Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Erősítő, hangfalak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Estét' mindenkinek! Rég jártam erre.
Nem akartam a MILC-es topikba írni a kérdésem, mert erősen Panasonic orientációjú. Szóval az alapfelállás, hogy elhagytam a Windowst és váltottam MacOS-re. Mindig is Adobe cuccokkal dolgoztam fel a fotóimat, még ha néha viharos is a viszonyunk, kisujjamban van a Lightroom, de most elgondolkoztam azon, hogy váltok szoftvert is, mert most vagyok benne a "learning flow"-ban, erre kéne pár tipp, hogy kinek-mi vált be, mit tartotok jó alternatívának.
Feltétel, hogy legyen Apple Silicon (M1 natív) támogatása!
A Capture One már Windowson sem tetszett, mert maga a szoftver szerintem baromi jó, de szerintem a Panasonic RAW fájlokkal nem bánik jól, teljesen szarok a színek (Lightroom ezzel szemben patika, azzal szeretek dolgozni).
Nem feltétel, hogy a katalógusokkal dolgozzon, meg fejlett rendszerezési struktúrája legyen (én amúgy is magamnak rendszerezek), de a batch editing fontos lenne az adott projekt erejéig (ja meg némi softproof képesség... khm... Lightroomból is csak a Classic tudja).
Nem okvetlenül akarok váltani. Visszavették a céges Creative Cloud All Apps csomagom, ha nagyon nincs más, akkor befizetem magam a Photography Plan-re, de azért érdekelnének az alternatívák, főleg ha más is szívott rossz színkezeléssel már.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest