- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor03
aktív tag
Valami nem ok ezzel a monitorral, mert Resi2-ben még a régi 2012-es DELL IPS-em is jobb feketét produkált (!!!), olyan volt a kép, mint amit 100x kimostak, a fekete nem fekete volt, hanem szürkésfehér. Más játékoknál meg olyan szaturáltak a színek, hogy nem akarom elhinni, hogy ennek ilyennek kell lenni, pedig nem kapcsoltam be se a HDR-t, se SRGB-t.
Elég fura érzés olvasni, hogy mindenki oda-vissza van a frissen vásárolt OLED-től, én meg le vagyok sokkolva, hogy ez egyáltalán nem mondható szépnek, de még átlagosnak sem. A homogén szürkén látott hibákról meg ne is beszéljünk.
Remélem meg tudják oldani a firmware frissítéssel. Monitoroknál hogy megy ez? Leszedem és lefut, vagy kell hozzá valami segéd progi?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Új Toshiba notebook-modellek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258