Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Na ma elhoztam az Asus Rog Strix XG32UCWG-t az iponból mert utánajártam és gyári asus gari jár hozzá, az oázisból meg felhívtak hogy több hét mire beérkezik a monitor jó-e az nekem, mondtam hogy nem
Hát gyerekek ez a monitor nagyon BRUTÁL, imádom
Ég és föld a samsunghoz képest, a glossy true black bevonat zseniális, olyan mély feketéi vannak, hogy olyat monitoron még nem láttam. A tükröződés se vészes pedig ablakkal szemben van, nem mondom hogy nem látszik, de ha normális fényerő van neki adva (160nit körül most sdr-ben) egyáltalán nem zavaró. Elképesztő mennyire jó ez a 4K felbontás (első 4k monitorom) kb azonnal elfelejtettem az ultraszéles hiányát amikor megláttam milyen tűéles minden
Kipróbáltím a proximity szenzort nálam működik, eddig pixelhibát se találtam, de azért még nézegetem. Szövegtisztaság teljesen rendben van, maga a monitor is brutál jól néz ki és az anyagminőség/kialakítás is nagyon premium érzést kelt.
HDR-t és dual módot még nem próbáltam, majd holnap de eddig úgy érzem nagyon jól jártam, hogy az alaza végül visszautalta a samsung árát mert forintra pontosa ugyanannyiért egy sokkal jobb monitorom van most
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- 43" Samsung M7 Monitor 4K 2027.11 Emag baleseti biztosítással
- Eladó Dell Alienware AW2723DF Monitor
- LG 32MR50C-B Monitor
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ég és föld a samsunghoz képest, a glossy true black bevonat zseniális, olyan mély feketéi vannak, hogy olyat monitoron még nem láttam. A tükröződés se vészes pedig ablakkal szemben van, nem mondom hogy nem látszik, de ha normális fényerő van neki adva (160nit körül most sdr-ben) egyáltalán nem zavaró.
Skynet258