- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
haha
neem alzát most hanyagolom, bár így hidegebb fejjel átgondolva valószínüleg nem ők voltak a hibásak, a magyar samsung szervízt is köpködik neten mint állat, elég megnézni a google értékeléseket....gondolom akkor csehországban se más a helyzet így inkább azt hoztam ki belőle hogy magát a samsung márkát érdemes inkább kerülni.Iponban veszem vagy az oázisnál még nem tudom mert vacilálok hogy a 165hz-es verzió legyen-e belőle vagy a 240hz-es, a kettő között 45k a különbség, bár az oázisnál is van 165hz-es ami 15k-val olcsóbb mint iponon de az csak rendelhető ki tudja mikorra lenne meg. Szerintetek?
De ha bármi nem működik akár a szenzor akár pixelhiba természetesen élni fogok a 14 napos elállással

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

neem alzát most hanyagolom, bár így hidegebb fejjel átgondolva valószínüleg nem ők voltak a hibásak, a magyar samsung szervízt is köpködik neten mint állat, elég megnézni a google értékeléseket....gondolom akkor csehországban se más a helyzet így inkább azt hoztam ki belőle hogy magát a samsung márkát érdemes inkább kerülni.
Skynet258