Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
McKalton
tag
igen, ezek nagyrésze már "kölcsönözhető" is.
pont minap néztem hdr10+-ban bohém rapszódiát, akkor a nyughatatlan özvegyeket (widows), illetve a két imax enhanced film is megvan.oppo már frissúlt cfw-vel, így hdr10+ támogatás is megvan
Pana 65FZ800-on meg van hdr10+
szerintem egyre több film jön ki hdr10+-al idén, ebben biztos vagyok. Hamar beérik azt a kb 100 db Dolby Vision filmet.
-
McKalton
tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
ez nem igaz nekem jelenleg is van vt60 plazmám és fz800 oledem. Egymás mellett teszteltem őket, jobb az oled képe, és mozgásban sincs különbség. Bírom amikor úgy beszéltek, hogy egymás mellett sose láttátok a két technológiát. Max csak olvastatok valami fórumot róla.
-
McKalton
tag
lassan át kéne nevezni a topicot:
LG OLED TV garancia kérdések és válaszok topikra
-
McKalton
tag
válasz
energomatt
üzenetére
LCD tv-vel már nem lesz miért ide járnia olvasgatni az OLED tv-inkről szóló történeteinket

-
McKalton
tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
másfél hete vettem edigital-ból 799eftért. Mert volt rá szeptemberben akció, mondjuk 1 hónapot kellett rá várni. Ezen áron még mindig a legolcsóbb 65-ös 2018-as modellek között még a 65C8 is drágább.
-
McKalton
tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
én ebben használom a tv-m true cinema. Nagyon kiváló képet ad így és nem sötét. Sőt ez az optimális. A legtöbb kiégeti a szemem.
-
McKalton
tag
az LCD szürke képű és pocsék mozgásban, szaggatósabb hatású. A színek se olyan szépek sőt, volt olyan youtube 4k videó, ahol teljesen más színekkel jelent meg egy virág vagy az állat (pl. kígyó bőre) valamilyen része. Az OLED-en és plazmán, ami vörös az az LCD-n mondjuk csak pirosas. Ez nagyon feltűnő, így egymás mellett.
a plazma és az LCD kalibrált, az OLED meg true cinema beállításon volt, mindhárom kikapcsolt mozgás elmosódással.Épp a Gotham megy 1080p-ben, mindhármon összeszinkronizálva a három lejátszó.
Mozgásban szerintem nagyon egyforma a pana plazma és az pana oled képe, viszont színekben meg összhatásban jobb az oled. 4k hdr nagyon durva, youtube videókban és lejátszón is filmekkel.
HDR összehasonlításnál próbáltam játszani a plazma fényerejének feltolásán, de nem lehet elérni hasonló hatást se.
-
McKalton
tag
Magyarországon kapható bárminemű Dolby Vision sávval is ellátott 4k uhd Blu-ray lemez? Vagy európában egyáltalán?
-
McKalton
tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Az hogy szoftveres a DV a Sony tvknél miben rosszabb mint mondjuk az LG-nél? Ott dedikált chip van?
-
McKalton
tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Ez: " DV chip (Sonyban sw) " Az új AF9-re is igaz?
-
McKalton
tag
Végül az új Sony AF9 mennyire lett jó, vagy jobb mint az AF8 képminőség, oprenszer és DV támogatást illetően?
Nem látok még teszteket róla. Médiamarktban most sok tv akciós többek között ez is. -
McKalton
tag
Ki mit választana, segítsetek jelenleg tanácstalan vagyok.
Panasonic 65FZ800 799eftért vagy Lg 65C8 907eftért?
ncore, bithun összesen 6db Dolby Vision film érhető el. Van értelme a jobb képminőségű (tesztek szerint) Pana helyett egy LG-t venni plusz 107eftért, hogy ezt a 6db, nem is olyan jó filmet tudjam kipróbálni rajta? nem érdekel Netflix, itunes, youtube.
Egy Pana 50VT60-at cserélnék le.
Lejátszó oppo udp-203 lenne CFW-vel.
Köszi a tippeket, tanácsokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor