Hirdetés
- Apple notebookok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
Valaki segíteni egy kicsit, hogy mi a legfőbb külünbség a BX, CX és GX modellek között. Xbox series X mellé és filmnézésre melyiket ajánlanátok? Esetleg a tavalyi modellek közül egy b9 is jó lehet? 65 collos méretben szeretném, pénteken lesz valami jó akció szerintetek ami esetleg földi halandó részére is elérhető lesz?
-
rodman73
aktív tag
Extreme digitalnál találtam egy újra csomagolt lg c9-t 65-ös méretben. Mennyire éri meg ez szerintetek?
Karácsonykor vagy jövő év elején várható még valami akció szerintetek? Itt az új xbox és már nagyon kíváncsi vagyok arra a 120 hz-re. Olvasgattam, hogy a garancia miatt lehet érdemes lenne megvárni januárt. Változik valami vagy miért ajánlott ez?
-
rodman73
aktív tag
Xbox Series X-hez, netflixezni, 4k filmezni, melyik a jobb szerintetek? C9 vagy BX? 65-ös méretben szeretném, de nem tudok dönteni. A végén lehet kihozok egy CX-t 0%-os hitelre.
-
rodman73
aktív tag
LG CX 65 collos méretben hol a legolcsóbb most ahol lehet venni plusz garanciát és kiszállítás is van? A plusz garanciát meglehet venni utólag is amúgy? Bár majdnem elcsábultam egy q80t felé, de azt hiszem ha csere lesz akkor már inkább lg. Most egy q6-os 65 collos tv-m van 2018-ból.
[ Szerkesztve ]
-
rodman73
aktív tag
válasz Chaser #53506 üzenetére
Tudom, hogy ez Oled topik, de megmondom őszintén nagyon csábít a 65 collos Samsung Q80T. A másik kiszemelt pedig az LG CX hasonló méretben és leginkább ami a csábító a Samusng ára. Érdemes várni inkább az LG-re szerintetek vagy vegyem meg a Samsungot? Tud annyival többet az LG mint a Samsung, mint amennyivel többe kerül? Mert akkor írok a jézuskának, hogy idén karira nem kell semmi, csak lóvé. Főleg netflix, kis tv, kis xboxozás menne rajta. (ha jól tudom a Samsung is tudja a 4k/120 hz-t)
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól látom az e-digital oldalán már alapból 3 év garit adnak az LG CX mellé. Megrendelhetem most szerintetek vagy érdemes lenne január 1.-ét megvárni? Illetve melyik a jobb mellé szerintetek a basic vagy a prémium extra garancia? Esetleg január 1-jén még változhat az ára, akár jó irányba is?
-
rodman73
aktív tag
Ez mennyire jó vétel szerintetek? 3 év garival bevállalnám szerintem, néztem már a különbségeket a C9 és a CX között. Az újracsomagoltat próbáltam kibogarászni hogy mit jelent, de nem jártam sok sikerrel. Valaki esetleg vissza küldhette?
-
rodman73
aktív tag
Euronicsben találtam egy Pana 1500-s modellt, 65-ös méretben. Jókat olvastam itt róla, csak sajnos utolsó darab, lehet hogy bemutató volt, ezért kicsit félek tőle. LG CX vagy ez a Pana lenne jobb vétel? 600e ft mindkettő.
-
rodman73
aktív tag
Ha a C9 mellett döntök mennyire hiányzik majd a Filmmaker mód vajon? Utólag valamilyen beállításokkal ezt rálehet esetleg varázsolni? Megér ez egyáltalán 100.000 Ft-ot?
-
rodman73
aktív tag
Vajon az e digitálnál mit jelenthet az újszerú? Épp hogy csak be van járatva?
Nem tudok dönteni hogy az újracsomagolt c9 vagy inkább ez érné meg? Max cseréltetek egy kijelzőt vagy vissza küldöm.
[ Szerkesztve ]
-
rodman73
aktív tag
Ez mennyire jó vétel szerintetek? Egy év bolti garival érdemes lehet bevállalni? (LG Oled65CX, 529.999 ft, tv outletből)
[ Szerkesztve ]
-
rodman73
aktív tag
Az új konzolok tudnak 4k@120 hz-t? Ha a c9 mellett döntök, ez az ami a legjobban hiányozna talán. Vagy esetleg szoftveresen megkaphatja valamikor a c9 a 4k@120 hz-t?
-
rodman73
aktív tag
Köszi srácok, c9 megrendelve. Xbox Series X-m van, de igazából nagyon keveset játszottam még csak vele. Azt tudom, hogy nagyon böszme pc kellene a 4k@120 hz-hez, nem tudom az új konzol generáció vajon tényleg képes lesz majd erre idővel, mire teljesen ki tudják használni az új masinák erejét.
-
rodman73
aktív tag
Megjött az újra csomagolt LG C9-m, amitől kicsit féltem is. Sajnos be is igazolodott a félelmem. Ahogy bekapcsoltam demó módban volt. Csináltam egy gyári vissza állítást, így is megtudom nézni mennyi órát ment? Azt sajnos elfelejtettem előtte. Vissza is küldöm szerintem, pedig kértem rá plusz biztosítást is. Azt hiszem egyelőre elengedem ezt az oled témát, jó lesz az lcd is nekem. Meglátjuk milyenek lesznek az idei oled modellek, bár lehet inkább gyüjtögetek egy Pana vagy Sony oledre.
Bocs a képek minősége miatt, remélem a lényeg látszódik azért.
Ez volt a teszt videó, amivel néztem.
-
rodman73
aktív tag
520 volt a tv, de lehet rendelek egy CX-t helyette. Ezen gondolkodom most. Megrendeltem már a vissza szállítást, jövő hét elejére ígérték a futárt.
-
rodman73
aktív tag
Sony Bravia KD-65A8-ról mi a véleményetek? Tényleg lassú az androidos rendszer rajta? Ez kb a CX egy kategória? Illetve milyenek a Sony szervíz szolgáltatásai itthon?
[ Szerkesztve ]
-
rodman73
aktív tag
Azt hol tudom megnézni? Azt hiszem van itthon egy régebbi androidos telóm, amin talán van infra. Csináltam egy gyári visszaállítást, ezek megmaradtak annak ellenére vajon?
-
rodman73
aktív tag
válasz alaves #56102 üzenetére
Javult a helyzet, nem tudom ezeken a képeken mennyire látszik. Sajnos a tv-n látszik hogy nem új, inkább vissza küldöm. Kicsit jegelem az oled témát most, nem akarok a beégésen sem parázni egyfolytában. Igazából a 2018-as Samsung Q6F-m tök jó lenne, ha tudná a 4k@120 hz-t, meg egy picit jobb képe lenne. Most az XH90-nel szemezek, meg várom az LG Evo panel teszteket.
Este lefuttatam egy kézi pixel frissítést is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Láncfűrész topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple notebookok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- SSD kibeszélő
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest