Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitör84
tag
Sziasztok!
OLED BX vagy esetleg CXen gondolkodom, viszont több helyről hallom, hogy nem szabad sokat használni OLED tvt, beégés miatt, ami maradandó és utána kuka.
Na most nekem hétvégén, általában egész nap menne (filmek, tv, youtube, játékok stb.) Valóban ezt nem szabad csinálni vele és akkor inkább QLEDet nézzek? -
Monngoose
aktív tag
válasz KaqXar19 #55595 üzenetére
A CX 40Gb-es HDMI-je 4K/HDR/120p/4:4:4/10 bit átvitelére elég (vagy ha 12 bit kell, akkor 4:2:0 ill. 4:2:2).
Szóval igen, elég.[ Szerkesztve ]
Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
Pro Koryak
addikt
válasz wrathchild #55566 üzenetére
"kezi pixelfrissites van es a pixeleltolas be- kikapcsolasa"
Ahogy néztem, a kezelési is csak ezeket említi.
Sony olednél nincs 4 óránkénti pixelfröccs?
Ahogyan írták, úgy ki tudod próbálni, kikapcsol-e valóban a tv vagy lefut ezen is 4ó után. -
Methox91
junior tag
valaki írta nem régen 77 colos panel csere 4 emberes meló helyben cserénél. LG szervíz küld 4 embert vagy visszakell küldeni ?
-
KaqXar19
tag
Hello!
Monitornak jo a CX48, vagy varjam meg a C1-et? Eleg a 40Mbit-es hdmi 4k HDR tartalomnak (jatek,film,netflix) ? Radeon gpu.
Koszi
InWin Chopin MAX eladó
-
törölt tag
Igen, lesz mit nézegetni, most, hogy pár év állóvíz után megint jönnek tévés újdonságok. Én éppen falra szeretném rakni egyébként, 83-85" a cél, a duplakaros konzolom pedig 70 kilóig jó. (Vogel's, ezért elvileg 210+-ra is tesztelték, de úgy a fal/dübelezés szakadna szét szerintem.)
Megörültem, hogy a Sony-ban idén is lesz DTS, de úgy néz ki, hogy az A90J sima DTS 5.1-et támogat csak. Azt hiszem, érdemes átfésülnöm a filmeket, sorozatokat, és átállnom Dolby formátumokra.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz F-ECT$ #55591 üzenetére
Leginkább a CX-et, de minimum a BX.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
F-ECT$
titán
55-ös (OLED) tv-ben gondolkozom, főleg Netflix, HBO Go és a PS5 menne róla, illetve elvétve sima TV-zésre is lenne használva.
A keresgélés kezdetekor 300k környékén határoztam meg a keretet, ennyiért van olyan készülék, amit érdemes megvenni, vagy legalább az LG55BX-et kellene megcélozni 360k-ért?Dive ever, work never.
-
butch3r
senior tag
sziasztok
adott egy ag8 sony oled.
optikán megy ki a hangfalszetthez az audio (z906). eddig szólt 5.1-ben most tűnt fel, hogy már nem.
tv beállításaiban próbálkoztam az audio kimenetnél auto1, auto 2 és pcm módban is nincs siker.van ötlet mivel próbálkozzak mi lehet a gond? (hangfal felől is keresem a hibát hátha)
köszi
üdv -
so_ha
senior tag
Vincent: Sony A90J Specs
Sony Usa: A90J Full Specifications
-
Partz
senior tag
válasz #72042496 #55584 üzenetére
Ennek lehetséges dizájn okai vannak, G széria falra szerelhető alapvetően. Lehet ez már túl súlyos lenne hozzá, esetleg hülyén nézne ki, mert változtatni kéne a konstrukción a méret miatt.
Igen, a Panasonic idén is 65"-ig gondolkodik oled-ben, náluk valószínű gazdasági okok állnak a háttérben.Az is furcsa, hogy a jóval drágább 8K oled panelek továbbra is a régi struktúrával készülnek. Van még itt válaszra váró kérdés.
-
norbertoth
senior tag
Köszi!
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
nozs23
addikt
válasz norbertoth #55583 üzenetére
Nem. Ntfs, fat32.
-
törölt tag
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok
A cx kezeli az ExFAT file rendszert, tehát le tudnék róla játszani filmeket?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz Impulsivex #55580 üzenetére
Elég. Nekem lan kábelen megy a net a tévén .
( A DV filmek a Netflixen kb.15mb/s) És no problem , nem akadozik.[ Szerkesztve ]
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
daneel_hu
addikt
válasz Impulsivex #55580 üzenetére
Lesz olyan film ami akadni fog LAN-on.
-
Impulsivex
tag
Az LG CX lan kábelen (100mbit) elég a sebesség egy 4k dolby vision filmhez mondjuk netflixen vagy inkább erőltessem az 5GHZ wifit? Most én úgy nem vettem észre teljesitményromlást vagy megállást kábellel sem de hátha valaki jobban tudja hogy érdemes e a kábelt erőltetni.
-
Partz
senior tag
Lg oled-ekből csak a G szériát érinti, de valószínű a Sony A90J, és a Panasonic JZ2000 is ezt az új panelt kapja majd, de ez csak feltételezés.
Tavaly akarták az átállást, csak az új kínai üzem indítása döcögősre sikerült. Ezeket az új paneleket ott gyártják, egyenlőre kisebb volumenben. Gondolom fokozatos lesz az átállás, jövőre már valószínű több széria is érintett lesz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szinte minden nap megy 4 vagy tobb orat, kikapcsolaskor viszont azonnal kattan a rele.
Ha kattan a relé, akkor nem fut ott lfsz se, mivel a tv kikapcsolt. Már írtam, mi ennek a legjobb módja, hogy biztosan tudd, a háttérben megy a karbantartás.
Pl: usb lámpa, 2.5-ös usb hdd ház ( aminek jól világító ledje) van, usb ventillátor, usb porszívó, usb vibrátor stb...
Mert amíg a tv nem kapcsol ki, addig ezek (is) működni fognak. Amint kattan a relé, leáll(nak).[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Mindegyiken lefut, szervizmenüből kiolvasható, amennyiben a normál menüben nincs erre lehetőség.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
wrathchild
tag
Üdv! A 4 orankenti pixelfrissitesnek/kompenzacionak minden OLED TV-v mukodni kell, ugye? Sony A8(H) eseten ezt hogyan tudnam ellenorizni?
Szinte minden nap megy 4 vagy tobb orat, kikapcsolaskor viszont azonnal kattan a rele.
Igy nem tudom biztosan, hogy lefut-e?
Neha elofordul, hogy mielott leulnek ele ejjel, mar kikapcsol es ilyenkor nem merem visszakapcsolni, tartva attol, hogy eppen fut a kompenzacio, ezert erdeklodom.
Kikapcsolodas/kikapcsolas utan AZONNAL kezdi a kompenzaciot?
Jol olvastam, 6-15 perc maximum?
Ha a rele kattan, akkor nem csinalja?
(Beallitasokban csak a nagy, kezi pixelfrissites van es a pixeleltolas be- kikapcsolasa)
Koszonom!!! -
Segal
veterán
válasz paatrick #55562 üzenetére
Csak használd úgy ahogy szeretnéd.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
végül maradtam az LG 55 BX-nél. Olvasom az összefoglalót hogy az elején járatni kell aztán 1-1 órát pihentetni? Ez azt jelenti hogy kikapcsolt állapot vagy valami más?
Mire figyeljek az elején?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Partz
senior tag
válasz Archttila #55559 üzenetére
Hozzáteszem a tavalyi panelek is hozták már a 99% DCI lefedettséget. Idén egy új zöld oled komponenst rebesgetnek (tavalyig ezt sárgás-zölddel oldották meg) a hatékonyabb kék mellett, ezzel teljesen lefedhetik a DCI teret és túl is léphetnek rajta. Pont a zöld csúcs volt egy kicsit elmászva évek óta.
Szintén üdvözölendő így már tényleg elérhetjük az 1000 nites hdr szabványt (Sony BVM-X300) minden előnyével. Azt leszámítva még mindig wrgb pixel struktúráról beszélünk, ami magas fényerő mellett szaturáltság vesztessel jár.
Hogy ez megéri-e a többlet költséget, valószínű az emberek 99%-ának nem. De ott a másik 99% akinek az oled sem alternatíva.
-
Archttila
veterán
és végre a woled technológia is túlléphet a DCI spektrumon
Így van!
Bevallom nekem ez jobb hír mint a magasabb fényerő (jöhetnek azok a kövek)[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
tibi206
tag
Sziasztok, csatlakozok a topikhoz, végül egy 65BX-et vásároltam. Nagyon bejön 2 nap után játék illetve filmnézés közben is. Egy csoda a ledes TV-m után
-
OPiiPO
veterán
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Partz
senior tag
válasz Pro Koryak #55540 üzenetére
Elég egyszerű a matek;
A tavalyi oled-ek csúcsfénye 800 cd/m2 körül mozgott (rtings mérése szerint 813 cd/m2), a 600-700 nit amiről írsz azt ne feledd kalibrált érték D65-re valós tartalom mellett, ami alacsonyabb.
