- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriába
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
A bevonaton máris sok múlik a samsung félmatt volt (vagy félfényes kinek hogy tetszik) ez meg full fényes, tisztább a kép a feketék jóval mélyebbek. A színek hiába nem olyan jók elméletben a woleden mint qd oleden a fényes felület sokat dob rajtuk így is. Fényerőben mérhetően jobb ez az asus mint a qd oledek és ez látszik is. Bár itt qd oled meg qd oled között is van különbség, a samsungon sztem sokkal látványosabb volt a hdr mint az alienware-en bár a beállításaiba nagyon nem turkáltam bele csak a gyári hdr profilokat használtam. És nincs a qd oledeknél jellemző fényben kivilágosodó feketeszint, cserébe jobban tükröződik.
Szoval azert vannak itt különbségek, de nyilván nem olyan látványosak mint ips-oled váltas esetén, főleg hogy az ips pont abban harmatgyenge (feketeszint, kontraszt) ahol az oled a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Jackson elektromos gitár
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258