Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
szerintem az olykban is benne van, legalábbis az e-p1-em tudja, sőt, az előre-hátra dőlést is jelzi...kár, hogy csak váltogatni lehet a különböző nézeteket info-val, egymásra helyezni nem...azt hiszem eos 60d-nél láttam ilyen funkciót. így meg ha berakom a segédrácsot, hisztogramot, vízszintjelzőt, stb és rájövök, hogy manuál fókuszálni akarok és bele kellene nagyítani, akkor az info-t sorozatban kb 5x kell megnyomnom...
meg ne adj' isten véletlenül 6x nyomjam meg a nagy sietségben, mert akkor kezdhetem elölről újranyomogatni ismét 5x...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- EAFC 26
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
Üzleti előfizetők hirdetései
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg ne adj' isten véletlenül 6x nyomjam meg a nagy sietségben, mert akkor kezdhetem elölről újranyomogatni ismét 5x...