Hirdetés
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát végülis igazad lett

Tegnap a tápomból is fura elektromos zizegő hangokat hallottam ami a tápcsatlakozó környékéről jött gondoltam kicserélem a kábelt hátha az a baja. Majd amikor lehajoltam az asztal alá hogy kihúzzam az elosztóból akkor hallottam meg, hogy ugynaez a zaj jön a hálózati csatlakozóból is. Megpróbáltam kihúzni az elosztót de nem jött, majd kettétört az egész fali aljzat és akkor láttam meg ezt:

Tehát valóban nem a monitornak volt égett szaga (és ezekszerint a samsungnak se) hanem a konnektort éreztem

Valószínüleg el volt öregedve a csatlakozó és kontaktos volt, azóta ezt orvosoltam de ez elég beteg. Főleg, hogy valószínüleg akkor június óta ez így ment mert akkor küldtem kb vissza a samsungot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- World of Tanks - MMO
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258