Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én is dolgozom rajta, napi 8-9 óra, aztán még megy mondjuk egy 4-et, és ez minden nap.
Gyönyörűen bírja, QD-OLED. Legyen bekapcsolva minden létező védelem amit a monitorod támogat és annyi. A "kínzást" az sRGB módra értettem ("Próbálgatom megszokni az SRGB módot az AOC-nál, de őszinte leszek kifolyik tőle a szemem."), ha nincs szükséged rá grafikai munkák miatt, akkor ne azt használd. 
BTW képzeljétek múltkor poénból elküldtem a Scrub Daddy-nek a képet, ma pedig kaptam tőlük pár repi ajándékot (bögre, póló szatyor, kijelző tisztító), mert tetszett az alapító atyának a tengerentúlon.
Ezentúl már sosem mosom le, hogy azért ajánlom mert "érdek". Pedig nem.
-
Moby
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Acer predator XB321HK használt
- LG 24MP59G-P Monitor
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gyönyörűen bírja, QD-OLED. Legyen bekapcsolva minden létező védelem amit a monitorod támogat és annyi. A "kínzást" az sRGB módra értettem ("Próbálgatom megszokni az SRGB módot az AOC-nál, de őszinte leszek kifolyik tőle a szemem."), ha nincs szükséged rá grafikai munkák miatt, akkor ne azt használd. 
Ezentúl már sosem mosom le, hogy azért ajánlom mert "érdek". Pedig nem.
Skynet258