- Milyen alaplapot vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
Az Asus sosem volt olcsó.
Tandem OLED, plusz első "720 Hz" még ha csak egy mód az egész... A valóságban meg 540 Hz.
Szóval simán lesz 350+ ezer, már csak azért is, mert a korábbi 480+ Hz -esek sem olcsóbbak a gyártón belül.

Mindenesetre kár váltani 480 Hz-ről, főleg ha az ár-érték arányt is nézzük.
Egy héttel ezelőtt... 
Akinek kell vegye.

Az Oled az Oled, a 480 Hz meg majdnem 540...
14 percig hallható a lényeg. 
-
HEAHEA
aktív tag
Az a jó, ha van miből választani. majd kiforrja magát.
Számomra az oled az most nagyon adja. Személy szerint nem váltanék vissza 21:9-nél kisebb képarányra. Ez a 32:9 most még jobb. Játszottam egy kicsit Bf-et, meg Forza 5-öt. Szinte "körbe ölel" a látvány. A kisebb képarány már nem olyan élményt adna számomra. -
HEAHEA
aktív tag
Szervusz!
Én is szemezgettem ezzel a típussal. Bele lehet zavarodni annyi fajtája van.. Én ezzel szemezgettem: [Samsung Odyssey S49CG934SU] 240 Hz-es, okos funkciók nélkül.
Aztán képbejött a Philips. AnonimInc. Balázs videóját is megnéztem róla. Az i-re a pontot az Alzás akció tette. Nem tudom lesz-e a tényleges BF-kor ilyen, vagy jobb akció.
"Tud valaki olyat mondani erről a monitorról ami miatt nem szabad venni egy ilyet?
"
32:9-es képarány. Amikor az ilyen monitrokról olvastam eléggé megosztóan nyilatkoztak róla.
Az első monitorjaim 4.3-asok voltak. A 16:9-es képarány kimaradt, a 21:9-et léptem meg. Van egy 29"-os, meg egy 34"-os 2560x1080-as 75Hz-es IPS-es LG-m.
Most ez a Philips, amit korábban mutattam egy nagy váltás számomra: oled, 32:9, 240 Hz. Utóbbit igazán ki sem tudom használni (még).
Játék volt a fő szempont számomra, na meg a képfrissítés növelés. A képarány is megtetszett, próba cseresznye. Forza 5, F. C. Primal, Division-ök, csak pár példa.
#2996blountex: Kb.70 cm-re ülök a monitortól. Van benne egy minimális szem-nyak torna, de ez tervezett. Na meg egyénfüggő kinek mi az ideális nézési távolság , valamint mi az, ami elrendezés szempontjábból megvalósítható. Tervben van egy monitorkar a talp majdnem elfoglalja az asztal felét.
Ha van még kérdés szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen alaplapot vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

14 percig hallható a lényeg. 
"
Skynet258