Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
őstag
Köszi srácok az ajánlást rálesek majd

-
ooooobi
őstag
Nem tudom lehet-e ezzel kapcsolatban irni, 12.én indul újra Nintendo Switch Online + Expansion Pack Familym és felszabadult egy hely. 14 hónapos, 7,3€-ért. Itt próbálok rá elöször tagot keríteni, Ebayen valszeg azonnal elmenne ennyiért.
-
ldave
félisten
válasz
szkutyi
üzenetére
Fentebb írtam, hogy nincs EU-ban és USA-ban dobozos kiadás, csak Japánban.
-
ldave
félisten
válasz
szkutyi
üzenetére
Én digitálisan a Switch 1-es változatot vettem, majd hozzá a Switch 2 upgrade-t. Így megvan mindkét változat, nem tudom hogy csak a S2-est véve megadta volna a korábbi gépre is.
Nem követel mély angol tudást, alap szinttel szerintem bőven el lehet boldogulni, nem a sztori a lényeg ebben a játékban. Sajnálom hogy nincs demója, mert jó alapot adna. De szerintem nézz meg 1-2 videót, hogy mégis milyen, mert bár most akciós, azért olcsónak nem mondanám, de ha valakinek bekattan, akkor bőven bele lehet pakolni az órákat. -
tl-x
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nem tudom, jön-e Switchre de steam-en van a Soulstone Survivors pc/mac/deck
Nekem nagy kedvenc. -
g@bo
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
pzstm
titán

-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
-
Na de milyen témában? A film az Galaxy lesz, 1+2 meg nemrég lett újra kiadva játtékként, a monda szerint az Odyssey-csapat a DK Bananzán dolgozott (és hát ugye nem launch cím volt, szóval valószínűleg el lehettek havazva), így Ody2 nem valószínű. Bowser's Fury az nem önállóan jelent meg, kétlem, hogy tovább vinnék a gigamacska-szálat (filmhez se tudnák nagyon kötni).
Galaxy 3?
-
Scarletiel
őstag
Nem tudom elhinni, hogy egy vampire survivor beszippantott 20+ órára már és még mindig nem unom. 12 euróért az összes DLC-vel az egyik legmegérősebb vásárlásaim egyikének bizonyult. Van még hasonló Switch-re?
-
Crvsh3R
senior tag
Van valami trükk arra hogyan lehet megvásárolni eShopból az olyan játékokat, ami inkompatibilisnek van jelölve S2-re?
Gondolok itt a Doom (2016)-ra vagy a Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition-re. -
kicsako
őstag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Hát nem tudom, elég gagyinak tűnik, főleg teljes áron.. 2-3-40euróért még adtam volna neki egy esélyt.
Moonlighter nemrég akciós volt egyébként kb. 6 euróért DLC-vel, azt kezdtem el a héten, nem rossz de kicsit monoton. Reménykedem ha sikerül kimaxolni az első dungit utána már kicsit jobb lesz
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! A gép és a tv közti távolság miatt vennem kell egy hosszabb hdmi kábelt. A kábelnek 2.1-nek és Ultra High Speed -nek kell lennie ahogy olvasom. Ennyi elég vagy még figyeljek valamire?
Előre is köszönöm a segítséget. -
pzstm
titán

-
ldave
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Aha, brutális időrabló egy játék, ha hagyod hogy magával rántson a végtelen rendszere
-
kicsako
őstag
Várós az ünnepekre
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Instant get lenne.
-
Scarletiel
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen többek között ezzel is magyarázzák a Dawntrail szegényességét. Mondjuk azóta stagnál a játék, sokan szünetet tartanak, de még így is sor van login-nál és csúcsidőben tele a főváros aktív játékossal. Várom a 8.0-át, csak ne legyen 7.0 csalódás. Sok rendszert át kéne dolgozni benne, hogy a dead contentek újra éljenek illetve több casual tartalom sem ártana a HC tartalmak mellett.
Mindenesetre én örülök, ha jön Switch 2-re habár mmo révén nem valószínű, hogy újra megveszem a játékot mindenestül, hogy handheld-en szenvedjek vele abban a pár napban amikor nem tudok belogolni nagy gépen. -
ldave
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Hm, lehet teljesítmény okokra hivatkoztak, de lehet inkább az volt, hogy nem akartak egy felhasználói bázisban már csökkenő (PS4) platformot támogatni. Nem látjuk a számokat, lehet sok PS4-es játékos ment át PC-re vagy váltott PS5-re. A Switch 2 meg egy új platform, ami előtt még sok-sok év áll, megérheti fejleszteni rá nekik.
-
Scarletiel
őstag
válasz
kicsako
üzenetére
Nekem ezzel egy morális problémám van mint több ezer órás FF14 játékos. Annak idején a PS4 / PS4 pro verziókra mondták, hogy azthiszem Shadowbringers kieg már nem jön rá, teljesítmény okok miatt. Azóta a játék kapott egy grafikai patchet is (amit hagyjunk is inkább mert amennyire hypolva volt ahhoz képest sok érdemben nem változott) Nade a lényeg, hogy a Switch 2 számítási kapacitásban ha jól tudom valahol a PS4 szintjén van, akkor az, hogy fogja megkapni a Dawntrail-ig a játékot? Futtatni szerintem amúgy tudná low beállítások mellett 1080p-ben 40-60fps-el, csak a korábbi döntésnek adnak így egy pofont szerintem. De ha valaki technikailag meg tudja magyarázni a DLSS-t leszámítva, akkor szívesen fogadom.
-
ldave
félisten
Switch 1-es Trails in the Sky 1st Chapter itthon volt kapható dobozosan? Most nézegetem a nagyobb itthoni konzolboltokat (GP, PS, KV, stb) és sehol sem látok, de még találat sincs.
-
2026-os első 'stáblistára futásom' a Viewfinder nevű játékocska. Elég későn adaptálták Switchre (ráadásul az Epic games ingyen adta nemrég PC-re...), 15€-ért, amennyiért vettem azt mondom, hogy elég rövidecske volt (4-5ó), ha lenne hozzá DLC, azzal együtt best buy lett volna. Ezt leszámítva nagyon-nagyon tetszett, gyorsan berántott, ajánlom minden "pözli" kedvelőnek, kifejezetten chill játék.
-
kicsako
őstag
Final Fantasy XIV director hints fans should “look forward” to a Switch version.
Nem érdekel a játék, de azért elég nagy játékosbázisa van hogy nagyot szóljon szerintem. -
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Update:
Loaded.com-os eShop giftcardok működnek az itthoni (UK, €) régiós fiókokkal, simán feltölti, hiába írja, hogy nem aktiválható Magyarországon. Picivel olcsóbban adják, mint amekkora összeggel tölti fel az accountot (gondolom ez változik az árfolyam függvényében vagy a beszerzés). -
playmore
tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Arra gondolsz ami az NSO tagokak jár mint nemrégiben a Disney Illusion Island? Néhány havonta bedobnak egy ilyet egy hétre. A játék korlátlanul játszható addig tehát ha végig tudod vinni akkor megteheted. Nem tudom van-e valamilyen logika abban, hogy mi kerül be. Nyáron a Monster Hunter Stories 2 volt egy hétig mert kapott egy ingyenes Switch 2 patchet. Az Illusion Island nem tudom, hogy kapott-e bármit is, de élesnek és folyamatosnak tűnt a kép dokkolt módban.
-
Crvsh3R
senior tag
Nálunk elméletileg bárhonnan vásárolt €15 eShop gift card aktiválható az accounton jól gondolom?
Loaded.com-on úgy látom €13.99-ért adják, de azt írja Hungary -re, hogy nem aktiválható. Szeretnék egy dlc-t vásárolni, de megint hibára fut az összes vásárlásom az eShopban, tegnap még tudtam bármivel is venni 3 játékot (sajnos a szokásos eshopos hibaüzenet, azt hittem, hogy NS1 óta javították...
) -
szkutyi
addikt
Szokott lenni olyan hogy valtoztatják az ingyenes játékokat?
Vagy egyszer egyszer bedobnak pár napra egy ingyenes ajánlatot?köszi. -
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Elfogadom a véleményed, engedd meg, hogy nekem is legyen sajátom. Nyugodtan cselekedj legjobb szándékod szerint, én is azt teszem. Nem biztos, hogy a kettő találkozik egymással vagy bárki máséval, de ezért szép a világ.

(Persze vannak a beszélgetésünktől független alapelvek, amikben biztos vagyok, hogy egyetértünk, de ha folytatni akarjuk ezt a témát, menjünk át a Nintendo off topik-ba)
Viszont ami objektív: nem átmásoltam, hanem szűrtem és átgondoltam a tévedések miatt, ahogy te is tanítod.De itt (mármint ebben a topikban) lezárom a chat GPT témát, köszönöm a megértést.
-
Rigormortiis
veterán
-
pzstm
titán

2026-ban

-
Rony949
őstag
A Nine Sols megkapta eddigi legalacsonyabb leárazását eShop-on. Valaki tolta Switch 2-n? Milyen a teljesítménye meg a felbontása? Jól néz ki?
-
pzstm
titán

-
Döglött Róka
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
En is hasznalom, (sot a munkam szerves resze hogy alkalmazzam, kollegakat tanitok a helyes hasznalatara, mivel baromi sokat teved) de ha normalizaljuk az egy az egybe bemasolasat a valaszoknak akkor ennyi erovel atiranyithatjuk a kerdezot egybol oda es bezarhatjuk a topicot.
Mindennek megvan a helye, a ChatGPT szuperoptimista hallucinacioinak szerintem nem a PH! forum a helye.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilhasználat külföldön
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)