Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joshi
titán
"Habár még nincs is meg a TV, de kíváncsi leszek a streaming szolgáltatások minőségére."
A Netflix a legjobb minőség, de az is bőven alul marad az eredeti kiadásokhoz képest. Én azt javaslom, hogy ne legyen túl nagy elvárásod a minőségre nézve, és akkor akár jó is lehet. Gondolom azzal tisztában vagy, hogy szinkron az felejtős, de sokszor még a felirat is. -
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Aki idei LG OLED-el rendelkezik, attól kérdezném, hogy a PS4 vagy XBOX képe milyen a készüléken?
C8-at tervezek idén, és többek között egy PS4 pro is rá lenne kötve... -
b.kov
senior tag
Hmm, köszi az infót.
Pedig reméltem, hogy ezzel a kettővel kiváltom a töltögetést 99%-ban.Habár még nincs is meg a TV, de kíváncsi leszek a streaming szolgáltatások minőségére.
-
b.kov
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Észrevehetően rosszabb, mint a Netflixes minőség?
Vagy egy (persze legálisan) letöltött 1080p-s változat? -
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A gyártáskori aktuális fw szokott lenni.
Zoomolni 15 lépcsőben lehet + a nagyított képet tudod le-fel tologatni. Vetítésről nem tudok nyilatkozni. -
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Valaki használ esetleg HBO Go-t 4K OLED TV-n? (B8 érdekel pontosan)
A kép minősége érdekel, mivel csak 720p, illetve 1080p-ben elérhető a tartalom náluk.Természetesen ki fogom próbálni az ingyenes 1 hónap miatt, de érdekelne a véleményetek.
Netflix van, mellé gondoltam.
-
Pro Koryak
addikt
Az oled tévék már az új fw-el jönnek ki vagy a megjelenéskori fw-el?
Pl. c8, af8 -on az év eleji vagy a jelenlegi új fw lesz?Zoom milyen van rajtuk fix vagy folyamatos nagyítás is esetleg?
Aki esetleg vetít is mellette, oled után használja még?
köszi
-
PuMbA
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Van egy rakás paraméter amiben próbálják követni az újabb sztenderdeket, de fps-ben nincs változás."
Erről van egy jó YouTube videó: [link]. Ha például 48 fps lenne, akkor sokkal több időbe telne a CGI-t lerenderelni, kétszer annyi tárhely kéne (most is 100+ TB-ok mozognak egy filmnél, pedig a CGI-k főként 2K-sak), tehát a 24 fps limitje annyira valós, mint ahogy a 2K CGI-é. Videoklipeket már forgatnak egyébként 120fps-sel, hogyha bejön a jövőben a dolog, akkor meglegyen, de hát 3-5 perces hossznál és szinte 0 CGI-vel megtehetik.
-
Drakk
tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ezek a paraméterek engem is érdekelnének. Tervben van véve egy C8 vásárlása.
-
daneel_hu
addikt
Ez tényleg érdekes.
Van egy rakás paraméter amiben próbálják követni az újabb sztenderdeket, de fps-ben nincs változás.
Igaz, egy régebbi 24-es mozit sosem fogsz megjelentetni nagyobb frame rate-tel, mert nem lehet.
Ellenben a celluloid filmekből kinyersz 4k-t, és akár HDR-ben is eladhatod.
De a 24 az bizony 24 marad mindig.Pedig nem lehet tudni milyen szuper művészi dimenziókat nyithat meg a magas frame-rate.

Vagy a változó.
4k-nak volt értelme, főleg a HDR-el karöltve, de 8k-nak?
Ha csak a képátlót nézem és az emberi szem érzékenységét, cirka 100 colnál lenne értelme, az alatt hát nem tudom... -
Joshi
titán
Philips 803 Ambilight OLED TV Review
-
janos666
nagyúr
Van egy hírem: a 05.80.02 tesztverziós firmware-el már jó az Auto színtér PC/HDR módban (Cinema vagy Technicolor képmódok, a többi nem Auto-ra van zárolva) a 7-es szérián. Bár az árnyalatfelbontás ugyan úgy rosszabb, mint HDMI (vagy más nem PC) címkével (szóval lehet válogatni chroma subsampling és banding közt, bár nekem a GTX1070 szépen ditherel 8 bitre és azt szereti a TV ebben a módban).
A másik, hogy kíváncsiságból kibontottam a tápcsati ajtaját (már úgyis lejárt az 1 év gari és szobatakarítás után töprengtem melyik lehet a hideg/meleg). A csavar szinte csak dísz, nagyon nehezen pattan ki a helyéről, olyan mint ha még fogná valahol valami más, de előbb-utóbb megadja magát és kijön épségben: [kép1] [kép2]
Beégés azóta sincs PC-s használatból.
-
PuMbA
titán
válasz
kalimist
üzenetére
Ez is csak addig jó, amíg az alapanyag hibátlan, de a legtöbb esetben nem az
Amelyik filmnél például nagyobb szinten van jelen a szemcsésedés, ott a 4K TV-men rosszabbul néznek ki a dolgok, mint FullHD-n mert jobban látom a szemcséket. Ugyanígy, ha filmszalagra vették fel a filmet és nem épp a legoptimálisabb fényérzékenységű szalagra vettek fel minden jelentet, mert sokszor elég nehéz választani, akkor a fekete / kontraszt nem biztos, hogy elér egy 1:5000 szintet. Vannak filmek, ahol a filmben a fekete szint világosabb, mint a VA panelem feketéje, tehát hiába 1:5000 a TV-m tudása, de a filmben csak 1:2000 van sok jelenetben. -
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Én egy szóval nem írtam hogy hibátlan lenne a felkonvertálás, csak annyit hogy a felkonvertálások közül ez a legkompromisszummentesebb eljárás.
(#17870) kalimist a Sony új X1 Ultimate procija biztosan előrelépés ebből a szempontból, hiszen ezt használják a 8K tévéjükhöz is.
-
kalimist
aktív tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Azért madVR-rel egy ngu felskálázás elég komolyan néz ki 1080p->uhd viszonylatban. Amit a tv-k tudnak az a kanyarban sincs, igaz kell hozzá gpu power.

-
alaves
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
A 2015-2018 alap 55-65" OLED TV tulajok zöme véleményem szerint 5-8 évig használni fogja a készüléket, aztán váltunk majd 8k-ra, de remélem az már Rec.2020-as színterű microLED TV lesz.
-
McKalton
tag
Magyarországon kapható bárminemű Dolby Vision sávval is ellátott 4k uhd Blu-ray lemez? Vagy európában egyáltalán?
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Egyelőre a 8K-t én se erőltetném, de a 4K kellett mert a FHD kevés volt. A felkonvertálás is egyszerű FHD-ről 4K-ra, itt a legkevésbé problémás a dolog. Egyszerűen új technológia kellene és megértetni az emberekkel hogy a szappanopera hatás nem a 60fps-ben felvett anyagtól van, hanem a szoftveres interpolációtól ami a 24fps anyagnál ki akarja találni a nem létező képkockákat. Addig amíg a moziipar nem változtat, addig nehéz lesz előrelépni. Talán egyszer 2050 környékén rájönnek hogy basszus, ezt miért nem léptük meg eddig? Minden változás fájdalmas, de aztán megszokja az ember. Ráadásul az ember nagyon jó az alkalmazkodásban, ezért élünk még.

-
dgyuri0123
nagyúr
Magas PPI csak akkor kell, ha közelről nézel egy kijelzőt, pl mobilon. Ott lehet akár 20 centis közelpont, de olednél ki az, aki 25 centiről nézne bármit? Az indokolatlanul magas pixelszám ismét csak a készülékek fogyasztását fogja emelni, teljesen öncélúan, környezetromboló módon. A homogenitásukat sem egyszerű belőni 8K esetén, ami 4K-nál sem fenékig tejfel. Ebből a szempontból a FHD jobb. Szóval, nem érzem úgy, hogy a képminőség feltétlenül jobb lesz 8k-ban, ha minden "ismeretlent" beleszámítok. A recés élek eltüntetéséhez nincs köze a 8K-nak. A felskálázás, processzor és szoftver kérdése.
-
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
A 88 col miatt kéne az LG OLED 8K-s cucca.
De amiatt nagyon.
-
krx21
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Pláne, hogy a kamerák és a tv-k mozgó sorfelbontása még mindig 1080p alatti...
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nem kell mindenáron azt keresni hogy miért kell a 4K vagy a 8K. Egyszerűen mind1 a gyártósornak hogy mit gyártanak rajta, ha adott a gyártástechnológia és kiforrott akkor működik. Már többször többen írtuk neked, hogy egyáltalán nem hátrány a magasabb felbontás. Van és kész. Egyébként a magas felbontás jót tesz a recés éleknek. Azért ne mond azt hogy nem jó ránézni egy Apple retina mittudomén kijelzőre egy jóval alacsonyabb felbontású kijelzőhöz képest.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Szerintem a gyártóknak már nem kerül lényegesen többe ez, ergó megtehetik, az átlag user meg úgy van vele hogy a 8K 2-szer több ezért azt veszi, valljuk be hogy ha mindenki tv adást nézne csak, akkor rég meg lehetett volna állni a hd felbontásnál szinte
-
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Minden ugyanúgy full homály... igazi retina display.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
"4K-nak tagadhatatlan előnye, hogy tök mindegy milyen közel ülsz, nem fogod látni a pixelrácsot."
Hát még a 8K-ét!
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
4K-nak tagadhatatlan előnye, hogy tök mindegy milyen közel ülsz, nem fogod látni a pixelrácsot. Én 1m-ről még szemüvegben sem látom, vagy csak ennyire vak vagyok, ezt nem tudom.

-
yodamastah
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Év elején én is nézegettem kifutó 55ös fhd oledet, de 3 méterről még épp láttam a pixelrácsot. Eltöltöttem ezzel vagy egy órát a boltban mert nagyon szimpi volt az ára (280 volt MM). Aztán csak otthagytam és vittem a 4K-t. Szemüveges vagyok és szemüveggel elég jól látok, de szerintem nem 20/20 a látásélességem.
-
dgyuri0123
nagyúr
Én még választhattam, hogy FHD vagy 4K és tudjuk, mi lett a vége. Az természetes, hogy semmi értelme nem lenne FHD-s kijelzőket gyártani, mert sokkal drágább az átállás, mint amennyi hasznot hozna ma egy FHD felbontású oled. Természetesen a következő kijelzőm 4K-s lesz, mert nincs más, de ettől még nem fogom a HD, FHD, SD anyagaimat kukázni, mert továbbra sem vonz a nagyobb felbontás, hiszen nagyjából értelmetlen 3 méterről részleteket keresgélni. Még szemüvegben sem látok pixelrácsot ekkora távolságból... Szemüveg nélkül még akár HD is lehetne..

-
PuMbA
titán
"De még1x, nem lenne gazdaságos visszalépni FHD panelekre főleg úgy, hogy a méregdrága 4K gyártósorok felfutása akár évekbe is telhet."
Ez így van, de én például nem azért váltok majd 4K-ról 8K TV-re, mert 8K, hanem mert nem lesz más
A legtöbb ember pedig így van ezzel és sokan azt sem tudják, hogy mi az hogy 4K vagy 8K, szóval a cégek igazából magukkal versenyeznek, de nem a felhasználókért, mert nekik kb. mindegy vagy nem is tudom, hogy hogy írjam ezt le érthetően... -
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Azért van eltemetve a Full HD, mert a gyártósorok már szinte csak 4K felbontású paneleket gyártanak. Ez nem úgy megy hogy jó akkor holnaptól Full HD panelt gyártunk. De még1x, nem lenne gazdaságos visszalépni FHD panelekre főleg úgy, hogy a méregdrága 4K gyártósorok felfutása akár évekbe is telhet. Az viszont marketink fogás volt, hogy 4K-hoz rendelték a HDR-t. Habár nem sok panel létezik ami Full HD felbontású és natív 10bit-es.
-
Gtaati
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
Jaaa Semmi gond, csúnya lenne azért

-
dgyuri0123
nagyúr
-
Gtaati
őstag
válasz
energomatt
üzenetére
Helló! Nem igazán értem, hogy mire gondoltál
De nagyon jó az LG porszívója és tisztaság, rend van nálunk, így az egyébként sem létező por meg kosz mellett nagyon jó a fényereje az 55B7-nek

-
PuMbA
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nem, mert nincsen hozzá 8K anyag
4K TV-men is FullHD-t nézek többségében, mert több régebbi film még 4K-ban sincs. -
Joshi
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A Samunak van 65"-os 8K tévéje is, na ott már egészen aprók a pixelek. Habár ha megfelezzük az LG 88" 8K tévéjét, akkor abból lehet jóval kisebb átlós tévé is. Nem hinném hogy ez így működik.
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Az kizárt.

4K szerintem még nagyon sokáig velünk lesz...
Amit viszon esetleg hozhat a pixelméret csökkenés, hogy ha feldarabolják, akkor kisebb 4K tévék is jöhetnek majd.

(Amire állítólag annyian várnak....)
Meg persze olcsóbb 4K tévék.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Például.. Vagy lehet, hogy 2019 második felében már csak 8K-s oledet fognak gyártani?

-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Bizony... kíváncsi leszek az LG hogy oldotta meg az OLED-et, milyen paramétereket sikerült kicsiholni pl fényerőben.

-
dgyuri0123
nagyúr
Beköszönt a 8K. Lehet töprengeni...

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Tényleg befejezem az OFF-ot, de ezt még ideírom, mert agyf...t kapok : Qrva anyjukért nem tudják megcsinálni alumíniumból, ha évek óta ez a gond velük ? Hogy lehetnek ennyire idióták ?
Erősebb mint a műanyag és soha az életben nem fog rozsdásodni... ja, hogy 100 Ft-al drágább lenne, mint a vaslemez???? Nem rohadtul mindegy, úgy is rám hárítják a plusz költséget ?
Na, itt megállok, mert tényleg gáz mosógépekről beszélni pont ebbe a fórumban, bocsánat mindenkitől.

Hogy ON is legyek, a napokban fedeztem fel, hogy az a kb 10 centis függőleges sáv, ami a kijelző jobb oldalán viszonylag határozottan látszott, néhány napja alig észlelhető. Nem szóltam róla, csak érdeklődve figyelem kb egy hete és úgy tűnik, mára véglegesen elhalványodott. Hogy ez miért lényeges információ? Mert szerintem mostanra "állt össze" teljesen a panel és az elektronika. Idén februárban kaptam az új panelt, ami eleve jobb volt kicsivel, mint a régi, de azért voltak nem tetsző dolgok, úgy mint az a sáv, amit az imént említettem, de voltak "ködfoltok" is, amik viszont 1-2 hét alatt kb. "teljesen" eltűntek. Szóval van remény annak, akiknél erősebben sávosodik a panel. Nálam a csere ezért volt szükséges, mert romlott a sávosodás idővel, nem fordítva. Olyan sávok jelentek meg, amik az első néhány hónapban ott sem voltak. Én úgy gondolom, van ez a "bejáródási folyamat", amikor vagy jobb lesz a panel, vagy romlik a kijelző homogenitása. Azt is gondolom, hogy annak érdemes kijelzőcserét kérni, akiknél negatív irányú a változás az eltelt idővel párhuzamosan. Viszont a javulás elvileg jól látható hónapok elteltével, ha minden rendben a panellel. Kb. 1000 óra lehet most benne és arra számítok, hogy lesz még további finomodás (remélem). Heti 1x átfutom a tesztképeimet, hogy lássam, van-e valami "gond", ezért vagyok ennyire képben... tudom beteg vagyok..

-
Gtaati
őstag
Nalunk az oled a hűtő, mosógép, mikró, porszívó mind Lg
de ez mar tenyleg off
-
tothl
addikt
Az electrolux jo.

-
Joshi
titán
Lassan hanyagoljuk az Offot. THX.

-
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Whirlpool mosógép fedél... itt is rozsdásodik.
Fel van púpozódva a sok rozsdától a festék.
Azt a fedelet lehetett volna műanyagból is csinálni és akkor nincs ez a baj.
-
energomatt
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Mi ugyanígy jártunk: a kiterjesztett garancia időn belül, hogy a fedél átrozsdásodott. Rengeteg reklamáció után, úgynevezett méltányosságból, "csak" a munkadíjat kellett megfizetni. Valószínűleg száraz mosásra tervezi a Whirpool a mosógépeit.
-
törölt tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
A beégésre visszatérve. A technika felől érdeklődőknek természetes, hogy az emisszív kijelzőknél megvan a kockázatára, de a többieknek egyáltalán nem biztos. Vagy nem írják le és cserélik emiatt, vagy leírják és megtagadhatják a cserét, szerintem ez így korrekt.
Fórumon írtak olyat, hogy indultak egyéni és csoportos (class action) perek is ebből, utána jött a disclaimer, és már nem cserélik emiatt a tévéket.
A mosógép lehet, megérdemel egy kérdést itt. Épp most nyáron vettem kettőt (LG-t), és sajnos épp a Whirlpoolról írták/mondták, hogy csak azt ne.

A jótállás (garancia) ideeje alatt tudtommal nekik kell bizonyítani a nem rendeltetésszerű használatot. Azt pedig nehéz lesz, főleg ha a szerviz válasza esetleg írásban is megvan. Csak nem biztos, hogy megéri a hajcihőt - ezt neked kell eldönteni.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
üzenetére
4db Panasonic plazmám volt, ezekkel volt tapasztalatom, a többiről nincs, max. amit PH plazma fórumon írtak. LG-nél Samunál is voltak panelcserék, de egyéb okokból, nem a beégés miatt.
Ha már Amerika... kicsit ugyan más, de mellesleg a Whirlpool egy oda bejegyzett cég. Na mármost a 2 éves csúcskategóriás mosógépem fedele rozsdásodik. Erre mit mond a szakszerviz? Nem rendeltetésszerű használat, de amúgy sincs rozsdagarancia egy gépre sem (nem is látták még a gépet). Mondom, a garanciális feltételek között egy szó nem esett arról, hogy rozsdára nem terjed ki a 4 év teljes körű garancia. Erre a szervizes válasza: Tudjuk, de azt az utasítást kaptuk, hogy a rozsda nem garanciális probléma...kérelmezzek méltányosságból egy ajtócserét... amit majd elbírálnak és ami egyébként 50e Ft lenne, ha mégsem lesznek méltányosak... Szóval akkor, Whirlpool-ból legközelebb max egy kenyérpirító, de azt is erősen meggondolom.. meg ennyit arról, hogy mi van leírva és mi nem.
-
-
törölt tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
A mikrózott macska egy városi legenda: [link]
Az itthoni Panasonic szervizról épp a közelmúltban írták, hogy elég hitvány. Más gyártó sem cserélte a plazmákat a beégés miatt, vagy csak a Pana?
USA-ban én is úgy tudom, hogy egyik gyártó sem cseréli a beégés miatt az OLED-eket, és egy idő után szerintem is átveszi ezt a gyakorlatot az LG, itthon is.
Az USA-ban inkább a vásárlás után viszik vissza a tévét ameddig nem kapnak olyat, amelyik tetszik nekik, legalábbis az AVSForumon a geekek gyakran írnak ilyet.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Retro11
üzenetére
Akkor van... végül is tök mindegy.
Az amerikai piac "érdekesebb" , így aztán egészen biztosan teljesen más a garanciális feltételek szövegezése, mint Európában. Ismerjük őket, pl. macska szárítása mikróban és egyebek.. de ez legyen az ő bajuk.Engem most kötbérezett az MKB, mert egy apró betűs részt nem olvastam el, emiatt nem teljesítettem egy "követelményt". Szerinted érdekli a bankot, hogy mit és miért nem vettem észre? Kb @arnak a fejemre és levonják a kötbért...
-
Retro11
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
"Nem véletlenül nincs USA-ban oled..."
Elnézést kérek a hozzászólásért, de ez az állítás sajnos nem helytálló.

-
torma1981
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Hát látványos sajnos. Főleg hogy tudom mit nézzek. Csere lesz igen csak idő kérdése.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
powerup2
üzenetére
Dehogynem... plazmákat sem javították (utóbbi 10 évben) beégés miatt, pedig egy 55GT60 közel fél milla volt pár évvel ezelőtt...ZT-ről ne is beszéljünk az 1 millás árával.
Apró betűs rész el nem olvasása, vagy a termék tulajdonságainak nem ismerete, nem mentesít a garanciavesztéstől, ezt higgyétek már el. Az LG előbb utóbb meg fogja tagadni a beégések miatti panelcserét. Hogy ez most 1 év, vagy 10, ezt senki sem tudhatja, de biztos vagyok benne, hogy meg fogják tagadni egyszer csak. Egy E-mail kell csak hozzá Koreából, hogy vége. Még bíróságra sem mehetsz, mert le van írva a kezelésiben, hogy statikus tartalmakat hosszú ideg nem szabad nézni, mert képvisszamaradást okoz.
De, egy évekig húzódó per sem 2 Ft ám, szóval ha megér valakinek egy perre vitelt, az számoljon úgy 400 ezerrel kezdésnek, ami nem áll meg ennyinél és nem is biztos, hogy megnyered...szerintem. Nem véletlenül nincs USA-ban oled...(#17817) torma1981: Ha annyira ronda, én tuti cseréltetném. Elég kicsi az esélye hogy még rosszabb lesz mint a jelenlegi.
-
törölt tag
válasz
Faresz29
üzenetére
Az a "garancia hosszabbítás" valójában biztosítás, vedd figyelembe, hogy amortizációval is számolnak. Akárhol is kötöd, érdemes átnézni a feltételeket (átszámolni), mert nem biztos, hogy megéri.
Én egyedül a két éves Galaxy S7-nél éltem a Media Markt Garancia Plusszal. Megállapították, hogy nem gazdaságos a javítása, és hogy a kötvény alapján kb. 70 ezer forint az értéke. Kiálltottak egy csereutalványt, amit a Media Marktban egy másik telefonra (kifejezetten telefonra) költhettem.
Technikailag az LG-féle 5 év gondoskodás is biztosítás, de a feltételeit azóta se olvastam át, pedig itt is linkelték már.
-
torma1981
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nekem erős sávosodás is van. Azt tuti cserélnék. 😊
-
powerup2
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ilyen összegnél nem kedvesség

-
powerup2
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nem csak érdekel ha esetleg beégne egy picit akkor cseréli e az lg vagy tököl
-
powerup2
addikt
Amúgy ha valakinek picit van beégve az oled azt gariba cserélik ? vagy ennek a menete hogy van ?
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Van esély még idén, hogy újból legyen 5év gondoskodás promóció az LG-től?
Meg szeretném várni addig a vásárlást, a kiszemelt egy 55C8 lenne, aminek már most is elég jó az ára... -
törölt tag
válasz
üzenetére
Igen, a tavalyiak már kezdenek elfogyni.
Tavaly a B7 és C7 közt főleg dizájnban volt különbség. Az idei utódaik a B8 illetve C8, és az utóbbiba új, erősebb processzor került. Ezzel a képfeldolgozás változott, részletes összevetés itt.
-
Gtaati
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
Helló!
Ez jó nagyon
De belegondoltam és eltelt ha jól számolom 27 év és kb részemről nem sok minden változott, mert az 55B7 nekem majdnem 3 havi teljes fizum volt

-
törölt tag
Sziasztok.
Elfogytak az 55 65 b7v modellek itthon hogy ennyire kevés helyen árulják őket? Mi a 2018 as jelzése a b7v utódjának?
-
alaves
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
-
törölt tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Ez manapság egy ~450 ezres tévének felel meg.

(Ezt a kalkulátort néztem meg kíváncsiságból. Pontosabb értkekért ki lehet keresni a KSH tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó adatait, de arra nincs időm.) -
tothl
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
A 21es 100 rugo volt az importortol. A mai napig mukodik mondjuk mar nincs hasznalatban.
-
sakal83
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mert jo
van fekete szep szinek stb. Es nem konvertal semmit sehova -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A legtöbb ember pedig így van ezzel és sokan azt sem tudják, hogy mi az hogy 4K vagy 8K, szóval a cégek igazából magukkal versenyeznek, de nem a felhasználókért, mert nekik kb. mindegy vagy nem is tudom, hogy hogy írjam ezt le érthetően...

Vhiktor