Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GeneraL_XTX
    veterán

Rákeresve nem ír semmi ilyesmi jellemző típushibát, de ha az egész szobában érezni az már szerintem elég komoly problémára utal, és akár tűzveszélyes is lehet...
    HDR-ben vélhetően mind a panel mind az elektronika nagyobb igénybevételnek van kitéve, emiatt lehet olyankor erősebb a dolog - már ha valóban valamiféle túlhevülésről beszélhetünk. Ha igen, akkor azért a panelnek/készülékháznak is melegnek kéne lennie szerintem, legalábbis nem tudom elképzelni, hogy az egész szobában érezhető szagot úgy produkálja, hogy nem lesz tapintásra forró valamelyik része. :F

hdr-ben azért melegszik de semmi különösebb forróságot nem érzékelek külsőleg. de eddig semmi ilyesmit nem éreztem, most meg nagyon is érezhető. nem hiszem hogy tetemesebb mennyiségű por belement volna, ott ahol a szellőzők vannak nem nagyon kell takarítani mert nem nagyon lesz ott poros. mind1 bejelentettem az alzához még bőven garis aztán meglátjuk mit mondanak. Csak ugye ki tudja meddig ülnek majd rajta addig meg ugye nincs monitorom :(

utánanéztem én is qd olednél (a magas fényerő miatt azért tud fogyasztani) főleg új monitoroknál elő szokott fordulni ide is írt egy srác ezügyben pár hónapja, de ez már lassan 2 éves és eddig semmi ilyesmit nem éreztem a gép előtt ülve.

Új hozzászólás Aktív témák