Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
ua. az LCD technológia (A55-A57) csak vmit trükköztek a képpontokkal. bevallom, én ilyen téren igénytelen vagyok, a minap egymás után néztem az A55 és az A65 keresőjét a Saturnban és nyilván feltűnt a különbség de nem sírtam az A55 láttán. szóval igazad lehet, a Pana GH2 biztos jobb. én mondjuk 90%-ban a kijelzőn komponálok (te pedig gondolom jelenleg 100%-ban
), a keresőt pedig jelemzően kültéren, jó fényviszonyok között használom és nem rángatom jobbra-balra, hogy kijöjjön a rainbow effect. vicces módon kültéren pont h az LCD-nek van előnye a hiperkontrasztos OLED-hez képest, ami az árnyékos részeket tökfeketének mutatja.márpedig a Sony 16-50 full új, saját fejlesztés. pont. (néha ilyet is csinál a Sony, nem csak átmatricázza a Minolta, Tamron obikat
)a K-5 amúgy nekem is szimpatikus váz de képtelen lennék már lassú élőképpel bajlódni, nem hajtogatható kiejlzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FIFA 16 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), a keresőt pedig jelemzően kültéren, jó fényviszonyok között használom és nem rángatom jobbra-balra, hogy kijöjjön a rainbow effect. vicces módon kültéren pont h az LCD-nek van előnye a hiperkontrasztos OLED-hez képest, ami az árnyékos részeket tökfeketének mutatja.
)