- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Xantomas #88658 üzenetére
Nem nagyon szoktam kapufába futni élőben, max akkor, amikor előre tudom, hogy kapufa, mégis megnézem, mert reménykedem…
Leírom a módszerem:
1. Csak magánszemélyes hirdetéseket lát a szemem.
2. Viszonylag értelmes, lehetőség szerint amatőr képek legyenek (kiszűrve a neppereket). Továbbá évszaknak megfelelő növényzet legyen a háttérben. Pl. februárban gyanús az olyan hirdetés, ahol a képeken a háttérben lombhullató fák full zöldben pompáznak. Nagy eséllyel nem tudja eladni, mert élőben egy gané a verda (vagy a gazdája).
3. Az autónak lehetőség szerint legyen értelmes leírása, kevés helyesírási hibával, vagy anélkül. Ebből már elő tudod szűrni, hogy az eladó mennyire igényes. Ha igénytelen, akkor nagy eséllyel az autója is.
4. Telefonos hívásnál beszéltetni kell az eladót, akár hülye kérdéseket is bedobva. Én ezzel jól tudok szűrni, de ez azért van, mert elég sok embert interjúztattam már. A kamugépek hamar lebuknak. Ennél a résznél nagyon sok plusz infót tudnak még adni, ami nem szerepel a hirdetésben, de fontos lehet a továbbiakban. -
mycso
Topikgazda
válasz
Xantomas #88648 üzenetére
A lagunát én is hirdetem egy ideje, vannak nekem is autóvásárlós szorijaim. Ehhez hozzá kell edződni.
Most ezzel szemezek: [link] csak ugye előtte a lagunának mennie kell, mert 3 autóra nagyon nincs szükségem (valójában kettőre sem...) .
Viszont a megane 2 kabrió, már nagyon régóta be van csípődve nálam, kell egy olyan. -
Somatom
veterán
-
krono.
tag
válasz
Xantomas #88085 üzenetére
Pedig ez egyébként érdekesen hangzik, kár hogy maga a tuner list egy szűk rétegét fedi le az autóknak.
Az M2 (és Clio 2) felhasználóbázisának minősége sajnos valóban erőteljesen romlik, mióta elérte az értékük a minimumot, én is el-elborzadok a különböző facebook csoportokban milyen posztokat látok. Nekem szerencsére mindkettő RS, abban a csoportban pedig a tulajbázis igényesnek mondható.Közben egy facebook csoportban feljött a téma, és egy ember esküszik az általam linkelt példányra, úgyhogy valószinűleg tenni fogok vele egy próbát.
+1 bónuszkérdésem van hozzád: nem érdekelne esetleg egy nixie óra projekt? Még tavaly nekiestem, mondván majd azon megtanulok jól forrasztani, meg pár elektronikai apróság rámragad, az tuti jó lesz. Nulláról, mert kitet venni nem izgalmas. Azóta sajnos egyszerűsítettem a megvalósításon (értsd: balta módszer, esp32 kapott IO extendert, és azokra kötöm a nixie vezérlő chipeket), de el is akadtam vele, úgyhogy egy ideje csak porosodik a breadboard félig összerakva. Amúgymeg szeretném már fadobozba rakni, meg forrasztgatni, szóval örülnék, ha összeállna. Sört/csokit/végtelen tiszteletet, vagy hasonló kaliberű fizetséget tudok ajánlani a segítségért.
-
mycso
Topikgazda
válasz
Xantomas #88083 üzenetére
Oh, b@sszus, már emlékszem, ezt régebben itt tárgyaltuk is veled.
Igen a tuner list-es a jelenlegi formájában zsákucca.
És az általam fentebb berakott kép hiányos (sajnos csak ez van meg), de be is vannak rajta csillagozva a digitális jelek, csak lemaradt a magyarázat.
-
rob210
Topikgazda
válasz
Xantomas #88014 üzenetére
Egyező cikkszámot hoz nekem is.
Kaufferban meg van is. -
t.imi
addikt
-
-
MC Pite
veterán
válasz
Xantomas #87698 üzenetére
Innen lehet tudni ki az aki bringás; a többiek nem tudnak bringát autóba tenni. Múltkor rákerestem a Model Y-ra, amibe be tudnék tenni kb 8 bringát, 99%ban az... emberek egymásra basszák a két bringát fektetve.
Néztem sokáig Picassohoz ilyen tartót, aztán sose vettem meg/építettem meg.
Egyik mindig kormánnyal fölül, másik kormánnyal alul, spaniferrel hozzáhúztam finoman az ülés hurokjához oszt cső. -
MC Pite
veterán
válasz
Xantomas #87694 üzenetére
Csaknem egy
Wind hülye vagyok az 2 ülésesMegane CC?
Nem überelés, de nyáron letekertem páromék után, és mivel k...tt kánikula volt, hazafelé már annyira nem hiányzott a tekerés, úgyhogy a gyerekülés és cuccaik (plusz némi termény) mellé beraktam a bringát is, és hazafelé még ikeáztunk is egy nagy szatyornyit, meg persze némi Aldizás is volt a 208al.
Oké, kerekeket ki kelllett kapnom és a boltolások miatt azért egy darabig legóznom kellett; a Meganeal egy egyszerűbb lett volna -
sesomaru1989
aktív tag
válasz
Xantomas #87435 üzenetére
2004-es K4m motorrral. Sztem ez a PH1- lesz, de javíts ki ha tévedek.
Leírásokat találtam, hogy van aki a szivargyújtó kábeléről szedi le a feszültséget... de azt nem nagyon szeretném, mert így is nekem USB kimenet van a szivargyújtó helyén, a kamerának töltőnek, ha még arra rá rakok egy ülés fűtést, akkor valamitől elfogom venni az áramot -.-
Én arra gondoltam, és ez a nem szofisztikáltabb megoldás, hogy berakok még egy szivargyújtó csatlakozót, csak a kérdés hogy meg mint? -
válasz
Xantomas #86917 üzenetére
Na ezért örök igazság, ha extra adalékolást akarsz, akkor tankolj prémiumot. Csak hát ugye már nem 30Ft a felára... A VIF-et én elengedtem, tisztítókúrának az OMV MM vált be. (anélkül, hogy a motorba belenéztem volna)
Nekem a szétvágott ~50 ezret futott szűrőben semmi trutyi nem volt. -
-
angyalpc2
aktív tag
válasz
Xantomas #86908 üzenetére
Olyan mintha fényesen csillogna az alján.
már megfigyeltem, hogy egész más a motorhang is 95 és 100-as benzi nesetén
95-el búgó hangosabb, mélyebbre kell nyomi a gázpedált is, pedig uygan az az útszakasz naponta.
Most hogy a mol felszabadította a készleteket augusztus végétől...hát az is csak "hasonlít" a benzinre. -
angyalpc2
aktív tag
válasz
Xantomas #86712 üzenetére
Áhh, nem tudom már követni melyik tce, sce abcdefgh a szar motor, melyik nem, milyen évjáratig kell tőle fosni, vagy nem.
Ha elkezdem összeszedni, Robi, korrigálod, beteszed az első hsz-be vagy mivel az erősen szubjektív, és üzletromboló, sosem történhet meg?Nah ez engem is különösen érdekelne, esetleg valami igen expert bennfentes akár motorroszámra/alvázszámra levetítve.
Mert hogy az 1.2 TCE is valamit változtattak 2018-tól és állítólag nem annyira láncbajos
De sehol semmi extra infót nem találok.
Esetleg visszahívási akciók ... -
Somatom
veterán
válasz
Xantomas #86718 üzenetére
Bárkinek lehetnek jó érvei. Volt olyan Espace, ami talán jobb vétel lett volna, mint a mostani, de nem vettem meg, mert nem volt tetőablak. Volt némi csodálkozás, de aztán megértette, hogy az miért fontos. Csak annyit mondott, hogy perverz disznó vagyok, de azért mosolygott.
-
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Xantomas #86619 üzenetére
Elméletileg így van:
- kikapcsolod a rádiót
- a 2-es és 5-ös gombot egyszerre nyomd be, és tartsd benyomva, majd kapcsold be a készüléket
- gombokat elengedheted, várj 2 percet, amíg bekéri a kódot
- írd be a kódot
- először a kontinens választás, ezt hosszú enterrel validáld
- ezután számok jelentik a típust:
0: Off (azaz nem változtat semmit)
2: Clio (vagy hasonló)
3: Megane (vagy hasonló)
4: Laguna (vagy hasonló)
5: Safrane (vagy hasonló)
- hosszú enterrel validáld
- ezután a hátsó hangszóró on/off beállítás
- rövid enter, és végeztél -
lsebestyen
addikt
válasz
Xantomas #86569 üzenetére
Te is tudod mire gondoltam. Nezz meg egy kilencvenes evekbeli auton a vezetekeket aztan egy 2005-2010 kozottin. Nyilvan tisztaban vagyok vele h a gyartonak nem erdeke hogy a vezetek jo legyen 15 ev mulva is, de hany ev is a magyar flotta atlageletkora?
nem a vevo reszerol ez az igeny, hanem a gyarto nem fog kidobni az ablakon penzt azzal, hogy jobb vezetekezes legyen, mivel a silanyabb is kibir annyit amennyit reszukrol kell. -
diablo1984
veterán
válasz
Xantomas #86488 üzenetére
maximálisan megértelek, nekem kicsit alacsonyabb a büzsé, indult úgy, hogy az én autóm(ford focus) helyett veszek valamit(mondjuk fiatalabb fucust, de pokoli ára van) és a feleségem megkapja az enyémet az öregecske opelja helyett(18éves h astra), de már ott tartok, hogy azt a pénzmagot inkább az asszony autója cseréjére is rászánnám és az enyém maradna, mert kombit nem turbós motorral 120e km-es futás alatt úgy hogy 10 évnél nem idősebb, 3-4 millás ársávban lehetetlen venni, hacsak a logan szintjére nem süllyedek le, de ott még mindig valami savas izé böffen fel bennem, ha annak a beltér minőségét meglátom, így az esélytelen....
Gondolkoztam Focus mk3-ban, renault megane mk3-ban, mk4-ben(sokat futott cégautó), fiat tipoban, hyundai i30/kia ceed-ekben, de ha a keresőbe be is esik egy ígéretes példány(főleg a kia/hyundai vonalon), azt is hamar elviszik, vagy egy trágyadomb kivikszolva, fél autó újrafújva(és mielőtt elindulok, kérdezem a neppert, hogy volt-e javítva-természetesen nem) és már unok 400km-eket szaladgálni szarokért.
Most ott tartok, hogy a feleségemnek néztünk j astrát 5 ajtósban, de azt az leszavazta a h után, mert formailag előrelépés, de hely ügyileg csalódás, mk3-as megane tetszene neki, de abból nem igazán van őszinte példány, most ott tartok, hogy hétfőn megyünk a balatonhoz nyaralni és Nagykanizsán egy fiat 500L-et nézünk meg, mert abba lett most szerelmes.
Szóval át tudok én érezni minden használt autó kereső nyűgöt, én is már vagy 2 hónapja folyamatosan bújom a hirdetéseket, már nagyon unom, szeretném a kis megtakarításomat jó járgányba fektetni,de bizonytalan vagyok, már lassan lemondok róla és marad mindkét verda és hajtja az asszony a 18 éves verdáját 300e km-en túl is(különösebb gondja nincs, bár az utóbbi időben kb minden ki lett cserélve rajta egy vagyonért)...
Szóval én is ott vagyok kb minden illetékes csoportban és kérdezek, hogy melyiknek mi a buktatója, mennyire lehet lyukra futni, de nem haladok előre.... -
rob210
Topikgazda
válasz
Xantomas #86241 üzenetére
Odaírtam, hogy elfogult vagyok.
De szerintem nagyon gondold meg.
Szakmailag erősen kifogásolható megoldások vannak benne. Ha akarod kivesézhetjük.
Többek között a felfüggesztése se a legpraktikusabban kivitelezett. A klímája egy csuda. Na mindegy nem beszéllek le róla. Ha tetszik tetszik. Csak ne legyen drágább a leves (fenntartás) mint a hús (megvétel).
-
polonic
félisten
-
rob210
Topikgazda
válasz
Xantomas #86236 üzenetére
Inkább egymást szeretnétek, mint azt az olsz szart.
De hát ti tudjátok.
Nekkem meg nagyon sarkos a véleményem, elfogadom, ha másnak bejön, én irtózom az 500as sorozat mindegyik példányától.
Kollégámnak az abarth van a hangja csodás, a menetteljesítmény mosolyt csal az arcodra, de nekem nem lenne kedvem minden nap becipőkanalazni magam, abba a kis szappantartóba.
Tudom tudom, az 500asból sok verzió van hízlalt is, de az meg ormótlan és már nem is 500as.
Mindegy ez nem az én gondom -
rob210
Topikgazda
válasz
Xantomas #86231 üzenetére
Hát ez elég összetett dolog.
Én nekem eneosról nincs tapasztalatom.
Elfet meg motult használok.
ha szivárog valahol az olaj akkor ott olajköd van, abba beletapad a por és kész az olajsár, de ezt neked nem kell magyarázni.
Viszont az intercoolert megnézted?
Annak az olajtartalmából ugyanis nagyon sokmindenre lehet következtetni.
Illetve azt, hogy a turbó nem lóg, azt, hogy állapítottad meg?
Mert terhelésen magas fordulaton, ha ereszti az olajat akkor az a coolerben köt ki.
De őszinte leszek, ha 10ezer alatt 1 liter olajjal elvan akkor én nem piszkálnám örülnék neki.
-
rob210
Topikgazda
válasz
Xantomas #85863 üzenetére
Csütörtökön veszem át.
Dúrván alkudtam belőle, mert van hibája.
Így is 1.35 volt az ára.
Van egy kis olajszivárgás a szelepfedélnél amit vezcserekor úgy is megszüntetek, van egy felújítandó generátora, amit megoldok.
Egy jobb hátsó ajtóhatároló hiba.
De a motor turbó száraz, szépen csendben megy, futómű rendben és nem rohad pedig német volt, de végig garázsos.
1.2 101le 2012 évjárat. 980kg kaszni.
Téli nyári kerekek amik pont egy szezont futnak még el valakinél, mert én teszem fel a megane alól az alu 4évszak kombót ;)
Digit klíma, abs, asr, esp, tempomat, eső szenzor, 6 légzsák. -
Revesz
aktív tag
válasz
Xantomas #85662 üzenetére
Inkább maradok az érelmeszesedésnél, abból hirtelen nem lesz baj
. Amúgy fél alatt kb. sose volt a tank, de prémium üzemanyagot csak nálam látott az biztos :/. A gázolajszűrő 30.000 kilóméterenként van/volt cserélve a legjobb minőségre. Ezen érdemes lenne változtatni? Őszintén megmondva nem nagyon szeretnék.
-
rob210
Topikgazda
válasz
Xantomas #85637 üzenetére
A fület lemezből szoktam hajlítani és szegecseléssel rögzítem.
Az olajfogóra meg semmi szükség, ha nem ereszt
Viccet félretéve lehet kapni hőáló hanggátló textilt abból lehet pótolni.
Mindenképpen hőálló anyagnak kell lennie.!!!A szimering azért kopott el, mert a csapágy lógott.
ha a mozgás nem forgó, hanem excentrikus azonnal oda lesz a szimering.
A csapágy meg olyankor tud megforogni, ha megszorul. -
rob210
Topikgazda
-
domper2015
senior tag
válasz
Xantomas #85568 üzenetére
Ezt sokkal okosabb emberek se látják át teljesen, én egy pici pont vagyok.
A gyártási pólusok szépen eltolódtak. Kína, India lett a kiszolgáló háttér, de ott belső piac és az életszínvonal elmozdult egy kissé.
Emlékszem, hogy tàvol-keleten gyàrakat zártak be hónapokra és ott nem sikerült utolérni magukat. Gépiparban ezt tapasztalom.Sör mellett még szoktunk világot megváltani a haverokkal , ideje időpontot egyeztetni velük. Hátha. ( remélem 🍻 még lesz a bázison)
-
domper2015
senior tag
válasz
Xantomas #85563 üzenetére
A Covid idején nem volt kereslet, azután hirtelen elfogytak a chipek, most nincsenek új autók. Számomra mesterségesen gerjesztett folyamatnak tűnik, csak a palackból kiszabadult szellem és jelenleg nem látszik a folyamat vége.
Más területen is ugyanez az helyzet, szivattyúkat és kompresszorokat 5 - 8 hónapra szállítanak, szinte havonta árat emelnek a beszállítók..... -
roli1979
csendes tag
válasz
Xantomas #85482 üzenetére
Értem, köszi. De szerintem az a gubanc, hogy a 2 hátsó szenzorra olyan kódot írt, amiről a kocsinak fogalma sincs... ezért nem látja. A régi szenzorok kódja rajta van a régi szenzorokon? Úgy értem, hogy ha a müszere nem olvassa azt a kettőt, akkor a szenzoron fel van tüntetve? Illetve, amikre rossz kódot írt, azokra lehet újra írni kódot?
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Xantomas #85473 üzenetére
"vásárlók könyvébe beleírtam, bár valsz a kutya sem fogja nézni"
Panaszkönyv? Elvileg az egyik példánnyal (indigós) kell neked elbattyogni vhova (fogyasztóvédelem?) és bejelenteni is, hogy legyen vmi, különben tényleg csak beleírtál...
Áhh... itt is van -
roli1979
csendes tag
válasz
Xantomas #85472 üzenetére
Értem mit mondasz. Én csak elvittem az autót a gumishoz, hogy van 4 csupasz felnim, kéne rá nyári gumi, plusz 4 új szenzor bele. Úgy gondoltam, h ami működni is fog.. Azt hogy ő honnan vette, nem tudom. Nem is izgat. De elvàrtam, hogy jó legyen...Persze felszámolt mindent. Már csak az a kérdés, hogy a 2 szenzort amit nem làt az autó, újra lehet-e programozni..
-
rob210
Topikgazda
-
flymi
addikt
válasz
Xantomas #85242 üzenetére
Az off autóhoz is hozzájuk vittem a téli acélfelniket és két év után is tökéletes mind a négy darab.
Szoktam látni náluk kész műveket is, szépen dolgoznak. Akiket eddig megkérdeztem mindenki jó véleménnyel van a műhelyről (autószerelők, karosszériások és kereskedők is).#85237) Jimmy8: Lehet csak nem volt szerencséd. Kétszer eljátszottam én is azt, h itthon lecsiszoltam, flakonból lefújtam, de egy év után rondább lett, mint volt. Hiába, nincs ipari technika a hátsó kertben.
Viszont tudok "szakit" aki nagyra tartja a tudományát de két fillért nem ér a munkája. Elbacta a "polírozásával" a fényezést, meg az egyik sárvédőmet ugyan letüsszentette, de már az első mosás után az élen lejött a festékréteg és azóta is csak kopik.
-
rob210
Topikgazda
válasz
Xantomas #85230 üzenetére
Nem ez konkrétan a magyar szervízek csodálatos hozzáállásának köszönhető összesült fékpor, amit konkrétan le kellett vésnem. Úgy megszorult a betét, hogy ki kellett feszegetni a helyéről. Semmit nem fékezett.
Egyszerű a képlet, gyorsan cseréljünk betétet , hagy menjen.
Ezért csodálkozik mindenki amikor azt mondom, hogy a fékcsere megvárható, de 4 óra kb.
Neki azt mondták csak betétet kell cserélni 30 perc.
Na ilyenkor szokott az lenni, hogy akkor vidd oda, aztán majd elhozod hozzám
Tragédia miket látok, mennyire a pénzről szól minden.
A munka meg le van sz@rva.
De ez sajnos mindenre igaz. -
-
válasz
Xantomas #84717 üzenetére
Már tavaly télen is megtapasztaltam, hogy azért a LED-nél észnél kell lenni!
Sok hő ennél sem jut belülre[link]
+ kívülről sem fogja a LED leolvasztani at akár menet közben rámenő fagyos latyakot.
Valahol olvastam olyat, hogy érdemes valami síkosítóval bekenni emiatt a lámpatesteket -
t.imi
addikt
válasz
Xantomas #84681 üzenetére
Társaság fiktív, ország lakossága valós.
Jó a meglátásod, nagyban hasonlóan működik.
Választott vezetők úgy gondolják, ők minden felett állnak, senkinek sem tartoznak elszámolással.
Ezt nagyban elő is segítjük.
Sikerült majd teljesen kiírtani itthon az önérzetet, összetartást az emberekből. Eredményt lásd mindennapokban, bár ez már a hozadéka a 1xx éves elképzelésnek a magyarsággal szemben.
Állam feladata - lenne - a multik féken tartása.
Filmben volt jó monológ. Nincs bal és nincs jobb oldal, csak akik bent vannak, és akik kívül.
Nem offolom szét a topikot, hely is kevés, mikor a mindennél fontosabb rapszodikusan változó fogyasztás problémám élvez prioritást -
válasz
Xantomas #84664 üzenetére
A lokális megoldásoknak van egy hatalmas problematikája: "ha nem tudom, nem fáj!" azaz az átlag pont lexarja a füstöt, ha az a füst máshol keletkezik.
A jelenlegi közlekedésben két zöld út van: a le nem gyártott autó, vagy a meg nem tett kilométer. A többi csak a pénz mellébeszélése...Robi pár oldalról rávilágított, de az a lista is kb. sajnos a végtelenségig bővíthető.
-
rob210
Topikgazda
válasz
Xantomas #84664 üzenetére
Hát akkor , ha már így belemerültünk legyen.
Mivel én is annak a híve vagyok, hogy legyen a gyerekeinknek mit enni, inni, belélegezni, magyarán egy oldalon állunk. Feltenném a kérdést. Biztos az autózással van a legnagyobb baj? Értem én, hogy büdös meg beszívod, de akkor mindenki járjon biciklivel? (Szeretek biciklizni, szoktam is) Nem fog!
Valamint ha van alternatívája az autózásnak, magyarán luxusként sorolható fel, akkor rendben. De egy 97ben gyártott ikarusra nem ülök fel, mint környezetkímélő megoldás! Mert az nem az. Ha olyan lenne a tömegközlekedés mint Japánban, Máltán, etc.etc. akkor szó nélkül letenném én is az autót. De tegyünk rendet a fejekben, a környezetvédelemnek is vannak ésszerű határai. Ha nekem 20 perc a munkahelyemre kocsival bemenni, tömegközlekedve meg 1:43perc, akkor rohadjon meg a tömegközlekedés és pont!
Mellesleg, amíg sokemeletes luxushajók okádják a füstöt és pakurát a tengerekbe, levegőbe, addig miről beszélünk? Az pedig csak és kizárólag arról szól, hogy pénzem van sz@rok mindenre. Vagy tévedek?
Abba hogy milyen gyárak, hogyan működnek meg még bele se mentünk.
Mondom a te oldaladon vagyok, de nem az autózást látom a fő problémának a bolygó elpusztításának folyamatában!
Mellesleg a villanyautó is műanyagból van, ami műanyag az pedig nem környezetbarát, akármilyen műanyag is legyen.
No ennyi az észrevételem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest