Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Kezdem megbánni hogy Insigniát vettem, tegnap nem kerülte ki a beton tömböt, ma meg eltört a motortérben egy nem olcsó alkatrész, és ragasztani se lehet már...:/
-
gzbotii
nagyúr
válasz
molnarpeter #74593 üzenetére
Most van egy órai autóútra - haladgatva.
Ez a parkoló innen 25pMegnéztem, legközelebbi ingyenes hozzam, pont ott van mint az említett parkoló.
Csak azt se akarom, hogy tőlem 4km legyen az autó, csak úgy az utcán, Pesten...EQMontoya: igen, itt kaptam munkát*, hat most itt vagyok
-
gzbotii
nagyúr
válasz
focvis #74590 üzenetére
Így, hogy nincs itt, nem használom.
De hétvégén mennek erre-arra mindenképp, ha itt lenne.
Így se fasza, hogy innen egy órányira van, ha kellene, akkor sincs. Az meg nem éri meg, hogy elmegyek érte, elhozom, lelepunk a Balcsira, visszaviszem...visszajövök. Inkább akkor már vonat -
gzbotii
nagyúr
XIII. kerben, melohelyhez közel, a Madarász Viktor utcában találtam egy (legalábbis nappal) őrzött parkolót - havi bérlet 13.000. Szabadtéri.
Szerintetek milyen ár? Gondolom éjszaka nincs ott a biztonsági őr...Azért is gondolkodom rajta, mert itt ahol lakom, nincs hol parkolni
-
-
-
válasz
Speeedfire #74583 üzenetére
Mért van a rendőröknek lézerkardjuk?
-
dnelb
veterán
válasz
Speeedfire #74583 üzenetére
a nagy felni meg az ültetés hülyeség, meg lett itt mondva!...
-
Speeedfire
félisten
Mindenféle kommentár nélkül azoknak, akik nincsenek képben a JDM-el. [link]
-
expander
senior tag
válasz
gyáliSanyi #74564 üzenetére
erdekes modon delutan megszunt a hiba teljesen magatol. 2 napja villog ( bar osszesen mentem vele max 10km-t), meg ma reggel is villogot, delutan beleultem es azota nem csinalja
-
Snoop-y
veterán
válasz
Speeedfire #74576 üzenetére
De vagod , hogy ugy nez ki lassan a Type-R mintha a needforspeed 88-bol kolcsonoztek volna?
Pont azok miatt bucsus amiket mondtal. Mindenfele horpadas kiugro ilyen koteny olyan koteny ami semmivel nem harmonizal csak hat ra kellett aggatni mert hat ugye ezek az ismervei egy sportautonak
Ehhez kepest a 2006-os egy nagyon jol eltalalt valami latszik hogy egy sport modell de megsem ordit hogy diszkos hulyegyerek vagyok
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #74572 üzenetére
Az, ha ezen azt értjük, hogy elszabott
, főleg az orra nagyon csúnya.
-
mdani01
aktív tag
válasz
A legszebb Type-R eddig
-
-
rii
nagyúr
válasz
EQMontoya #74561 üzenetére
én akkor szoktam motorfékezni, ha dugóban nagyon rámegyek valakire, és nem akarom h a mögöttem levő ezt mellása h fékezek
és h ebasztam XD
meg persze kapom ezt visszafele is, hogy nézem nemis fékez de lassul X-D
kellett egy kis idő mire rájöttem, hogy motorfék ... a'mondomazzzzzz'annyád ,-DDD visszakapod'emégezt -
Snoop-y
veterán
válasz
Ez japanos:
Hjam es ez egy 2006-os modell
-
válasz
gyáliSanyi #74567 üzenetére
5-10k körül. Erdemes elore felhivni a szervizt, hogy vallalnek-e ilyet.
-
gyáliSanyi
őstag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy használtautó vásárlás után az autót szeretném bevinni egy vizsgaállomásra. Na persze nem levizsgáztatni, mert van rá még műszaki, csak csináltatni egy gyors átnézetést és egy lengéscsillapító, fék tesztet. Mintha vizsgáza.
Ilyen felmérésért mennyit kérhetnek? -
Snoop-y
veterán
válasz
Speeedfire #74558 üzenetére
bucsus nagyon
-
EQMontoya
veterán
válasz
Mágus2 #74554 üzenetére
Ez egyébként érdekes dolog, mert én simán szoktam úgy megközelíteni élesebb kanyart vagy körforgalmat, hogy visszaváltok 1-2 fokozatot, amivel - nem olyan intenzíven, nyilván - lassulok valamennyit motorfékkel, aztán maximum a kanyar előtt közvetlenül fékezek egy kicsit.
Motorfék meg nem gyújt féklámpát. -
válasz
bajnokpityu #74542 üzenetére
Értem. Tehát fúrnak további 3 lyukat a +3 szelepnek és beszerelik mind a 4-et. Érdekes megoldás.
Ennyi erővel inkább szereljük bele azt a 4 szenzort a téli kerekbe, szerintem.
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
Ez az új civic wtf
Tüzetesebben megnéztem itt állt melóhelyen a parkolóban, méghozzá fehérben. Ebben a színben még jobban dominál az undorító kategória. Ritkán mondok autóra ilyet de ez förtelem ronda
-
-
expander
senior tag
sziasztok,
2002es tdi polo-ban az izzitogyertya indulas utan 10-15mpel elkezd villogni. olvasgattam rola, es nagyon hivatalosat sehol nem talaltam, a legtobb helyen azt irjak, hogy a reszecskeszuro elettartama a vege fele jar, vagy el van tomodve. jarhatok vele igy meg par napig, vagy azonnal induljak a szerelohoz ?
-
Magnum_
nagyúr
ti ugye a direkt és indirekt guminyomás ellenőrző rendszerről beszélgettek?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bajnokpityu #74545 üzenetére
Az aktív sem csoda fegyever. Nálam pl nem írja ki a nyomást a műszerfalra és a lassú defekt ellen sem véd mert csak a hirtelen nyomásesést jelzi.
-
bajnokpityu
félisten
fizetéskor én is örültem volna, ha passziv lenne, de túlélhető az aktiv költsége. Nomeg az se rossz, amikor menüben látod a valós nyomásértékeket.
Passziv rendszer csak akkor véd meg, ha mozgásban van, ha leállítás előtt szögbe hajtasz, indulásnál nem szól semmit, szépen begyűröd a gumit,padkázod a felnit.
vitara abban a másodpercben szól, ahogy gáz van. sztem jól megcsinálták. menüben állíthatod, h milyen nyomásnál szóljon, és bizony véd bármilyen nyomásvesztés esetén. gyorsnál is, lassúnál is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bajnokpityu #74542 üzenetére
Van pár vitatható dolga a vag-nak de ez a passzív tpms amit használnak sztem sokkal jobb mint az aktív.
-
rii
nagyúr
.-////
kedző vezetőként (mer 13.000 km után még csak a gáztaposás megy) örültem h egy tökéletes Y-t le tudtam gyakni
egy parkoló kocsit se löktem a dunába
egy hajó se borult fel
közvilágítás is még üzemel
... bp még mindig állazért jó lenne ha nem kockáztatnák a bp-ikek életét azzal, hogy iylen manőverekre kényszerítenek engemetet
-
válasz
bajnokpityu #74537 üzenetére
ott kitalálták, hogy beraknák a mankókerékbe a 4 szelepet, igy verve át az elektronikát.
Ez nem jó megoldás szvsz. Amikor télen, szenzor nélküli téli gumival az autón, a csomagtartóban szállítottam a TPMS-es nyári felniket - egyiken volt gumi, másikon nem - akkor össze-vissza hibákat jelzett, hogy lapos egyik-másik kerekem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
focvis #74534 üzenetére
vitaránál tpms nélküli kerék használatakor pirosan világit a középső főkijelző, és sipol, mint a fene. indexen legalábbis ezt irták. mi ennek megfelelően eleve egy szett tpms szeleppel kértük a télikerekket. nagy öröm, akciós áron 60e Ft volt a szett. 2 éve még nem volt kinai verziója a szelepnek.
ott kitalálták, hogy beraknák a mankókerékbe a 4 szelepet, igy verve át az elektronikát.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis #74534 üzenetére
Nem sípol csak világít a visszajelzője. Az a baj hogy így nem megy át műszakin, és még ha okos műszakira viszem akkor is kikaphatnak a kpm-esek és megbuktam (gyakran járok arra ahol a sok külföldi miatt rendszeres az ellenőrzés). Nekem nem ér ennyit ez, hogy egy dizájnosabb de nehezebb és sérülékenyebb kerék legyen a kocsin. Főleg hogy még csak tartalék sincs benne.
Ha lesz két külön szett gumim akkor elgondolkozom mert akkor műszakira felrakom a tpms-eset és le van a gond (bár akkor még mindig ott lebeg az esetleges bünti veszélye) de egyelőre tök jól elvagyok a CC-vel.
-
A TPMS a 2014.11.01. utáni első forgalombahelyezésű autókban kötelező az EU-ban.
Nekem volt direkt-szenzoros TPMS 2 db Vectrában és a Saabban is, ezek mind 2014. előtti autók. A téli kerekekbe nem rakattam szenzort; érzékelte az autó, hogy nincsenek szenzorok és így nem jelzett hibát.
Múltkor már dumáltunk itt erről, hogy a 2014.11.01. utániak viszont kötelezően ordítanak ha nincs szenzor.
Megoldás: meg kell nézni mit csinál a Subi, ha szenzor nélküli kerekeket teszel rá. Kérj kölcsön valakitől 4 kereket aminek passzol a középfurata és az osztóköre. (4 db 5x110 Opel kereket most tudok adni még kb. 2 hétig.)
-
Speeedfire
félisten
lenko: Még nem.
-
rbalint88
addikt
válasz
focvis #74502 üzenetére
Inkabb legyen feher
Amugy par eve mar szerelik a skodakat nexen gumival. De hankook volt gyarilag golf6-on is mar, sot az uj ttrs is hankukit kap gyarilag. (S1 evo2 asszem) De az s mercin is a hankook ventus prime 3 gyari szereles. Jonnek fel a koreaiak nagyon. Uj bmw-n is lattam mar. Mondjuk a buszra tenyleg nem kell jobb -
lenko
aktív tag
válasz
Speeedfire #74507 üzenetére
Próbáltad az el. ablakot?
-
rii
nagyúr
nem tudja valaki mi volt ma a budai alsórakparton a battyi környékén?
csodásan beállt az egész
margithíd felől jött valaki, ő mondta h jobb lesz visszafordulni, mert lezárták az egészet ....de amikor vissza-batty-fel-margithíd - akkor azt láttam, jönnek felfele az alsó rakpartról ....
-
Báár, pont tegnap láttam egy CLA-t Nexen téligumival... Fillér baxas powaa.
Múlt héten voltam márkaszervizben, ahogy ott ültem ránéztem a közelemben álló 3 szalonautóra, zsír új Skodák: 1 Conti, 1 Kumho vagy Hankook és 1 Nexen. Utóbbin meglepődtem.
Más.
Végre van eladó, nem-fehér G7 GTI is a hahun. Lehet, mégse kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Baldur's Gate 3
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest