Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
Régóta kedvelem azt a programot. Amikor az archaikus gépemet nyugdíjba küldve, másfél éve összeraktam az új gépemet, hogy végre lehessen RAW-t feldolgozni és minden egyébből is mehessen a 64 bites végre, aztán összeeresztettem a PTGui és az Autopano Giga épp akkor aktuális változatát, ugyanazon forrásokra, még mindig az Autopano mellett döntöttem, mondjuk nem volt kevés érte, amit kértek, az LR és a Corel PSP licenszek után sem (utóbbi azért nem PS, mert ahhoz is még Jasc korában hozzászoktam). Eléggé automata, de hagy beleszólni, ha szükséges. Most már végre azt is megadhatom, hogy a nem a nodális pontban készült kép melyik, nem vonatkoztatja egyből az összesre az optimalizálás során, ezt a PTGuiban azóta így lehetett beállítani, amióta egyáltalán beletették a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Automata kávégépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix G9II váz
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest