? 600e ft mindkettő.
-
nozs23
addikt
Sziasztok.
Lett egy 55BX-em. Q80T lett volna eredetileg, de ED-ben 300-ra ertekelve volt ujszeru BX, ami szerintem siman uj volt, gyari folias panel/tartozekok, pixelhiba, egesmentes, uzemidonek 0 orat irt, de az lehet reset miatt. Na ennyiert jo deal volt 3 ev garival.
Viszont rakeresve a bejaratasra vegyes velemenyeket talaltam. TV adas nem nagyon menne rajta, de az elejen keruljem a HDR-t meg a szelesvasznat, vagy igazabol tokmindegy? Koszi.
-
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Azért én nem fogok most rohanni cserélni...
-
szgaborsz
tag
Két napja érkezett meg (Philips 65OLED805), azóta sikerült nagyjából beállítani - köszönhetően alavesnek és a flatpanelsdh-nak - és hát na... :-)
Az lg b7 elé tettük, ami még a falon van, hogyha nem válna be a 805, akkor két hét múlva újra bekapcsoljuk az lg b7-et, hogy döntsünk arról, hogy melyik marad, bár már most úgy gondolom, hogy felesleges :-). Néztem banding tesztet, 1%-os szürkénél látok a bal oldalon három csíkot, de nem vészes, két hét múlva újra csekkolom, még javulhat. A képe brutál, a fényerő több mint elég, a mozgásmegjelenítéstől féltem (utálom a szappanoperát), de az is super. Az ambilight pedig odacsap, szerintem teljesen más dimenzióba helyez filmnézés közben, egészen megdöbbentő. Pl. van egy jelenetben egy éjjeli lámpa a jobb sarokban, akkor a lámpa fénye nem áll meg a keretnél, hanem a padlón és a falon folytatódik, gyakorlatilag kilép a tévéből a jelenet egy része.
Hogy tudnám megnézni az üzemórát? Nem tartom valószínűnek, hogy újracsomagolt, de az ördög nem alszik .-) -
Celtis
veterán
Nem hiszem, hogy a régi TV-d bármilyen beállításokkal is labdába rúg egy OLED TV mellett. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a lesz-e olyan kénylemes egy új Mercedes, mint a régi Suzuki Swift alapmodelled, amiben jól sikerült beállítania háttámlát.
Illetve ha már kiadsz ennyit a TV-ért, akkor érdemes utánanézni, hogy az OLED-en milyen beálítások vannak és mi célt szolgálnak. (milyen kényelmi extrák vannak az új merciben)BTW, a barátok köztet és az ÉNB-t 24p-ben nézitek, vagy mire gondolsz szappanoperás hatás alatt?
Amúgy érdemes lehet majd 2 epizód között valami minőségi 4K HDR filmet is megnézni, hogy lássátok mire is képes a TV. -
wallace 234
őstag
Különbség az lesz! Oled javára! Ezen ne aggódj! Beégés normál esetben, eléggé minimális már az esélye! De ha véletlenül meg történik, az LG minden gond nélkül cserél. Oledre elég sok beállítási lehetőségek vannak! [link] itt tudsz nézelődni, ki indulási alapnak jó! Nincs egyforma panel, de arra jó, hogy legyen Valami alap!
-
Partz
senior tag
válasz
JohnnySmith
üzenetére
Azóta jött reakció videó miért helytelen ez a fajta beállítás, itt példákkal mutatják amiről egy mondatban írtam pár hete.
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Ha minden jól megy -talán ma- veszek egy lg oledt tv-t (65cx3).
Visszaolvastam és látom,hogy sajnos még mindig megvan a beégéses mizéria.Ha minden jól megy vmikor a közeljövőben garancia is lesz rá.Ha van rá garancia és mondjuk egy év után látom,hogy gáz van akkor is javítják ha garanciáztatom?Vmint a jelenlegi lcd tv-mre (65uj634) a topikban ajánlottak beállítást.Kb.egy hétig állítgattam esténként,hogy olyan képe legyen mint most.Így használom x éve és tényleg szép amit látok..
Vajon erre az oled-re is van beállítás vagy ez olyan,hogy csak bekapcsolom és kész?
True motion és társai nem kellenek.Nem kell túlszaturált mosott szappanoperás kép.
Ps5/barátok közt/éjjel-nappal Budapest/hírek/fókusz/x264-es filmekre lesz használva (legelső az enyém,többi a barátnőmé).
Ami fontos szempont lenne,hogy észrevehető különbség legyen a két tv között.Kiadok több mint 400e-t,nem szeretnék rászaladni..Válaszotok előre is köszönöm!
-
jugeen
addikt
-
galbi1972
tag
-
jugeen
addikt
válasz
norbertoth
üzenetére
Ha Mac-ről Airplay optimalizáltan küldöm a videót, akkor nem szaggat. Igaz, a forrás 60fps, a megjelenített meg nem.
Bár tudtommal az Airplay 1080p-t visz csak át.
-
galbi1972
tag
Hasznél itt valaki ethernet usb adaptert LG OLed 55"CX-el? Melyik USB 3.0-ás típus kompatibilis vele, amit itthon is lehet kapni?
-
mQWeXgsf
aktív tag
LG BX: Ha a truemotion be van kapcsolva /bármelyik/, akkor kb 1-2 percenként bereccen/beakad a tv adás képe. Ami a durva, hogy a legártalmatlanabb szituációknál is, pl egy studióbeszélgetés közben a szájmozgásnál is észlelhetõ. Ez lehet garanciális probléma? Mert néha jó lenne használni ezt a funkciót, végülis kifizettem...
ui: tuti a tv okozza, mert felvett anyag visszajátszásánál ugyanott TM ON beakad, TM OFF nincs beakadás.
-
blakey
titán
válasz
norbertoth
üzenetére
Megoszthatod DLNA-n is. Nem azért kérdeztem, mert nem tudnám, hogy mi a szándékod, viszont a videók lejátszása megoldható normálisan is. Airplay képekhez tökéletes, zenéhez még elmegy, videóhoz szerintem nem jó.
-
norbertoth
senior tag
Miért kell?! Pl hogy kitükrözve nézzem a telefonom tartalmát, pl videó felvételeket
a net teljesen rendben van, szerintem a tv hardvere gyengus hozzá. -
blakey
titán
válasz
norbertoth
üzenetére
Miért kell Airplay a videókhoz? Egyébként sok összetevőből adódik a szaggatás.
-
norbertoth
senior tag
Az miért lehet hogy Airplay esetén a lejátszott videók szaggatva játszódnak le? Gyenge hozzá a tv hardvere?
-
EasyLife
aktív tag
Series x-en most próbáltam ki a the mediumot C9-en. Villog a kép széle a menüben, játékközben ritkán de észrevehető, valami nincs rendben a HDR-el.
-
Tomasonda
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
nekem ps5 ghost of tsushimában a hgig élvezhetetlenül sötét, a napsütés meg fényes részek jók, de erdőben alig látok, pedig beállítottam a hdr-t a gépen, úgy ahogy a ferde szemű fickó mondta yt-on
lg bx -
Keksz03
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi, mindenhol csak PS5 meg új XBOX kapcsán láttam erről videót, nem volt egyértelmű h ez next gen feature vagy független attól.
Akkor HGiG lesz vagy off, köszönöm a gyors választ
-
válasz
Keksz03
üzenetére
Ha játékon belül van HDR kalibrálás, akkor HGIG (esetleg off), ha nincs, akkor esetleg On vagy Off...

Igazából, ha nem tetszik/vagy nem jól működik, akkor ki kell próbálni a többi beállítást.
De alapból a HGIG és a konzol HDR kalibrálásából kell kiindulni. (ez legyen az "alap" beállítás)
-
Keksz03
senior tag
LG CX mellett a PS4 Pro-n a Dynamic Tone Mapping-et mire érdemes belőni?
On, Off vagy HGiG?
-
freemanone
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Sejtettem hogy valami ilyesmi félreértés lesz a dolog mögött!
Halál nyugodtan nyomtam a megrendelés gombra!
-
szokika66
csendes tag
Sziasztok! LG OLED CX3 vásárláson töröm a fejem. Érdeklődnék, hogy szerintetek megéri most beruházni rá? Mennyire kell tartani a beégéstől ezeknél a modelleknél?
Köszi a válaszotokat! -
Pro Koryak
addikt
válasz
freemanone
üzenetére
Ja, az "első" hsz-ben még jövő időben beszéltél róla = "nálam is 12+ órát fog menni".
Amúgy nyugodtan vegyél oledet.
-
kapasz
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi, éppen erre gondoltam. Tehát a Sonynál én döntöm el, hogy milyen lejátszóprogramot telepítek. Ha elég okosat, akkor viszi majd a formátumokat.
-
alaves
addikt
válasz
Archttila
üzenetére
Hát igen. Philips-nél két HDR képüzemmódnál is 80-as az OLED fény gyárilag. Az látszik, hogy HDR -nél az EOTF tracking-et, SDR-nél meg a gamma követést állítgatják folyamatosan az fw-kben, lsd. pl. CX (Philips-nél is). Próbálkoznak, hogy a kép minél jobb legyen, de a tömörítési hibák se látszanak annyira (fekete közeli zajosodás - villogás, color banding, poszterizáció, stb.)
-
alaves
addikt
válasz
pontyos
üzenetére
Az OLED képe sokkal jobb mint az LCD-é, ezért az SD adás hibái (túltömörített mpeg2) is jobban látszanak, ez nem a TV hibája (LCD összemossa a zajt is). Ha úgy jobb neked, kapcsold be a két zajszűrőt, akkor olyan lesz mint az LCD, viszont megmaradnak az OLED előnyök (végtelen kontraszt, fekete, élő színek, stb). 65-ösön SD adást nézni 5-6 méterről elegendő.
-
butch3r
senior tag
szoktam nézegetni mm outletet.
most van jó sony ag9 ottan, 1.070.900 hufért.[link] https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_sony-outlet-bravia-kd-77ag9baep-4k-hdr-android-oled-telev%C3%ADzi%C3%B3-1345537.html
spórolsz pár 100k-t

(én így vettem ag8-am MM-től fél áron kb. 14 napon belül visszatudod küldeni ha valami nyűg van vele, teljeskörű a garancia rá, és sony-nál tudsz rá venni hivatalos garancia kiterjesztést is, így érdemben nincs hátránya a teliárhoz képest)
-
freemanone
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Köszi, nem tanácsért jöttem, csak a pixel frissítős témához dobtam be infót leginkább. Már karácsony előtt megvettem egy akkor épp 340-ért akciós BX55-öt. Azóta napi használatban van monitorként.
LG 32GK850F-ról váltottam és nem cserélném vissza a "picire".
-
Strezi
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Erre ne vagyél mérget
Ha nincs hardver dekóder, akkor lehet bármilyen okos a Kodi, max képregényt tud kikódolni mozgókép helyett. Amit meg támogat a hardver, azt lejátsza a WebOS playere. -
Pro Koryak
addikt
válasz
freemanone
üzenetére
Erre a használatra nyugodtan vegyél LG oledet. Gari időn belül ha probléma van, nem szórakoznak, cserélnek, javítanak. Ráadásul 2021-től 3 évre módosult az eddigi 2év garancia.
-
3L1T3
addikt
Valaki használja esetleg PC-n monitorként is a TV-jét? Nagy valószínűséggel a konzolos játékok mellé a WoW-ot is a TV-n fogom nyomni más kijelző híján. Persze OLED fény 0 és minden beégés gátlót benyomok, csak kíváncsi vagyok hátha.
Igazat közel 1 év "házasság" után eljutottam odáig, hogy ha égni akar hát égjen.
