- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
UW-ban nem vagyok képben, 16:9 1440p-ben a legfrisebb gen QD-OLEDben ugye az 500hz, de abból csak az MSI és a Gigabyte ad olyan modellt amin van teljesértékű DP2.1, hogy ne kelljen DSC. A Samsung sajátja pedig az egyetlen amelyik matt borításos.
4K esetében a legfrisebb gen pedig csak 27 colban van, azt pedig csak az Asus és az MSI adja teljesértékű DP2.1-el. Samsungnál magánál nhem is tudom van-e ezzel a panellal modell egyáltalán? Azt meg kéne nézni.
WOLED legfrisebb gen csúcs pedig az 540hz Tandem ugye, ott meg csak Asus adja teljes DP2.1-el, pedig a panel LG. De van ugye a megfelezett hz-es budget változat, az van Giga, Asus meg még nem tudom kiknek. LG ott nem is tudom csinálja-e saját márka alatt, bár gondolom igen, meg kéne néznem azt is.
De mondom UW esetében nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Warhammer 40.000
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Cyberpunk 2077
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258