Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ma voltak bekötni a netet, igaz, még csak az antenna és a gép összekötése volt meg (egy routeren keresztül, 14m cat5 kellett közéjük...). A csajszi kérdezi az adatokat, meg felhasználónév/jelszó párost. Mondom, lehetne ideiglenesen a felh. név, aztán megváltoztatnám? aszongy nem lesz olyan egyszerű megváltoztatni, mert a központi szerveren lesz (Linux), amihez nem fogok hozzáférni. Másrészt nem igazán fogadja el a rendszer, ha a név és a jelszó megegyszik. Az első mondatával nem értettem egyet, mert elég sok helyen láttam már megoldást webws felületről történő jelszóváltoztatási lehetőségre. Rendkívül szélsőséges esetben akár ssh-n belépve is meg lehetne változtatni. De jó, legyen nem vitatkoztam vele. De hogy ne legyen ilyen egyszerű, egy ''igazi'' jelszót adtam meg neki. Nem örült. Elővettem egy papírt és egy ceruzát, és ami betű és szám eszembe jutott, elkezdtem mondani neki. Csak úgy ex-has: ''nagy G, kis x, 3 kis b, nagy K 2'' (persze ennek itt köze nincs az én jelszavamhoz, csak hasonló a logikája). Csúnyán nézett, de ő kért egy jófajta jelszót.

No, kapcsolom ki a gépet, mert dörög az ég
Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest