- Fujifilm X
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ric4m0nd
aktív tag
Összeállítottam egy vasárnap délutáni mitx rendszert az újonnan felfedezett Fractal Design Node304-es házba. A végeredmény eltér majd ettől, mert Haswell lesz benne. Referenciaként jó, ha majd jönnek az új alkatrészek cserélem a konfigurátorban. Addig is barátkozok az árral.
Alaplap ASROCK H77M-ITX
Processzor INTEL Core i7-3770S 3.10GHz 1155
Memória KINGSTON 8GB HyperX XMP LoVo DDR3 1600MHz CL9 KIT
Haz FRACTAL DESIGN Node 304
Tapegység SHARKOON WPM power supply series 500W
Monitor ASUS PB278Q
Huto SCYTHE Ninja 3 Rev. BMacho Rev.A (140mm fan) most nincs raktáron, de ez a cél. Ha nem fér bele, akkor Macho120 vagy a fenti SCYTHE.
RAM-nak mindenféleképpen LoVo (1.35V) típust szeretnék. Lehet, hogy ennek a 16GB-os változatát, bár nem tudom van-e értelme. Tapasztalatom szerint a 8GB is bőven elég sokféle feladatra. BOINC kutatásra fogom használni és időnként AAA játékok futnak majd rajta, ha később dVGA-t is mellé rakok.
CPU-ból Intel i7-4770R típus választom 65Watt fogyasztással. Tuning nem lesz.
HÁZ fix!
Évek óta kerestem ilyen paraméterekkel és érthetetlen, hogy csak most találtam rá.
TÁP: Ha kapható lenne a több helyen (ill. olcsóbban) a magyar piacon, akkor Seasonic SS-520FL 520W
Monitor: 2560x1440-as felbontás új élmény lesz..
Várom a véleményeket, javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest