- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
A bevonaton máris sok múlik a samsung félmatt volt (vagy félfényes kinek hogy tetszik) ez meg full fényes, tisztább a kép a feketék jóval mélyebbek. A színek hiába nem olyan jók elméletben a woleden mint qd oleden a fényes felület sokat dob rajtuk így is. Fényerőben mérhetően jobb ez az asus mint a qd oledek és ez látszik is. Bár itt qd oled meg qd oled között is van különbség, a samsungon sztem sokkal látványosabb volt a hdr mint az alienware-en bár a beállításaiba nagyon nem turkáltam bele csak a gyári hdr profilokat használtam. És nincs a qd oledeknél jellemző fényben kivilágosodó feketeszint, cserébe jobban tükröződik.
Szoval azert vannak itt különbségek, de nyilván nem olyan látványosak mint ips-oled váltas esetén, főleg hogy az ips pont abban harmatgyenge (feketeszint, kontraszt) ahol az oled a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LC49G95TSSR) 125CM G9 5K Q-LED MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- Samsung Odyssey OLED G93SC (49", QD-OLED, 5120x1440, 240Hz, HDR10+ Gaming, 1800R, FreeSync)
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840x2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest