Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
Régóta kedvelem azt a programot. Amikor az archaikus gépemet nyugdíjba küldve, másfél éve összeraktam az új gépemet, hogy végre lehessen RAW-t feldolgozni és minden egyébből is mehessen a 64 bites végre, aztán összeeresztettem a PTGui és az Autopano Giga épp akkor aktuális változatát, ugyanazon forrásokra, még mindig az Autopano mellett döntöttem, mondjuk nem volt kevés érte, amit kértek, az LR és a Corel PSP licenszek után sem (utóbbi azért nem PS, mert ahhoz is még Jasc korában hozzászoktam). Eléggé automata, de hagy beleszólni, ha szükséges. Most már végre azt is megadhatom, hogy a nem a nodális pontban készült kép melyik, nem vonatkoztatja egyből az összesre az optimalizálás során, ezt a PTGuiban azóta így lehetett beállítani, amióta egyáltalán beletették a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest