Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- OLED monitor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
A G1-emen is rekeszelget a 45-ös, engem ez annyira nem zavar, pláne hogy már kezdem kiismerni.
Szobában valami csúcsfény felé fordulva szokott leginkább lerekeszelni élőkép közben. Mondtad is ha jól emlékszem, hogy koncerten is lerekeszel néha a hülyéje, pedig ott ezzel csak az AF dolgát nehezíti teljesen feleslegesen.
Leellenőriztem és ez gyakorlatban nem teljesen ez a helyzet, legalábbis az én G1-emen nem.
Azt figyeltem meg, hogy ilyen esetben A módban 1,8 rekeszen ilyen csúcsfény felé fordulva (talán a kiégésmentes élőkép miatt?) lerekeszel, viszont ha itt fókuszálok egyet akkor az élesség állítás idejére azonnal nyit teljes nyílásra és amint betalált visszarekeszel.
Azaz legalább annyi esze azért van, hogy az AF dolgát ne nehezítse feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest