-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
deathcrow42
üzenetére
ja tudom mire jó az azonalli cseregaranciájuk csak hát ugye a dell-nél ez alapból is benne van a garanciacsomagban minek fizessek érte akkor ugye plusz 40k-t.
Már ha lehetne a dell-hez vinni, de ezekszerint nem lehet.
Pont az alza garanciáját szerettem volna kikerülni mert most is bent van náluk lassan 1 hónapja a samsung monitorom ést semmi infót nem tudok mi van vele, senki nem tud semmit mondani, a gépemet meg nem tudom használni...Így még átgondolom megtartom-e a dell-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Már ha lehetne a dell-hez vinni, de ezekszerint nem lehet.
Pont az alza garanciáját szerettem volna kikerülni mert most is bent van náluk lassan 1 hónapja a samsung monitorom ést semmi infót nem tudok mi van vele, senki nem tud semmit mondani, a gépemet meg nem tudom használni...
Skynet258