-
-
kapasz
tag
Szerintetek a CX vagy a Sony A8 médiakezelése jobb? Tehát ha USB-n mutatok neki egy médiafájlt, akkor melyikkel lesz kevesebb problémám? Az USB-s HDD-re történő tévéfelvétel is érdekel, ha van valakinek tapasztalata.
-
ZPKing
tag
.ts dolby vision fáljokat lejátsza a CX webos media lejátszó?
Köszi -
krx21
nagyúr
válasz
freemanone
üzenetére
Érdekes amit ír. Nem értem mikor és hol érné stressz a képpontokat a folyamat közben? Annyit látni, hogy a nagy kompenzáció végén lemegy egy vékony fényes csík a képernyőn. De az nagyon rövid ideig terhel csak.

Szerintem sem kell futtatni feleslegesen. Csak akkor ha látsz rajta valami nem kívánt elváltozást. -
freemanone
addikt
ezek szerint pedig de: (és részemről itt kiszálltam, én nem futtatom kézzel, aztán fél egy éven belül úgyis meglátjuk, van/lesz itt most jó sok minta)
Q: What Pixel Refresh actually does?
The Pixel Refresh has a big downside, though, it shortens the lifespan of the panel, the operation of leveling down of the voltage/current values is a BIG stress for the panel - this is why you should NOT be using the Pixel Refresh function repeatedly or at short intervals of time (the automatic run at 2000 hours is just enough and it would ensure a long lifespan of the panel). -
krx21
nagyúr
válasz
freemanone
üzenetére
Akkor mégis írok még egyet ezzel kapcsolatban. Nem öregít semmit a kompenzáció.
A folyamat abból áll, hogy a rendszer megméri a képpontok ellenállását (kapacitását) melyből következtet az öregédés (fényerő veszteség) mértékére. Ezen adat ismeretében újra kalibrálja a összes képpontot. Tehát az amelyik kicsit jobban degradálódott, az több "kakaót" (feszültséget) kap. kb. ennyi. -
freemanone
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Vegyes. Meló, modellezés, játék, sorozat, film..... mikor mi. (4K@120 4:4:4 limited módban) Ha nem kifejezetten HDR/DV tartalom megy rajta, akkor SDR game módban van, nekem ez most monitor lett és mivel minden értelmes szórakozási lehetőség be van zárva, valamint a helyzet nem is láttszik változni a közeljövőben...... addig marad a TV 12+ órát megy. Utána majd változik ez.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
freemanone
üzenetére
Attól függ miért menne napi 12+ órát? Ha csak zajkeltésnek és villogjon valami, akkor teljesen felesleges az oled.
-
Haart
addikt
Nem találom a méreteit a TV-nek az LG főoldalon se. Létezik hogy ne legyen sehol a 65cx mérete? Nyilván utáan tudok keresni de ez bosszantó hogy nem találom a főoldalon.

Minden más márkánál a tulajdonságainál a TV-nek ott vannak a méretek, csomagméret, állványal méret, anélkül méret stb. Itt sehol. -
válasz
freemanone
üzenetére
Én azt tudom mondani amit már korábban is írtam, lassan 3 éve (2018 májusi) nyüstölöm a B7-et és sose futtam még a kézit és nincs gond. (kopp, kopp, kopp)
Szóval szerintem saját tapasztalatom szerint nem is kell csinálni. Pedig én sem kímélem, főleg hétvégéken. Megy a játék napokon át 12+ órákat simán egyben.
Vagy sorozat maratonok hosszú estéken... és igen a gyors az szinte minden alkalommal fut, mert nem kapcsol ki azonnal a relé szinte sose.
Szóval dolgozik az, de csak amit magától csinál azt. -
freemanone
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ebben a videoban a srác elég részletesen beszél róla és lényegében azt mondja, amire most Te is kövezkeztettél.
Egy ideje olvasgatom a pro-kontra érveket ezzel kapcsolatban, mert nálam is 12+ órát fog menni elég sokszor. így érdekel a téma és arra jutottam, hogy nem fogom futtatni kézzel én sem, mert az öregedést gyorsítja kvázi. Ha beég, tegye azt gari időn belül és akkor panelcsere. Nyilván nem szándékosan gyilkolni akarom, csak használni és nem babusgatni, mint egy hímestojást. -
válasz
alaves
üzenetére
Érdekes olvasmány, ilyesmire tippeltem. De van pár érdekes részlet.
Amit szerintem érdemes talán említeni itt az ez a 4.4 szekció végéről (felhasználói szempontból):
"We do not compensate OLED luminance completely to maintain initial luminance, because OLED compensation rather accelerates degradation. Instead, we match OLED luminance to target degradation curve."
Vagyis, ha jól értem, akkor ezért nem szokták a gyártók nyakra főre javasolni a manuális pixel frissítést, mert szerintem az a processz csinálja ezt (is).

Persze aztán lehet rosszul gondolom.
Tehát, ha nyakra főre manuálisan kompenzálgatsz, akkor épp gyorsítod az öregedési folyamatot (elvileg). Meg úgy általában is csökken a pixelek fényereje idővel (mondjuk ez is egyértelmű végülis).A tippem az, valószínűleg a gyors refresh az valami fajta gyorsan elvégezhető akár "tömbös"/soros feszültségkompenzáció lehet. A lassú meg ezt a pixelenkénti feszültség és OLED öregedési LUT tábla olvasás és kompenzáció lehet minden egyes pixelre (jóval lassabb folyamatnak tűnik).
-
pontyos
senior tag
Hello, érdekelne a tapasztalat, mivel egyik áruházban sem tudtam tesztelni a 65CX et, hogy a Digi csatornák képe hétköznapi használatban milyen? MM ben pl csak sima M4 Sport jött, az katasztrófa volt, Sony A8 ugyanaz- HD már sokkal jobb volt USB ről vitt teszt alatt
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én bevállalnám a Sonyt a helyében .( Azért mozgás megjelenítés terén sz@r nem lehet
)
A 200 "difi" is mehet másra. -
Pro Koryak
addikt
Az sem baj, hogy most a 77" Sony 200e-rel olcsóbb, de azért a CX a best buy.
Persze a webos mindent visz...
-
gyerecske
senior tag
Az idei Panára nagyon kíváncsi vagyok egyébként. A tavalyi modell elég magasra tette a lécet.
-
Calogero
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
.......vagy vársz egy Pana 77-esre
Arra még várhat egy darabig....
-
Keksz03
senior tag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
na ezért nem nézem meg egy hétig inkább csak használom aztán ha nem szúr szemet normál felhasználás mellett semmi akkor max rácsekkolok de nem akarok úgy nekivágni h hopp nem nyertem jó panelt

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én (még) 2 millióért vettem, mikor kijött a piacra és igen ez minden tévében adott, hogy panelhibás LEHET, főleg az LG-nél, mert az előtte lévő sony-val semmi gondom nem volt.
De nem fogom ezt újból leírni, ahogy felettem írja a kolléga, keresőben meglehet találni a hozzászólásaim közt a hibát, majd a panelcserét, végül, hogy minden jó lett.
De egy 77-es panelcsere, mint írtam, rohadt nagy szívás, 4 ember kell hozzá és óvatosabban kell megfogni, mint egy csecsemőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lényeg, hogy így minden egyértelmű és a leendő vevő tisztán lát.
Megnéztem még egyszer és most meg is találtam. Mobil böngészőben a Termékelérhetőség menüpontot kellett lenyitni, hogy ezt a kis mellékes információt is lássam. 

A trumotion okozza, én éppen emiatt küldtem vissza, a cx már jó ilyen tekintetben (is).
a dlna hogyan valósítható meg? Laikus vagyok
a net teljesen rendben van, szerintem a tv hardvere gyengus hozzá.

Vhiktor