Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Raspberry Pi
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
A baj az, hogy régen legalább ha sokat költöttél, nagyobb eséllyel kaptál jobb/minőségibb cuccot. Na manapság már ez sincs, költhetsz százezreket valamire, simán lehet, hogy a QC megegyezik egy 50 ezres termékével (lásd itt is benyögték, hogy amúgy a 7mm-es dőlés az tök rendben van. Hát nekem nem lenne rendben 20k-ért sem).
Csandi: hogyne tudná, úgy rakod ahogy kényelmes, én próbából anno csináltam belőle laptopot is
Igazából mind ugyanazt tudja, csak lehet nem tudod mm pontosan beállítani, vagy után kell húzni néha, hogy a rögzítés stabil legyen, vagy nem gázkaros ezért nehéz mozgatni, de a mozgatási lehetőségek azért nagyrészt ugyanazok, a "kényelmi" funkciók térnek el.
Nekem alapból úgy van feltéve, hogy oldalra van hajtva a kar, így ki tudtam tolni az asztal síkjához, de bele is tudnám tolni az arcomba, ha ez lenne a vágyam.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Arc Raiders
- PayPal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Skynet258