Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem teljesen rendben van, van aki szerint meg nem annyira. Nekem az oled van középen a két oldalán meg 1-1 ips monitor, tehát folyamatosan látom az oled mellett az ips-t is. Egyetlen egy esetben olyan a szöveg, mintha egy kicsi árnyék lenne mögötte, hogy ha fekete a háttér és fehér a szöveg, de ez is oldalfüggő. Mert pl a redditet meg a youtube-ot dark módban használom, és ott semmi gond nincs, az egyetlen oldal ahol nem néz ki jól a text clarity, az az ncore. Na most szerintem emiatt kár lenne skippelni az oledet. Ráadásul ez az első olyan kijelző (az én életemben legalábbis) ahol egyáltalán nem fárad el a szemem, bármennyit is bámulom.
-
-
Elengedtem a 45" UW vonalat és egy LG 42 C5 mellett tettem le a voksomat.
Ha valakit érdekel, most kuponnal 288K az LG webshopból.
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Értem, köszönöm az infót. Még annyi kérdés, hogy mi az a ppi ami elfogadható 80-90cm távolságból? Esetleg van tapasztalatod 45" 21:9 3440x1440 monitorral? Nem szeretem ezt a visszaküldözgetős megoldást, ezért kérdezek inkább itt.

-
-
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy használ valaki úgy 32" oled monitort itt, hogy kompetitív játék esetén a játékon belül leveszi a felbontást FHD-ra? Az érdekelne mennyire lesz "homályos" vagy "pixeles" a kép.
Mert tv-n kipróbáltam, és elég tré a látvány, viszont a tv 55"-os aminél a ppi 80.
32-as monitor esetén meg ugye 138.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- SAMSUNG ( LH43QMR ) 108C Q-LED 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258