- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI hívószavával érkeznek a Sapphire új mini PC-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hardvervadászat november elején
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
"hát most másik ilyen 240hz-es 3440-es monitort nem is találok a piacon. direkt visszakérdeztem az alzás gyerektől, hogy azért választottam dell-t, mert saját garijuk van de azt mondta csak ők (az alza) tudja intézni a garanciát."
Az érdekes... nekem meg sem fordult a fejemben, hogy nem mehetek közvetlenül a DELL-hez, mivel az Alza egy hivatalos viszonteladójuk.
Pont ezért nem kértem az Alzánál a monitorra cseregarit (a beégés veszélye miatt), mert a Dell az AW3425DW-re 3 évig ad erre is jótállást. Na most, ha beég a monitor, a Dell az Alzához küld, az Alza meg azt mondja, hogy vennem kellett volna azonnali cseregarit, akkor magamhoz is nyúlnék.
Bár szerintem az Alza nem teheti meg, hogy hivatalos viszonteladóként eltér a jótállásnál a gyártói feltételektől (azaz pl. nem vállalja gariban a beégett panel cseréjét).
Azt hiszem beszélnem kell újra a DELL ügyfélszolgálattal, mert ezt nem kérdeztem meg tőlük, csak a beégés garit.
----------------------
Amúgy én is néztem ezt az XG32UCWMG monitort, pont most volt róla teszt itt a prohardveren is, de mivel én dolgozom is rajta, szerintem hiányozna nem UWQHD és nem férne el egymás mellett kényelmesen három ablak (úgy, hogy a betűket is lássam.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Az AI hívószavával érkeznek a Sapphire új mini PC-i
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- 32" Samsung Odyssey G6 240Hz VA smart monitor garanciával
- ASUS VG248 24 165HZ
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Skynet258