Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- OLED monitor topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Modding és elektronikai kérdések
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos tablet topic
- Gamepad
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Ja, olyan a képe kb. mint egy olcsó 40 éves manuálnak, nyitva lágy, CA-zik, F4-től egész jó
Szerintem ennyiért megéri egy kezdőnek tanulni, de ha valaki egy picit igényesebb, az nem tudom elképzelni, hogy elégedett legyen vele... az élesség egy dolog, agyon lehet élesíteni utólag meg leméretezni, a gond az, hogy ezer másik sebből is vérzik a kicsike, pl. az af valami fantasztikusan pontatlan, 10-ből 8x mellémegy a fókusz akkor is, ha egypontos af-el a szemre fókuszálsz, annyira sz*r műanyag, hogy megmarkolni is alig mered, és fókuszáláskor olyan zajt csap, mint egy szimfónikus zenekar 
hibavissza: Már nem is tom, asszem 50k körül vettem

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- ASUS notebook topic
- OLED monitor topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Motoros topic
- Viccrovat
- Modding és elektronikai kérdések
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem ennyiért megéri egy kezdőnek tanulni, de ha valaki egy picit igényesebb, az nem tudom elképzelni, hogy elégedett legyen vele... az élesség egy dolog, agyon lehet élesíteni utólag meg leméretezni, a gond az, hogy ezer másik sebből is vérzik a kicsike, pl. az af valami fantasztikusan pontatlan, 10-ből 8x mellémegy a fókusz akkor is, ha egypontos af-el a szemre fókuszálsz, annyira sz*r műanyag, hogy megmarkolni is alig mered, és fókuszáláskor olyan zajt csap, mint egy szimfónikus zenekar