- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BIOS frissítés
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
egil2
csendes tag
Azt nézd meg, hogy nincs-e rossz sorrendben összerakva. Nekem Megane 1.9 dTi van, szemre nekem pont rosszul adta ki, hogy hová jön a tömítés. Aztán kitúrtam a szemetesből a papírját és rájöttem, hogy rosszul raktam össze.
Viszont hiába raktam össze jól, ugyan már nem rohannak a buborékok az üzemanyag csőben és viszonylag keményre fel is tudom pumpálni, mégis nehezen indul elsőre nagy hidegben. Ha 100m-t megyek és leállítom, akkor is pöccre indul, de ha ki tud rendesen hűlni, akkor nehezen indul be. Aksit már cseréltem, nem az a baj. Izzítógyertyákból 1-et kellett cserélni, jobb lett de nem tökéletes. Azért mégeccer szétszedem, nekem is ez jár a fejemben:-) -
-
rob210
Topikgazda
válasz
rayoliviero #63892 üzenetére
www.autoalkatreszed.hu
Olcsóbb is mint a filterabc -
rayoliviero
veterán
válasz
rob210 #63891 üzenetére
Az LS946 az nem a magasabb? A kocsi pedig Euro 5, akkor abba nem az alacsonyabb kell?
Már kezdek belezavarodni.
Könnyen lehet, hogy kell bele üzemanyagszűrő is, mert nem lehet tudni mikor volt cserélve.
A corteco tömítőgyűrű nincs a Filterabc weboldalán. Tudtok ajánlani olyan weboldalt, ahol van minden egy helyen?
-
rob210
Topikgazda
válasz
rayoliviero #63888 üzenetére
olajszűrő véleményem szerint ez kell bele.
LS946
Külső átmérő: 76 mm
Csatlakozó menet: M20x1,5
Magasság: 79 mm
A pollen pipa, de drága.
légszűrő (ez a Mann Purflux megfelelője, amúgy az is jó)
A1314
Egy kérdést pedig engedj meg, üzemanyag szűrőt nem kell cserélni?tömítőgyűrű corteco
#407711H -
válasz
rayoliviero #63888 üzenetére
Csavar nem kell, max. egy új alátét.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rob210 #63887 üzenetére
V.9 14-es szám
Akkor ez euro 5Kösz a segítséget.
Az alacsonyabb kell ezek szerint.
Jól választottam ki mindent? Olajleeresztő csavart sajnos nem találok Filterabc-n (gondolom az is kell) . Fékmesternek van elvileg. Csak Fékmesternél Mann filter van olajszűrőből és ha jól tudom a Purflux ajánlottabb, mert az a gyári.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
rayoliviero #63884 üzenetére
Ez euro 5.
-
válasz
rayoliviero #63884 üzenetére
A FAP a DPF franszoáéknál.
Esetleg mérőszalaggal mérd meg, mekkora van bent. -
rayoliviero
veterán
válasz
forceberg #63881 üzenetére
Nem tudok róla, hogy automata start stopos lenne. Gombos indítás és leállítás van, de pirosnál nem áll le, üresbe téve (gondolom erre gondolnak a start stop rendszer alatt).
Purfluxnál egyfajta szűrő van, ahogy nézem.
A típus kiválasztásnál a FAP mit jelent?
rob210: Azt honnan tudom megállapítani, hogy Euro 5 vagy 6? A motorszámból kiderül?
K9KJ836 -
rob210
Topikgazda
válasz
rayoliviero #63878 üzenetére
Azt kell tudni, hogy euro 6 vagy euro 5 ös a kocsi az alapján különböző a mérete a szűrőnek.
(magassága)Az euro 6 os start stoppos.
-
válasz
rayoliviero #63878 üzenetére
Ha nem S-S, akkor Mann W79 kell neked.
A W7032 magasabb, de az elkerülő szelep 1 barnál nyit 2 helyett. -
Nemo1001
aktív tag
válasz
NdrewSunix #63877 üzenetére
helló neked menyit eszik az 1.9-es autód?persze lábtól függ tudom nem sportos vezetésre gondoltam hanem átlagos vezetésre városban vagy városon kivűl.
-
rayoliviero
veterán
Rendelni akarok pár alkatrészt és a Fékmester az alábbit írta az olajszűrőre Renault Megane 3 2011 évj. 1,5 dci 81 KW):
Olajszűrő (Start-stop funkcióval szerelt járművekhez)
• MANN Br. kedv. ár: 2660 Ft/dbOlajszűrő (nem Start-stop funkcióval szerelt járművekhez)
• MANN Br. kedv. ár: 1880 Ft/dbMás helyen nem láttam ilyet, hogy olajszűrőből van kétféle. Tudtommal 2011-es Megane 3 dci-ben nincs is start stop rendszer. Miért írhatták akkor ezt?
A Filterabc-t néztem még, de ott nem találok olajleeresztő csavart.
-
NdrewSunix
őstag
Sziasztok!
Újabb dolgot észleltem az autómnál. (Scenic 2, 1.9 dci)
Az elektromos kézifék behúzása során egy hangosabb, kattanó hangot lehet hallani.
Azaz hallható ahogy behúzza majd a végén egy nagyobb kattanás.
Valaki tapasztalt már ilyet vagy esetleg van elképzelése mi lehet ez?
Viszem szervizbe a műszaki miatt majd a hónapban, remélem addig kibírja még.Ndrew
-
BigBlackDog
veterán
válasz
sonny007 #63874 üzenetére
4. A váltóbox műanyagát én leoldottam és hátrahúztam. Ehhez kivettem a hamutartót, ami alatt volt egy csavar, illetve a burkolat végén kellett két még csavart kitekernem, ha jól rémlik. Ezután elől, a lábtérnél kellet kicsit kifelé húznom, hogy kipattanjon a rögzítés. Így már mozgott és alulról ki tudtam nyomni a központi zár kapcsolóját, amiről lehúztam a csatlakozást. Talán még a szivargyújtót és a vészindex kapcsolót is le kellett húznom és ezután már hátra tudtam húzni eléggé.
Ha a fűtéspanelnek kioldottad a két csavarját, akkor emlékeim szerint felfelé nyomva kipattan a helyéről, majd hátrafelé alul ki tudod buktatni (ehhez kell hátrébb húzni a váltóbox burkolatát). Ha kint van, akkor a hátoldalán már látod az izzók foglalatát. Én egy hegyesebb fogóval óvatosan kicsavartam ezeket és ment mindkettőbe az új izzó.
-
sonny007
tag
Sziasztok! Összeszedtem pár kérdést amire aki tud kérem válaszoljon, segítsen
A termékeket az interneten szeretném beszerezni (akár új, vagy jó állapotú bontott is érdekel.)Az autó típusa: Renault Thalia 1.4 16V (2001)
1: Utastéri belső lámpát merre tudnék vásárolni, komplett foglalattal kellene.
2: Az üzemanyag szűrő cseréjéhez a tankból le kell engedni az üzemanyagot vagy nem?
3: Hátul a középső biztonsági öv sajnos nem jó se a bal oldali, se a jobb így aki középen ülne nem tudja bekötni magát. Tehát oda érdekelne az övek.
4: A rádió alatti konzol ahol a fűtés állítási lehetőségek találhatóak sajnos a háttér világítása nem jó. Alul 2db torx csavar fogta ki is tekertem de sajnos nem bírtam a konzolt így se kiszedni, hogy égőt tudjak cserélni. Ezzel kapcsolatban tanácsot szeretnék kérni, hogy lehet onnan "kibogarászni" a konzolt az égő cseréhez.
5: A szervokormány folyadékját miként lehet lecserélni? Merre találok leengedőt (ha van). Ha nincs akkor hogyan tudnám lecserélni?!Köszönöm szépen mindenkinek a segítő készségét. Az évben az első posztom, úgyhogy BUÉK minden kedves Renault tulajdonosnak és hosszú probléma mentes km-ert kívánok
-
rob210
Topikgazda
Egy 25 torx kulcs, kiveszed a középső csavart.
Hosszú aztán az egész fedél lejön.
Persze miután a vezetékeket a gyorscsatival leoldottad.
Ha a kezedben a fedél látni fogod, hogy a csészében benne van-e a tömítés.
Szerintem az lesz a baj, hogy kihagyták, vagy nem cserélték le. -
Newlachka
őstag
tudna valaki dobni egy biztosíték tábla leírást, vagy hogy melyikhez tartozik a belső világítás biztosítéka?
-
Newlachka
őstag
-
Newlachka
őstag
srácok, mennyire macerás kivezetékelni a belső tér világítását?
bizti tábla át lett nyálazva,minden oké,de egy deka beltér világítás nincs.
Annyit tudunk,hogy az ajtókárpitok ki lettek sötétre cserélve,benéztünk egy mögé és nincs ajtóvilágítás kábel.
Tavasszal szét lesz szedve,de vajon hol lehet a kábel?Mennyi lenne a költsége kb?
Csomiban van világítás,csak az ajtókban,és a felső világítás nincs.
Rob mester? -
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
F9Q710 98 Le Motor
Milyen robbantott ábrát szeretnél?
Az egy csésze egy fedél egy leszorító csavar és egy O gyűrű amit a szűrőbetéttel együtt cserélni kell.
A csere után pedig nyomatékra meghúzni.
