- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
panoly
tag
Sziasztok!
Nekem törölték a megrendelésemet eglobalon, a 25mm 1.7-re, ilyen levéllel.
Dear Ádám,
We sent you this email to inform your order has been cancelled due to one of below reason(s).
1) As per you request – We do understand your concerns and look forward to have you back.
2) Incomplete payment – Please place your order again, we are waiting.
3) Unavailability of stock – We didn’t want you to wait for longer time.
4) Unable to complete security verification within 5 working days.
5) No response to our emails – We’d love to hear back from you!
If you need further assistance, write us an email or submit us a ticket. Our dedicated customer service associates will respond to your request with utmost priority.
Have a lovely day ahead.
Nem látom nyomát a fizetésnek most a banki felületemen, de számlaegyenlegemet nézegettem, és tegnap még pont az objektívnyivel kevesebb volt (lehet, hogy csak a teljesítésre várók között volt). Nálatok minden rendben ment? Nagyon szomorú vagyok, mert azt hiszem, hogy marad a Helios a legfényerősebb obim, az meg nem az igazi gyutáv a mindennapi fotózáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Panasonic Lumix G9II váz
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest