Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Na ma elhoztam az Asus Rog Strix XG32UCWG-t az iponból mert utánajártam és gyári asus gari jár hozzá, az oázisból meg felhívtak hogy több hét mire beérkezik a monitor jó-e az nekem, mondtam hogy nem
Hát gyerekek ez a monitor nagyon BRUTÁL, imádom
Ég és föld a samsunghoz képest, a glossy true black bevonat zseniális, olyan mély feketéi vannak, hogy olyat monitoron még nem láttam. A tükröződés se vészes pedig ablakkal szemben van, nem mondom hogy nem látszik, de ha normális fényerő van neki adva (160nit körül most sdr-ben) egyáltalán nem zavaró. Elképesztő mennyire jó ez a 4K felbontás (első 4k monitorom) kb azonnal elfelejtettem az ultraszéles hiányát amikor megláttam milyen tűéles minden
Kipróbáltím a proximity szenzort nálam működik, eddig pixelhibát se találtam, de azért még nézegetem. Szövegtisztaság teljesen rendben van, maga a monitor is brutál jól néz ki és az anyagminőség/kialakítás is nagyon premium érzést kelt.
HDR-t és dual módot még nem próbáltam, majd holnap de eddig úgy érzem nagyon jól jártam, hogy az alaza végül visszautalta a samsung árát mert forintra pontosa ugyanannyiért egy sokkal jobb monitorom van most
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Foxpost
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Magisk
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Bontatlan LG UltraGear 32GX850A-B 3 év garival eladó!
- LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60Hz / FreeSync
- AOC Q27P1 27" QHD (2560 1440) IPS Használt Monitor
- LG Ultragear 24GS65F IPS Full HD Gaming Monitor 180Hz Halvány Pixel csík !!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Ulefone RugKing
- Update 01.18. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ég és föld a samsunghoz képest, a glossy true black bevonat zseniális, olyan mély feketéi vannak, hogy olyat monitoron még nem láttam. A tükröződés se vészes pedig ablakkal szemben van, nem mondom hogy nem látszik, de ha normális fényerő van neki adva (160nit körül most sdr-ben) egyáltalán nem zavaró.
Skynet258