- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook hibák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini PC
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
Ma megjött az AOC Q27G4ZDR monitor. Mivel ez az első OLED monitorom, így nekem ez is brutális IPS után. Pixelhibát nem találtam, fényereje erős, hiába csak 400 nit. A használat elején észre vettem, hogy nem egyforma a kijelző szélén a káva. Gondoltam, kifogtam egy hibásat, nagyszerű. Aztán egyforma lett a káva, majd átment a másik oldalra az arány.
Na ekkor tudatosult bennem, hogy ez a beégés elleni védelem, ez ilyen😅 Eddig sehol nem olvastam erről a jelenségről, gondolom van benne pár plusz pixel csík, ahol tud vándorolni a kép jobbra - balra. Mit érdemes bekapcsolni a menüjében? Samsung VF S7-hez képest sokkal több állítási lehetőség van. Beállítottam a mactype programmal a betűket is, így már egész elfogadható lett a végeredmény. 1 dologra nem jöttem még rá, az a beépített hangszóró működése. Windowsban látszik, hogy ott van, de ha kiválasztom néma marad. Hiába veszem fel a hangot a monitoron. DP kábellel csatlakozom a géphez. Szerintetek miért nincs hang? HDMI-t kellene használjak inkább?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Na ekkor tudatosult bennem, hogy ez a beégés elleni védelem, ez ilyen😅 Eddig sehol nem olvastam erről a jelenségről, gondolom van benne pár plusz pixel csík, ahol tud vándorolni a kép jobbra - balra. Mit érdemes bekapcsolni a menüjében? Samsung VF S7-hez képest sokkal több állítási lehetőség van. Beállítottam a mactype programmal a betűket is, így már egész elfogadható lett a végeredmény. 1 dologra nem jöttem még rá, az a beépített hangszóró működése. Windowsban látszik, hogy ott van, de ha kiválasztom néma marad. Hiába veszem fel a hangot a monitoron. DP kábellel csatlakozom a géphez. Szerintetek miért nincs hang? HDMI-t kellene használjak inkább?
Skynet258