Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GeneraL_XTX

veterán

Na ma elhoztam az Asus Rog Strix XG32UCWG-t az iponból mert utánajártam és gyári asus gari jár hozzá, az oázisból meg felhívtak hogy több hét mire beérkezik a monitor jó-e az nekem, mondtam hogy nem :DDD

Hát gyerekek ez a monitor nagyon BRUTÁL, imádom :D Ég és föld a samsunghoz képest, a glossy true black bevonat zseniális, olyan mély feketéi vannak, hogy olyat monitoron még nem láttam. A tükröződés se vészes pedig ablakkal szemben van, nem mondom hogy nem látszik, de ha normális fényerő van neki adva (160nit körül most sdr-ben) egyáltalán nem zavaró.

Elképesztő mennyire jó ez a 4K felbontás (első 4k monitorom) kb azonnal elfelejtettem az ultraszéles hiányát amikor megláttam milyen tűéles minden :D Kipróbáltím a proximity szenzort nálam működik, eddig pixelhibát se találtam, de azért még nézegetem.

Szövegtisztaság teljesen rendben van, maga a monitor is brutál jól néz ki és az anyagminőség/kialakítás is nagyon premium érzést kelt.

HDR-t és dual módot még nem próbáltam, majd holnap de eddig úgy érzem nagyon jól jártam, hogy az alaza végül visszautalta a samsung árát mert forintra pontosa ugyanannyiért egy sokkal jobb monitorom van most :))

Új hozzászólás Aktív témák