- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Nippon
üzenetére
Budakeszi Angyal patikában ~2008-ban
vettem 96%-os alkoholt 100gr-ot. Recept nélkül. Azzal takarítottam a GH2 szenzorát, vagyis azt az üveglapot, mert állítólag az van előtte. Ami fő szmötyi volt rajta olyan volt mint ha lakkpermet lenne végül már kapartam, vakartam amennyire a fülpálcával lehetett és lejött. Nem lett semmi baja, viszont a szenzorstabis már talán más eset, de ott se hiszem hogy nagyon számítana hogy 96 vagy 70%-os mert desztillált vízzel lehet higítva. Fertőtlenítésre meg a 70%-os jobb, majd ha lesz babátok nem vész kárba
a nagyobb vagy kisebb kevésbé fertőtlenít.
Hívogasd fel sorba a gyógyszertárakat. De ha 1L kell van ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vettem 96%-os alkoholt 100gr-ot. Recept nélkül. Azzal takarítottam a GH2 szenzorát, vagyis azt az üveglapot, mert állítólag az van előtte. Ami fő szmötyi volt rajta olyan volt mint ha lakkpermet lenne végül már kapartam, vakartam amennyire a fülpálcával lehetett és lejött. Nem lett semmi baja, viszont a szenzorstabis már talán más eset, de ott se hiszem hogy nagyon számítana hogy 96 vagy 70%-os mert desztillált vízzel lehet higítva. Fertőtlenítésre meg a 70%-os jobb, majd ha lesz babátok nem vész kárba