Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ForRedGlory

félisten

válasz GeneraL_XTX #2353 üzenetére

"hát most másik ilyen 240hz-es 3440-es monitort nem is találok a piacon. direkt visszakérdeztem az alzás gyerektől, hogy azért választottam dell-t, mert saját garijuk van de azt mondta csak ők (az alza) tudja intézni a garanciát."

Az érdekes... nekem meg sem fordult a fejemben, hogy nem mehetek közvetlenül a DELL-hez, mivel az Alza egy hivatalos viszonteladójuk.

Pont ezért nem kértem az Alzánál a monitorra cseregarit (a beégés veszélye miatt), mert a Dell az AW3425DW-re 3 évig ad erre is jótállást. Na most, ha beég a monitor, a Dell az Alzához küld, az Alza meg azt mondja, hogy vennem kellett volna azonnali cseregarit, akkor magamhoz is nyúlnék.

Bár szerintem az Alza nem teheti meg, hogy hivatalos viszonteladóként eltér a jótállásnál a gyártói feltételektől (azaz pl. nem vállalja gariban a beégett panel cseréjét).

Azt hiszem beszélnem kell újra a DELL ügyfélszolgálattal, mert ezt nem kérdeztem meg tőlük, csak a beégés garit.

----------------------
    Amúgy én is néztem ezt az XG32UCWMG monitort, pont most volt róla teszt itt a prohardveren is, de mivel én dolgozom is rajta, szerintem hiányozna nem UWQHD és nem férne el egymás mellett kényelmesen három ablak (úgy, hogy a betűket is lássam. :D)

Új hozzászólás Aktív témák