- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Teszt alapján a képfrissítési frekvencia a különbség, minden más azonos az M jelzéssel ellátott (jóval drágább) modellel. Nem tudom te hogy vagy vele, de engem még senki sem álított meg az utrcán, hogy hozzám vágjon 15k-t... akkor én miért dobnám el? Még akkor is, ha 2-3 napot kell várni, bár van aki türelmetlenebb és azonnal kell - ez esetben vedd úgy, hogy nem is említettem ezt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ami biztos, hogy OÁZIS-ék hivatalos, ASUS szervízbe szóló garanciával értékesítik, míg ez az iPON esetében nem biztos, hogy így van (az esetben énr tuti nem iPON-tól venném, főleg nem drágábban).
Egyébként engem is érdekel ez a típus (mert a fekete szint kiváló, a tükröződés és a képélesség szintén) ezért ha tudod lécci hasonlítsd már össze a színeket, hogy gyengébbnek látod-e a QD OLED-hez képest. Elvileg nem csak fényerőben hanem e téren is van javulás a 4. gen. WOLED-eknél (valszeg így sem éri el a QD-t, de nem is egymás mellet nézném szóval a korábbi, esetleges tapasztalattal összehasonlítva érdekelne).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Skynet258