Az LGD idén bevezeti az rgb rétegeléses woled gyártást , ami már évek óta tervben volt, ez a panel kapta az "evo" elnevezést. Erről beszél Vincent a Monngoose által említett videóban. Ez nem csak magasabb fényerővel jár. Az új anyagok használata, hozza magával a nagyobb színteret és végre a woled technológia is túlléphet a DCI spektrumon. Ez +20%-ot hoz a maximális fényerőn ugyanazon fogyasztás mellett.
Erre jön a Panasonic 2000-es szériájában 2 éve használt passzív hűtés, az +20-30% csúcsfényben. Azt még nem tudni ezt alkalmazza-e az LG G1 szériája, a Sony A90J valószínű fogja. És ott vagyunk 1300 nit-nél, kalibrált kijelzőknél ez olyan 1100 nit körül csúcsosodhat.
"Meglesz télre az elektromos radiátor aka plazma 2, 1-et fizet 2-t kap akció.
Lehet emiatt lesz drágább..."Ergo ettől nem kell tartani. Annyi történt a 2016 óta használt woled panelek után, most volt az első nagyobb generáció váltás.
-
Monngoose
aktív tag
válasz Pro Koryak #55537 üzenetére
Szerintem nem lesz gond a hűtéssel.
Amennyire én tudom, pont az a lényeg, hogy az új szubsztrátum ugyanakkora gerjesztés mellett tud 20%-kal többet, így lehet a TV tartósabb, kevésbé beégő és energiatakarékosabb is, ha pl. az ember az ember nem változtat a használati szokásain (alacsony oled fény stb.).Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
-
so_ha
senior tag
válasz gertitorpe #55539 üzenetére
"a szellőzés hiánya általában hátrányos a hőelvezetéskor"
A "G" sorozat ha felfekszik a falra (elvileg a gyári fali konzol mágnese behúzza, ha nem balfék módon rögzítették), akkor jobb lehet a passzív hőelvezetése, mint a "B" és a "C" szériának, amit a szabad levegő "hűt", ami nagy eséllyel mindenhol melegebb, mint a fal. Talán ezért is csak a "G" sorozatban lesz először az Evo panel. -
Haart
addikt
válasz alaves #55545 üzenetére
Ja még nekem is egy 1000nites KS7000-em van. És konkrétan este le kell vennem a fényerőt mert full sötétbe megvakít. El sem tudom képzelni egy 1500nites fényerő mennyire zavaró sötétben.
Ráadásul a monitorom amit bámulok igaz ez közelről történik de az csak 250nites. És bőségesen elég. Egy távolról nézett TVnél 5-600nit elég kéne legyen sztem főleg sötétben. -
alaves
addikt
válasz Pro Koryak #55543 üzenetére
Igazad van, nekem viszont nem kell fehérnél (vmint robbanásnál, csillogó napfénynél a vízen) a mostaninál nagyobb fényerő. Nekem már így is bántja a szemem pl. Will Smith fehér gallérja a Men in Black-ben
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Haart
addikt
válasz Pro Koryak #55543 üzenetére
Az a baj ezt az 1300-as fényerőt most már mindenki alapnak veszi. Holott még mindig nem tudjuk milyen TV volt konkrétan ott. Lehet csak egy golden sample ami a legjobb volt és tud enyit. Vagy megnövelték a fényerejét, nem foglalkozva a beégés kockázatával amig demóztak. Semmi sem garantálja hogy a végfelhasználói TVk is pont enynit fognak tudni egyenlőre.
-
-
nagyúr
Szerintem ez igazából a nappali használathoz lesz majd jó, mert "mozis" körülmények között, már ami most van azis elég szinte mindenre.
Max a teljes képernyős fehér fényerőn javíthat, de az meg szerencsére valójában elég ritka.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
alaves
addikt
válasz Pro Koryak #55540 üzenetére
Egyébként SDR 25 és HDR/DV 80 OLED fényen nálam egyáltalán nem melegszik a panel, nem mértem, de a kéz-melegnél épphogy langyosabb. Ha élettartamban, egyéb képi paraméterekben nincs jelentős különbség, akkor nem biztos, hogy megéri a felárat. Maximum annak aki csutka fényerőn hajtja.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Pro Koryak
addikt
válasz gertitorpe #55539 üzenetére
Már a 2020-as GX-ben is van ventilátor, ha jól emlékszem. Nem biztos.
20%-al nagyobb fényerőhöz, 1200-1300nit csúcs, lehet nem lesz elég csak egy hőelvezető lap.
Főleg falra szerelve leginkább csak felfelé tud távozni a készülékből a meleg levegő.
Meglesz télre az elektromos radiátor aka plazma 2, 1-et fizet 2-t kap akció.
Lehet emiatt lesz drágább... -
gertitorpe
tag
válasz Pro Koryak #55537 üzenetére
Hangosabb talán nem, mert ha jól értem ezek passzív hűtések. Tippre: bedobnak egy alumíniumlapot a panel mögé és kész
Az LG megoldásával kapcsolatban az lesz az érdekes hogy a GX teljesen felfekszik a falra, nem igazán hagyva helyet hogy járjon a levegő. Nem vagyok fizikus, de a szellőzés hiánya általában hátrányos a hőelvezetéskor. -
nagyúr
-
Monngoose
aktív tag
válasz FollowTheORI #55533 üzenetére
Épp ellenkezőleg (tán megnézhetnéd a linkelt videót). Új anyagú, energiahatékonyabb és tartósabb zöld és kék rétegek.
Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
alaves
addikt
Már nagyon megszabadulnának a BX-ektől: [link] ...viccet félre téve, azért 430 eFt egy 65-ös OLED-ért... nem rossz
-
gertitorpe
tag
válasz FollowTheORI #55533 üzenetére
Új anyagot használnak a kék színt előállító, pixelhez ami jobban bírja és ezért mehet fényesebben. Mást is állítgattak az új panelen, szóval az idei Evo panel igazából egy elég nagy előrelépés. Mondhatni a legnagyobb ami az elmúlt 3-4 évben történt.
-
nagyúr
válasz alaves #55530 üzenetére
Elsősorban nagyobb fogyasztással és melegedéssel jár az ilyesmi, meg gyorsabb öregedéssel. Aztán hogy ebből mennyit sikerül az LG-nek faragni, hogy ne legyen rosszabb, mint eddig, majd kiderül.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bok92
addikt
Sziasztok!
Nemrég egy boldog oled55cx tulaj lettem. Viszont olyan problémám lenne, hogy van egy bt hangfalam ami nem csatlakozik a tvre automatikusan. Van valami beállítás a tv készüléken belül amivel ezen segíteni lehetne? Köszi!
-
alaves
addikt
válasz xerobyte #55529 üzenetére
Az OLED EVO kijelző nagyobb fényerejéért mit kapunk cserébe? Talán nagyobb "tintás elszíneződést", esetleg nagyobb fekete közeli zajt, netán még több fw hibát?
-
xerobyte
aktív tag
Jaaa, hogy az, azt nem én találtam ki, az egy konkrét price leak volt valahonnan amcsi nagy retail oldalról (BH?...már nincs megnyitva nálam a link).
Természetesen lehet, hogy csak beírtak valami randomot, illetve az is lehet, hogy az USD = EUR váltáson túl még valamit benyalunk rá pluszban. De jelenleg ezek az aktuális infók. -
xerobyte
aktív tag
A80J árára vonatkozott a megjegyzésem, az A90J biztosan nem lesz olcsóbb.
Én most rajta ülök a Sony processzor>LG processzor bandwagon-on, ezért a maradék izgalom.
Az LG lényegében toszott nyitóárat csökkenteni, pedig 2x annyi OLED-et akar eladni.
// És nyilván nem nyitóáron vesszük a TV-t, de akkor is indikatív. -
Haart
addikt
válasz xerobyte #55522 üzenetére
LÁttál te már azonos kategóriájú és méretű sony OLED-et olcsóbbnak lenni mint az LG variáns? Én még soha. Szóval sztem a feltevésed bukta, de legyen igazad azt kívánom.
Ha olcsóbb lesz akkor annak az a negatívuma hogy nem a G1 paneljét örökli hanem a Cx-ét szintén és lesz mellette egy sony processzor. Ami szerintem szintén nem előrelépés.[ Szerkesztve ]
-
xerobyte
aktív tag
Nem, idén a G már egy újabb panel, ténylegesen. Azt nem tudjuk még, hogy mekkora előrelépés, de az egészen biztos, hogy kb. 20%-al több fényerőt tudni fog.
//Sőt, feltételezhetőeg a sony az a90j-ben ezt az új panelt megkínálta egy heatsink-vel és elérte az 1300nit csúcsot.
-
xerobyte
aktív tag
A 77"-es lényegében semmit sem droppol így árban, szóval az el is dőlt, hogy fölösleges a C1-re várni 9 hónapot, lehet venni nyugodtan most a kifutót (CX).
A 77G1 ára meg így nyilván csillagászati, szóval már csak a Sony A80J 77"-ben lehet bízni, ami eddig 4500$-ra volt tippelve ( ha ez átváltódna 4500 EUR-ra, az nekem már megfelelne kezdőárnak). -
nagyúr
válasz xerobyte #55519 üzenetére
Erre nagyon kíváncsi leszek, hogy mivel tudják majd ennyire diverzifikálni az olcsóbb modelleket.
Nos, a tömeg(esebb)gyártás miatt vagy ennyivel mégnagyobb lett a szórás a panelek minősége között... vagy pedig az A széria kínai olcsóbb (más gyártó) panelje lesz.
[ Szerkesztve ]
-
xerobyte
aktív tag
Meh, gyere Sony gyere...
LG OLED 2021 feltételezett MSRP árak
Forrás[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
-
Strezi
őstag
válasz polonic #55504 üzenetére
A panel és a belső feldolgozás kezdetek óta 120Hz-es, még az én C6-omon is. Hogy tud-e 120Hz jelet fogadni, az más tészta.
Ami itt a BX nem ajánlást illeti, annak pedig szinte semmi köze az az előtti B sorozatokhoz. A BX-re sikerült annyira visszabutítania az LG-nek az alapszériát, hogy már láthatóan rosszabb mint a CX. Előtte nem volt ekkora a különbség, illetve nem is volt annyi hibája a B sorozatnak. Legalábbis én nem emlékszem az itt "asztalt verő" B 6-9 tulajdonosok faláiraHasznált 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Haart
addikt
válasz FollowTheORI #55514 üzenetére
Ja elírtam valóban 12 bit. És igaz hogy PC-n kívül ezt más nem fogja produkálni.
Amit 4k @120-ban láttam 8 bitet az PS5 esetén volt. És az még 10 bitet sem tudta. -
nagyúr
12bit, nem 10... de ilyen forrás PC-n kívül érdemben nem nagyon lesz (és ott se hiszem a játékok kihasználnák majd ezt, a filmek meg ugye eleve nem).
Bár a PS5 még kaphat firmware frissítést, de egyelőre ezis 40Gbps -re van limitálva max, mint az Xbox.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
-
Segal
veterán
4K/120fps-re is elég a CX-en lévő 40-es port mert az én CX48-as oled-em így van hajtva 4K/120fps beállítással. Readásul még átfér a G-Sync és a HDR is. Csak megemlítettem hogy a C9-es tv-n még teljes volt a port a CX-re meg visszább vették.
Persze így is elég"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz alaves #55508 üzenetére
Az az igazság hogy azon még jobb is mint a CX-en
-
Avela40
csendes tag
Nekem most váltott a BX egy régebbi Sony kdl-50w807c TV-t.
Játék és film alatt is ég és föld a különbség HDR módban az előzőhöz képest.Nem tudom mivel tud többet a CX játék módban, ez engem is érdekelne.
De saját tapasztalat alapján, eddig hibátlanul teljesít egy PS4 Pro géppel.[ Szerkesztve ]
Battlefield 4 nick: Caprin05
-
polonic
félisten
-
Segal
veterán
válasz polonic #55504 üzenetére
Én ezért játszok PC-n
-
polonic
félisten
Értem. Akkor még 60 hz-es volt a panel, igaz.
Egyébként hiába akarnék 120 fps-t, azért nagyon kevés játék tudja egyelőre PS5-ön. És azért nem olyan bitang erős a konzol hardvere, hogy kompromisszumok nélkül hozza minden jövőbeli játékban. Vagy grafikus mód lesz, minden effekttel, vagy teljesítmény mód 120 fps-sel.
Mondjuk ez most is így van pár jelenlegi játéknál csak performance 60 fps vagy effektek, ray-tracing alacsonabb képkocka. -
Segal
veterán
válasz polonic #55498 üzenetére
A mozgásmegjelenítése gyengébb a BX-nek a CX-nél. Ez persze szubjektív hogy kit zavar. Téged biztos nem mert a B8-ból kiindulva neked a 60hz is elég. Én 120 után már vissza nem mennék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest