-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nem.
HA olyan homogén lenne a WOLED, mint a QD-OLED, akkor biztosan a WOLED maradna, így még nagyon tipródom, hogy most kipróbáljak-e egy másik ugyanilyet vagy szarjam le és jó lesz az a QD-OLED. A digital vibrance 60% mellett már elfogadható a WOLED képe is (nekem), de picit kényelmesebbnek találom a QD-OLED betűmegjelenítését.Most elkezdtem fosni a QD-OLED kényes felülete miatt. Nehéz szülés lesz ez így...
A kettőből kellene gyúrni egy jó monitort. QD-OLED fényes kijelzővel, mert akkor nem kellene gondolkodni semmin.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

HA olyan homogén lenne a WOLED, mint a QD-OLED, akkor biztosan a WOLED maradna, így még nagyon tipródom, hogy most kipróbáljak-e egy másik ugyanilyet vagy szarjam le és jó lesz az a QD-OLED. A digital vibrance 60% mellett már elfogadható a WOLED képe is (nekem), de picit kényelmesebbnek találom a QD-OLED betűmegjelenítését.
Skynet258