Új hozzászólás Aktív témák

• pamesz

tag

válasz pamesz #3969 üzenetére

Ma megjött az AOC Q27G4ZDR monitor. Mivel ez az első OLED monitorom, így nekem ez is brutális IPS után. Pixelhibát nem találtam, fényereje erős, hiába csak 400 nit. A használat elején észre vettem, hogy nem egyforma a kijelző szélén a káva. Gondoltam, kifogtam egy hibásat, nagyszerű. Aztán egyforma lett a káva, majd átment a másik oldalra az arány. :)) Na ekkor tudatosult bennem, hogy ez a beégés elleni védelem, ez ilyen😅 Eddig sehol nem olvastam erről a jelenségről, gondolom van benne pár plusz pixel csík, ahol tud vándorolni a kép jobbra - balra. Mit érdemes bekapcsolni a menüjében? Samsung VF S7-hez képest sokkal több állítási lehetőség van. Beállítottam a mactype programmal a betűket is, így már egész elfogadható lett a végeredmény. 1 dologra nem jöttem még rá, az a beépített hangszóró működése. Windowsban látszik, hogy ott van, de ha kiválasztom néma marad. Hiába veszem fel a hangot a monitoron. DP kábellel csatlakozom a géphez. Szerintetek miért nincs hang? HDMI-t kellene használjak inkább?

Új hozzászólás Aktív témák