Legfrissebb anyagok
- A legmodernebb technológiákat veti latba a MelGeek első gaming egere
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- ASUS blog: ha beviteli eszközről van szó, számíthatunk a ROG palettára
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Marseille199
üzenetére
nálunk biztosan vannak, csak nem figyeltem, sokan normál melóként űzik, ebből élnek, mitöbb néhány mercivel jár és palotája van... tudom, hogy hihetetlen, de nem vicc
nemrég olvastam egy csövivel egy interjút is, akinek spec "jelmezei" vannak, púpos öreganyónak öltözik stb...szerinte nem éri meg melózni neki, mert ezzel a "szakmával" sokkal jobban keres...nálunk ha mész maros fele az állad leesik mekkora bazinagy kastélyokban élnek ott, és ahogy kinéznek meg nem mondanád... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Borderlands 4
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Yettel topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nálunk biztosan vannak, csak nem figyeltem, sokan normál melóként űzik, ebből élnek, mitöbb néhány mercivel jár és palotája van... tudom, hogy hihetetlen, de nem vicc
nemrég olvastam egy csövivel egy interjút is, akinek spec "jelmezei" vannak, púpos öreganyónak öltözik stb...szerinte nem éri meg melózni neki, mert ezzel a "szakmával" sokkal jobban keres...nálunk ha mész maros fele az állad leesik mekkora bazinagy kastélyokban élnek ott, és ahogy kinéznek meg nem mondanád...