- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
Ma megjött az AOC Q27G4ZDR monitor. Mivel ez az első OLED monitorom, így nekem ez is brutális IPS után. Pixelhibát nem találtam, fényereje erős, hiába csak 400 nit. A használat elején észre vettem, hogy nem egyforma a kijelző szélén a káva. Gondoltam, kifogtam egy hibásat, nagyszerű. Aztán egyforma lett a káva, majd átment a másik oldalra az arány.
Na ekkor tudatosult bennem, hogy ez a beégés elleni védelem, ez ilyen😅 Eddig sehol nem olvastam erről a jelenségről, gondolom van benne pár plusz pixel csík, ahol tud vándorolni a kép jobbra - balra. Mit érdemes bekapcsolni a menüjében? Samsung VF S7-hez képest sokkal több állítási lehetőség van. Beállítottam a mactype programmal a betűket is, így már egész elfogadható lett a végeredmény. 1 dologra nem jöttem még rá, az a beépített hangszóró működése. Windowsban látszik, hogy ott van, de ha kiválasztom néma marad. Hiába veszem fel a hangot a monitoron. DP kábellel csatlakozom a géphez. Szerintetek miért nincs hang? HDMI-t kellene használjak inkább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kedvenc zene a mai napra
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- 49" Odyssey OLED G9 G95SC QHD 240 Hz smart gaming monitor - LS49CG950SUXDU
- LG 32MR50C-B. 31.5 hüvelykes ívelt 1500R, 1920x1080 Full HD, 100Hz, AMD FreeSync, VA, Dönthető
- ASUS TUF Gaming VG34VQL1B 2K 165hz ívelt
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- S21 Dobozában 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na ekkor tudatosult bennem, hogy ez a beégés elleni védelem, ez ilyen😅 Eddig sehol nem olvastam erről a jelenségről, gondolom van benne pár plusz pixel csík, ahol tud vándorolni a kép jobbra - balra. Mit érdemes bekapcsolni a menüjében? Samsung VF S7-hez képest sokkal több állítási lehetőség van. Beállítottam a mactype programmal a betűket is, így már egész elfogadható lett a végeredmény. 1 dologra nem jöttem még rá, az a beépített hangszóró működése. Windowsban látszik, hogy ott van, de ha kiválasztom néma marad. Hiába veszem fel a hangot a monitoron. DP kábellel csatlakozom a géphez. Szerintetek miért nincs hang? HDMI-t kellene használjak inkább?
Skynet258