Két lehetőség van, vagy túl lett húzva és megrepedt vagy eldeformálódott, vagy nem lett eléggé meghúzva. -
Plero
aktív tag
B.Ú.É.K.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Laguna 1 Ph2 2000 évi 1.9dTi. A kézi üzemanyag szivattyút üzemeltetve nem keményedik fel és a gázolajszűrő házon felül , oldalt szivárog a gázolaj. Erre azért van szükség , mert reggel a -10 fokban nehezen indul. Amikor már beindul akkor már napközben nincs szükség rá, mert pöcre indul.
Jó lenne látni a gázolajszűrő házról egy robbantott ábrát. Tud nekem valaki segíteni? -
rob210
Topikgazda
Szakszervíz és alapjárat beállítás egy 16 szelepes clion ez most újévi tréfa.
Ha nem az akkor ne vidd szakszervízbe, mert nem értesz hozzá és nagyon drága lesz!
Diagra kell tenni azonnal kiderül mi a baja.
Kontakthibától kezdve bármi lehet, de mindenképpen valamilyen elektromos nyűge van. Filléres dolgok. -
rwin5
őstag
Üdv!
Kis 2002-es benzines 1.6 cliommal volna megint bajom. Ebben évben extra keveset használt. 1 hete elő vettem újra a garázsból, megjárattam rendesen, kicsit tapostam is neki, szép hang, nem rángatott, jól gyorsult. Rá pár napra ismét elővettem, akkor egy hosszabb utat mentem vele viszonylag egyenletes tempóban. Pár napja újból, mikor tolattam ki a garázsból, tolatás közben lefulladt. Mondom biztos nem adtam neki elég gázt, mert mindig elég kicsivel szoktam indulni.
Aztán a hibajelenség: Alapjárat ment rendesen, adtam rá egy nagyobb gázt, 2-3 ezerig (üresben) és mikor visszaesett alapjáratra, alapjárat alá esik és lefulladt. Ezt kb 2-3x eljátszottuk. Utána akartam volna telefonnal lekamerázni nektek, de nem jött össze, viszont tolatás közben megint lefulladt, így nem mertem vele elmenni otthonról - ünnepek alatt nem volt kedvem a vontatós storyhoz.
Mi lehet a hiba? Vigyem szakszervizbe? Ezt tanácsolták, hogy lehet rakoncátlankodik az alapjárat és akkor ott beállítják. Kuplung csere idén volt.
-
rob210
Topikgazda
B.u.é.k. mindenkinek.
-
-
-
válasz
gixxergabi #63841 üzenetére
A korrekt kiolvasás nélkül minden csak találgatás, mégis sokan szoktak jönni, hogy a gömbből jósoljunk
Látom, már az ELM is előkerült, ami alapján szokott jönni egy EGR csere, de a hiba továbbra is marad.
-
Josi
aktív tag
válasz
diablo1984 #63837 üzenetére
Köszi, a hibakiirásokat tudom.
Csak az autó 30 km-re van tőlem.
Délután megpróbálkozok egy ELM327 hibakiolvasással.
Akkor talán előbbre leszünk. -
Josi
aktív tag
A kocsi adatai: 2016 évi 1.5 dci 110Le.
-
Cyborg
őstag
válasz
rob210 #63822 üzenetére
Szétszedtem mégegyszer, visszatekertem a munkahengereket teljesen kb., összeraktam újra, majd először a lábfékkel keményítettem fel a féket, meghogy beálljon minden, és pár fékezés után használtam a kéziféket. Jobb lett sokkal, nem kattan 10et, sokkal hatásosabb is lett, de farolni nem lehet vele, nem fogja meg annyira menet közben. Fog ez változni, kell ennek is egy kis idő, ha minden összekopott, várható javulás?
Elrontottam valamit, mi a véleményed a korábbi eszmefuttatásomról?Köszi előre is!
-
T_bee
aktív tag
Sziasztok,
Üzemanyagszűrőt cserélnék egy 1.5 dci scenic 2-n.
Vízérzékelőset rendeltem bele, de úgy látom hogy ami volt benne az nem vízérzékelős, úgyhogy nem tudom, hogy a vízérzékelő csatlakozóba mit kéne bekötni.
Tud esetleg valaki egy ábrával/képpel segíteni, hogy hogy kéne bekötni? Vagy egyszerűbb ha veszek bele inkább egy vízérzékelő nélkülit?Köszi
-
feco6512
tag
Sziaztok esetleg tudja valaki a 2014ben gyártott 2.0DCI motorok még a Nissan által tervezett motorok?mennyire megbizhatok ezek?
-
Sziasztok, adott egy 2003-as Renault Thalia LB0BC5. Azt vettem észre, hogy a km óra és a sima óra picit villog. Tehát nem alszik ki teljesen, csak a teljes és fél fényerő között váltakozik. Nem látok benne rendszert, mert van, hogy épp elég jól rákezd, mondjuk másodpercenként 1-2-szer, van hogy néhány percig jó. A többi lámpával nincs gond, kocsin sem vettem észre semmi különöset. Ilyet már látott valaki?
-
Cyborg
őstag
válasz
rob210 #63822 üzenetére
Igazából csak az a gond, hogy nem vagyok autószerelő, nincs rutinom benne, hogy mire figyeljek:-) Közben meg is csináltam a cserét, de el is basztam:-) Konkrétan nem tudom mi lehet a gond, de a kézifék az nagyon magasan fog, és nem is inkább fog, csak lassít. Sejtésem szerint azt rontottam el, hogy nem tekertem vissza a munkahengert teljesen alaphelyzetbe, hanem csak addig, hogy alá férjen az új tárcsa, meg a betét. Asszem ez önbeállós kézifék, és
így viszont nem a nulláról állt be, legalább is gondolom én 😀...közben meg eleredt az eső
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Valaki, aki jártas a hátsó fék tárcsa, és betét cserében Laguna 1-en, tudna rám szánni egy 3 perces telefonbeszélgetést?
Tudom vasárnap van, ígérem rövid leszek, de sajnos muszáj ma megcsinálnom, de szeretnék kérdezni egy-két dolgot mindenképp.Előre is hálás köszönet!
-
mdav88
aktív tag
Tegnap a scenic 2ben sotet kijelzo fogadott, kivettem a biztositekot, jo volt, de azert kicsereltem. Mukodott, de a radio resz sotet maradt. A radio kapcsolt, de nyilvan a kodot igy nem lehetett bevinni. Visszacsereltem az eredeti biztit, ezzel is mukodott.
Hazaerve levettem a sarut az akksirol hatha, de nem segitett. Atmozgattam mindket biztositektablat, es kabeleket s lam, visszajott az elok soraba.
Nem tudom, hogy van e osszefugges kozte. Mivel lehetne ezt veglegesen fixalni, vagy hol keressem a hibat? -
Benir8
senior tag
válasz
BigBlackDog #63817 üzenetére
Vagy a gyári könyvben is bele van írva.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
rayoliviero #63816 üzenetére
Elvileg kell lennie egy matricának vagy a bal oldali B oszlop aljában, vagy a tanksapkaajtón (vagy valahol), amin írják az ajánlott guminyomást. Én arra állítanám be a hideg gumi nyomását. De tippre azt a 2.1 bart nem mondanám rossznak.
-
Xantomas
őstag
válasz
rayoliviero #63811 üzenetére
Ha sokat mész vele egyhuzamban, végig meleg motorral, terhelés alatt, akkor használd ki, tankold meg prémium gázolajjal, had tisztuljon át az egész üzemanyagellátási kör. Ártani nem ártasz vele, de csodát sem kell tőle várni.
Viszont, ha az osztrákokhoz mész, tankolj inkább ott hagyományos gázolajat. Abban már benne van a helyi viszonyoknak megfelelő dermedésgátló, jobban fel van készítve a komolyabb mínuszokra. -
Gombinyó
őstag
válasz
rayoliviero #63811 üzenetére
Érdemes és nem csak most, hanem úgy általában. Míg dízellel jártam minden puruttya tank közé beiktattam egy prémiumot.
-
rayoliviero
veterán
A napokban 1000 km-t fogok menni az autóval (1,5 dci) hegyes vidéken. Érdemes prémium Omv dieselt tankolnom vagy tankoljam a simát? A Shell, Mol, Omv hármasból nekem az Omv jött be a legjobban. De abban bizonytalan vagyok, hogy a prémium Omv-nek van-e értelme a simához képest.
-
polonic
félisten
Reggelre jól be voltak fagyva az ajtók.
Kaptak is megint glicerines kezelést a gumikéderek. -
Assh0le
csendes tag
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék kérni. Le szándékozom cserélni 2000-es évjáratú CLIOmban a fagyállót (K4J 712), azonban némileg tanácstalan vagyok. Mindenképpen a Renault Type D minősítéssel rendelkezőt vegyek bele (pl: FEBI 26581), vagy megteszi bármilyen G12+ is?
-
rayoliviero
veterán
válasz
BigBlackDog #63806 üzenetére
-
BigBlackDog
veterán
válasz
rayoliviero #63803 üzenetére
Esetleg még nézz szét itt. Viszonylag nagy a választék.
-
rob210
Topikgazda
válasz
rayoliviero #63803 üzenetére
Www.homasita.hu[link]
-
Predator2
addikt
válasz
rayoliviero #63801 üzenetére
Próbáld meg a Google képkeresővel rákeresni. Nemrég pótolni kellett nekem is, és mintha láttam volna ilyet is.
-
rayoliviero
veterán
válasz
molnarpeter #63800 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest