-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
Aby_2014 #1621 üzenetére
nem tudom hogy öregíti e vagy mit takar ez a szó az internet népénél.
Másik oldalról pedig akiknek itt a topikban OLED monitor van nem hiszem hogy megvárjuk a garancia idő lejártát.Hamarabb eladjuk még ezidő alatt és veszünk majd másikat új garanciával
Amúgy is a beégés veszélye statikus tartalom mellett érvényes, mind a játék mind a HDR használat nem releváns arra a használatra. Maximum az állandó HUD
De itt is további védelem van:
így használom:
SDR: 30% fényerő
HDR: 80% fényerő -
emiki6
veterán
válasz
Aby_2014 #1613 üzenetére
Én redditen belefutottam egy Just got my first OLED monitor. What is something you wish you knew the first time you got an OLED? posztba és rengetegen említik a hdr-t. Hogy megéri, de rengeteget kell vele szuttyogni. Nerd privilégium. Én is majd eljátszom vele aztán jelenleg 2 két opciót látok: Szakértőjévé kell válni vagy hagyni a francba.
Ráadásul nálam még win10 van, ami úgy tudom még problémásabb. -
4264adam
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- ASUS ROG Ally
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Bestbuy játékok
- Béta iOS-t használók topikja
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest