-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Na ma elhoztam az Asus Rog Strix XG32UCWG-t az iponból mert utánajártam és gyári asus gari jár hozzá, az oázisból meg felhívtak hogy több hét mire beérkezik a monitor jó-e az nekem, mondtam hogy nem
Hát gyerekek ez a monitor nagyon BRUTÁL, imádom
Ég és föld a samsunghoz képest, a glossy true black bevonat zseniális, olyan mély feketéi vannak, hogy olyat monitoron még nem láttam. A tükröződés se vészes pedig ablakkal szemben van, nem mondom hogy nem látszik, de ha normális fényerő van neki adva (160nit körül most sdr-ben) egyáltalán nem zavaró. Elképesztő mennyire jó ez a 4K felbontás (első 4k monitorom) kb azonnal elfelejtettem az ultraszéles hiányát amikor megláttam milyen tűéles minden
Kipróbáltím a proximity szenzort nálam működik, eddig pixelhibát se találtam, de azért még nézegetem. Szövegtisztaság teljesen rendben van, maga a monitor is brutál jól néz ki és az anyagminőség/kialakítás is nagyon premium érzést kelt.
HDR-t és dual módot még nem próbáltam, majd holnap de eddig úgy érzem nagyon jól jártam, hogy az alaza végül visszautalta a samsung árát mert forintra pontosa ugyanannyiért egy sokkal jobb monitorom van most
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- Szállítás alatt - Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ég és föld a samsunghoz képest, a glossy true black bevonat zseniális, olyan mély feketéi vannak, hogy olyat monitoron még nem láttam. A tükröződés se vészes pedig ablakkal szemben van, nem mondom hogy nem látszik, de ha normális fényerő van neki adva (160nit körül most sdr-ben) egyáltalán nem zavaró.
Skynet258