- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
A bevonaton máris sok múlik a samsung félmatt volt (vagy félfényes kinek hogy tetszik) ez meg full fényes, tisztább a kép a feketék jóval mélyebbek. A színek hiába nem olyan jók elméletben a woleden mint qd oleden a fényes felület sokat dob rajtuk így is. Fényerőben mérhetően jobb ez az asus mint a qd oledek és ez látszik is. Bár itt qd oled meg qd oled között is van különbség, a samsungon sztem sokkal látványosabb volt a hdr mint az alienware-en bár a beállításaiba nagyon nem turkáltam bele csak a gyári hdr profilokat használtam. És nincs a qd oledeknél jellemző fényben kivilágosodó feketeszint, cserébe jobban tükröződik.
Szoval azert vannak itt különbségek, de nyilván nem olyan látványosak mint ips-oled váltas esetén, főleg hogy az ips pont abban harmatgyenge (feketeszint, kontraszt) ahol az oled a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest